Frans Ashwin boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu Frans Ashwin bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, dj's en bands. Hier kunt u uw zanger boeken.

Frans Ashwin boeken

frans Ashwin boeken

Frans Ashwin is ook geen onbekende artiest in het buitenland, zo heeft Frans al meermaals opgetreden in het spaanse Benidorm in cafe "Gat van Nederland" en cafe "Carla's trefpunt".

Eveneens in Liverpool en Manchester, in Aken en in Antwerpen. Het moge duidelijk zijn dat Frans Ashwin een zanger is met internationale ervaring en allure.

De zangcarrière van Frans Ashwin ging op 19 jarige leeftijd van start. Toen won hij een paar talentenjachten en dat veranderde voorgoed zijn leven. Eerst deed Frans Ashwin een klassieke opleiding aan de Haagse Muziekschool om daarna een opleiding "lichte muziek" te doen. 2 jaar lang heeft Frans daar les gekregen van de alom bekende Hans Vermeulen.

Talentenjacht succes

In 1988 wist hij in de voorrondes van de Henny Huisman soundmixshow met het nummer "Stand by me" door te breken. Helaas wist hij in de finale niet de eerste plaats te verkrijgen.

Het jaar daarna wist hij bij Veronica's sterrenjacht op de 2e plaats te komen. Dit met een krachtige vertolking van Tom Jones.

Ervaren Allround zanger boeken

Hier vind u de boekings-informatie die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Frans Ashwin. Wij kunnen deze rasartiest en sympathieke zanger boeken, voor u en voor elke gelegenheid.

Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, Tape-act

Tijdsduur:

1 x 30 min. of avondvullend

Techniek:

Incl. geluid tot 150 pers.

Genre:

Zanger, volkszanger

Taal:

Nederlands, internationaal

Prijs:

Vanaf € 695,-

1 set van 30 min.


Extra mogelijkheden

  • Avondvullend 3 x 30 - 45 min.
  • licht en geluid > 150 pers.
  • i.c.m. DJ
  • i.c.m. live band
  • Prijs en info op aanvraag

Interesse in Frans Ashwin?

Bel ons!

artiestenstal

Partyzanger repertoire

Door de deelname aan de soundmixshow van Henny Huisman en Veronica's Sterrenjacht begonnen de optredens binnen te lopen en zijn bekendheid te stijgen. Hierdoor stond hij ook geregeld met vele bekende artiesten als, Marco Borsato, Total Touch, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Andre Hazes, Marianne Weber en vele anderen op dezelfde bühne.

Uitgebreid repertoire

Frans Ashwin heeft naast een uitgebreid Nederlands repertoire ook zeer veel engelstalige dance classics van de 70's en 80's. Hij heeft van ballads tot dance tracks en uiteraard ook leuke meezingers in zijn repertoire. Hierdoor kan hij altijd een gezellige feestavond verzorgen voor jong en oud. Een goed en verzorgd optreden neerzetten en het iedereen naar zijn zin maken is voor hem dan ook de drijfveer achter zijn carriere.

Een echte ervaren professionele zanger voor iedere gelegenheid!

Frans Ashwin, één van de meest ervaren zangers in Nederland!

frans ashwin boeken

Frans Ashwin boeken

Frans Ashwin is een echte feestzanger. Hij kan prachtige gevoelige nummers met veel overtuiging brengen. Maar als het dak eraf moet gaat Frans helemaal los met zijn Nederlandstalige feest repertoire. Hierdoor is hij de juiste feestzanger voor ieder feest.

Een 4e single, geschreven door Manfred Jongenelis, staat op het programma. En deze zal ook binnenkort gelanceerd worden. Manfred jongenelis heeft ook nummers geschreven voor o.a John West, Django Wagner en nog veel meer bekende artiesten.

Even snel een vraagje met betrekking tot Frans Ashwin? Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op!

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.