5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands, Intenationaal, allround

Speelduur:

1 x 30 - 40 minuten

Meerdere sets mogelijk

Techniek:

Incl geluid tot 200 pers.

Prijs:

Vanaf € 795,-

Frans Ashwin boeken

Frans Ashwin

Frans Ashwin boeken of inhuren voor je feest of evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Met meer dan 30 jaar ervaring in de entertainmentbranche is ons boekingbureau een vertrouwd adres geworden voor het verzorgen van boekingen van bekende en lokale artiesten, bands en DJ's. Op deze pagina vindt u meer informatie over Frans Ashwin en een korte biografie over deze doorgewinterde Nederlandse zanger.

Frans Ashwin boeken

De zangcarrière van Frans Ashwin ging op 19 jarige leeftijd van start. Toen won hij een paar talentenjachten en dat veranderde voorgoed zijn leven. Eerst deed Frans Ashwin een klassieke opleiding aan de Haagse Muziekschool om daarna een opleiding "lichte muziek" te doen. Twee jaar lang heeft Frans daar les gekregen van de alom bekende Hans Vermeulen.

In 1988 wist hij in de voorrondes van de Henny Huisman soundmixshow met het nummer "Stand by me" door te breken. Helaas wist hij in de finale niet de eerste plaats te verkrijgen. Het jaar daarna wist hij bij Veronica's sterrenjacht op de 2e plaats te komen. Dit met een krachtige vertolking van Tom Jones.

Nederlandse zanger inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Frans Ashwin. Wij verzorgen deze Allround zanger en artiest voor ieder privé-feest en besloten of openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Frans Ashwin boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands, Intenationaal, allround

Speelduur:

1 x 30 - 40 minuten

Meerdere sets mogelijk

Techniek:

Incl geluid tot 200 pers.

Prijs:

Vanaf € 795,-

Extra Boekingsopties

openbare evenementen

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

Inclusief geluid boven 200 pers.

prijs en info op aanvraag

Interesse in Frans Ashwin?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Frans Ashwin boeken bij de Artiestenstal

Frans Ashwin Biografie

Frans Ashwin is ook geen onbekende artiest in het buitenland, zo heeft Frans al meermaals opgetreden in het spaanse Benidorm in cafe "Gat van Nederland" en cafe "Carla's trefpunt". Eveneens in Liverpool en Manchester, in Aken en in Antwerpen. Het moge duidelijk zijn dat Frans Ashwin een zanger is met internationale ervaring en allure.

Het succes van Frans Ashwin

Door de deelname aan de soundmixshow van Henny Huisman en Veronica's Sterrenjacht begonnen de optredens binnen te lopen en zijn bekendheid te stijgen. Hierdoor stond hij ook geregeld met vele bekende artiesten als, Marco Borsato, Total Touch, Guus Meeuwis, Wolter Kroes, Andre Hazes, Marianne Weber en vele anderen op dezelfde bühne. Een echte ervaren professionele zanger die al van het begin af meedraait in het Nederlandse entertainment circuit voor iedere gelegenheid. Bel ons voor zanger Frans Ashwin!

Boekingen van Frans Ashwin

Frans Ashwin heeft naast een uitgebreid Nederlands repertoire ook zeer veel engelstalige dance classics van de 70's en 80's. Hij heeft van ballads tot dance tracks en uiteraard ook leuke meezingers in zijn repertoire. Hierdoor kan hij altijd een gezellige feestavond verzorgen voor jong en oud. Een goed en verzorgd optreden neerzetten is voor hem dan ook de drijfveer achter zijn carriere.

Veel geboekte artiest op feesten

Frans Ashwin is een echte feestzanger. Hij kan prachtige gevoelige nummers met veel overtuiging brengen. Maar als het dak eraf moet gaat Frans helemaal los met zijn Nederlandstalige feest repertoire. Hierdoor is hij de juiste feestzanger voor ieder feest. Een 4e single, geschreven door Manfred Jongenelis, staat op het programma. En deze is inmiddels al uit en wederom een succes. Manfred jongenelis heeft ook nummers geschreven voor o.a John West, Django Wagner en nog veel meer bekende artiesten.

Informatie over Frans Ashwin? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Frans Ashwin boeken bij de Artiestenstal

FRANS ASHWIN BOEKEN

Reviews van boekers

feestje voor zeventigers

9 mei 2022

Wij hebben op 23 april jl. een feestje gegeven waar Frans Ashwin voor ons heeft opgetreden. Het was een super geslaagd optreden en we hadden wat wensen over het genre dat we graag wilden horen en daar heeft Frans goed op ingespeeld. Ook onze gasten (60 personen) waren heel enthousiast over het optreden.

Zeker een aanrader.

Hartelijk bedankt Frans Ashwin

Fanny en Ton

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Pascal Redeker boeken of inhuren bij De Artiestenstal
Pascal Redeker boeken
Gerard Joling boeken
Gerard Joling boeken
Bouke boeken bij De Artiestenstal
Bouke boeken
Wesly Bronkhorst boeken bij De Artiestenstal
Wesly Bronkhorst boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024