0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 200 pers.

Prijs:

Vanaf € 2.195,- (besloten)

Sander Kwarten boeken

Sander Kwarten

Sander Kwarten boeken of inhuren voor je feest of evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Met meer als 30 jaar ervaring in de entertainmentbranche is ons boekingbureau een vertrouwd adres geworden voor het verzorgen van boekingen van bekende en lokale artiesten, bands en DJ's. Op deze pagina vindt u meer informatie over Sander Kwarten en een korte biografie over deze Nederlandse zanger.

Sander Kwarten boeken

Inmiddels is de nieuwe single 'Laat Me', van deze populaire en goedlachse volkszanger uit Breda, uitgekomen en wordt hij nu al behoorlijk gestreamed op Spotify en Youtube.

De sympathieke volkszanger uit Noord Brabant baant zijn weg door Nederlands muziekland en krijgt steeds meer populairiteit bij het grote publiek. Steeds meer is hij te zien op grote podia en bekende evenementen en hoor je zijn leuke hits in Hollandse cafes en horecazaken.

Nederlandse zanger inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Sander Kwarten. Wij verzorgen deze Nederlandse zanger en artiest voor ieder privé-feest en besloten of openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Sander Kwarten boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 200 pers.

Prijs:

Vanaf € 2.195,- (besloten)

Extra Boekingsopties

openbare evenementen

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

Inclusief geluid boven 200 pers.

prijs en info op aanvraag

Interesse in Sander Kwarten?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Sander Kwarten boeken bij De Artiestenstal

Biografie Sander Kwarten

Al vanaf heel jonge leeftijd was Sander Kwarten al actief als zanger en aanwezig op vele podia. Net als vele beginnende zangers deed hij ook mee aan verschillende talentenjachten waar hij geregeld goed scoorde en won. Zijn eerste single 'Leef Vandaag' liet ook niet erg lang op zich wachten en de deur naar succes was open voor deze sympathieke volkszanger.,

Het succes van Sander Kwarten

De gezellige zanger, beboren te Breda, wist in 2015 zijn eerste hit te scoren met de naam 'Verliefd'. Deze single werd veel gedraaid op de radio en in cafes en eveneens stond Sander in de line-up bij Muziekfeest op het Plein. Hierna volgde zijn eerste cd 'Dromen' met daarop de debuutsingle 'Dromen'. geproduceerd door Waylon van der Heijden (bekend van o.a. Django Wagner, Ferry de Lits en Rene Schuurmans).

Boekingen van Sander Kwarten

Dat echte liefde niet roest blijkt uit het feit dat Sander toch weer ging opnemen bij Manfred Jongenelis en daar de singles ‘Geen Twijfel’ en ‘Voor Jou’ opnam. Met hits als onder andere Geen Twijfel, Ik Laat Je Nooit Meer Gaan, ‘k Ben Toch Niet Gek, Spreken Zonder Woorden, Laat Ze Nou Maar, Hij Gaat Lekker en meer is Sander inmiddels goed voor meer dan 30 miljoen streams!

Populaire artiest in NL

In 2023 ontving hij voor ‘Geen Twijfel’ een gouden plaat. Inmiddels is Sander Kwarten een populaire volkszanger en een geziene artiest en gast op feesten en evenementen. Sander Kwarten gaat steevast voor kwaliteitsproducties en oogst op deze manier steeds meer waardering bij zowel de media als publiek. Sander is uitgegroeid tot een veel geboekte artiest in het land en weet hij overal met zijn eigen repertoire veel indruk te maken.

Informatie over Sander Kwarten? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sander Kwarten boeken bij De Artiestenstal

SANDER KWARTEN BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

frans duijts boeken
Frans Duijts boeken
Rob van Daal boeken bij de Artiestenstal
Rob van Daal boeken
Willem Barth boeken bij de Artiestenstal
Willem Barth boeken
Zanger Bernardo boeken
Bernardo boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024