0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger

Genre:

Nederlandstalig, Tino Martin repertoire

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl. geluid (A/M-Set)

Prijs:

Vanaf € 1.795,-

Jesse Prins boeken

Zanger Jesse Prins boeken

Wilt u Jesse Prins boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende zanger, volkszanger of coverband kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over "Jesse Prins" en een biografie over deze grandioze zanger met de stem en show van Tino Martin!

Jesse Prins boeken

Bent u een fan van Tino Martin en houd u van zijn liedjes? Dan zult u Jesse Prins zeker een fantastische zanger vinden. Jesse zingt heel authentiek het gehele repertoire van Tino Martin en daarbij heeft hij bijna dezelfde uitstraling op het podium. Natuurlijk is hij ook zichzelf en is Tino Martin een klasse apart maar daar hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan. En dat is nou net wat deze zanger, Jesse Prins zo aantrekkelijk maakt.

Hier demonstreert Jesse Prins duidelijk zijn zangkwaliteiten en zijn vermogen om een lied van zijn idool authentiek te vertolken. Binnenkort zal Prins zijn eigen eerste single uitbrengen, wat hem dan ook individueel op de kaart zal zetten.

Zanger Jesse Prins boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om Jesse Prins te boeken. Boek nu deze toffe zanger en groot fan van Tino Martin voor uw feest of evenement voor de actuele gage. Wij verzorgen u deze Zanger voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met Jesse Prins boeken bij De Artiestenstal.

Act:

Zanger

Genre:

Nederlandstalig, Tino Martin repertoire

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl. geluid (A/M-Set)

Prijs:

Vanaf € 1.795,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een DJ

i.c.m. een coverband

prijs en info op aanvraag

Interesse in Jesse Prins?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Jesse Prins boeken

Informatie over Jesse Prins? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

JESSE PRINS BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Kraantje Pappie boeken bij de Artiestenstal
Kraantje Pappie boeken
Dries Roelvink boeken bij de Artiestenstal
Dries Roelvink boeken
Diego Holzken boeken bij De Artiestenstal
Diego Holzken boeken
Trijntje Oosterhuis boeken
Trijntje Oosterhuis boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024