Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Volkszanger, Nederlandse zanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl lgeluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 1.495,-

Wesley Ponsen boeken

Wesley Ponsen boeken voor je feest

Wesley Ponsen boeken of inhuren voor je feest of evenemenet? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Wesley Ponsen en een kleine biografie deze Haagse zanger.

Wesley Ponsen boeken

Wesley Ponsen is een Haagse zanger die inmiddels al weer jaren verschillende podia in Nederland heeft bedwongen. Een geziene gast op feesten en Hollandse avonden waar hij al jaren veel succes geboekt heeft. Er is bijna geen Haags feestje zonder Wesley Ponsen, die immens populair is geworden in deze regio. Zijn recente single 'Maar het is echt te laat' slaat weer in als een bom en is te horen in elk bruin cafe in Nederland.

Het zingen zit Wesley Ponsen in het bloed want zijn twee ooms Piet en Rinus Ponsen waren al bekende zangers in het Haagse volkszangers circuit toen Wesley nog in de luiers zat. Hij is dan ook begonnen in het Café van zijn oom, Café Tanja. Hier begoin hij eerst met plaatjes draaien en zag zijn ooms en andere zangers optreden.

Haagse zanger Wesley Ponsen

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Wesley Ponsen. Wij verzorgen deze zanger en artiest voor uw privé-feest of zakelijk evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Wesley Ponsen boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Volkszanger, Nederlandse zanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 1.495,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

prijs en info op aanvraag

Interesse in Wesley Ponsen?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Wesley Ponsen boeken

Wesley PonsenBiografie

Met zijn bandje ging Wesley Ponsen eerst naar moeder Ponsen (Gerda), die niet geloofde dat haar eigen zoon dit had gezongen. Vervolgens ging hij met het bandje naar het cafe van zijn oom en tante (Cafe Tanja). Daar liet hij het horen aan zijn oom Piet, die zelf ook al van jongs af aan in de muziek zit, en ook hij kon niet geloven dat Wesley dit had gezongen. Om zijn oom te overtuigen moest Wesley live het liedje gaan zingen. Zo is de zangcarriere van Wesley Ponsen begonnen.

Boekingen Wesley Ponsen

Wesley Ponsen grote droom is doorbreken. In 2010 wint hij Oosterhout Live Talent, waar 40 andere talenten meededen. Deze overwinning heeft hij te danken aan zijn aparte stemgeluid, die vaak word vergeleken met Willy Alberti. Door deze overwinning mocht hij een plaat opnemen bij topproducer Edwin van Hoevelaak en daar is de fantastische plaat Leven zonder jou uitgekomen. Deze single is uitgereikt door niemand minder dan Willeke Alberti, die na het horen van Wesleys stemgeluid zichtbaar ontroerd was.

Informatie over Wesley Ponsen? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wesley Ponsen boeken

WESLEY PONSEN BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Richard Grand boeken bij De Artiestenstal
Richard Grand boeken
Wesley Klein boeken bij De Artiestenstal
Wesley Klein boeken
Diego Holzken boeken bij De Artiestenstal
Diego Holzken boeken
Dave Groenendijk boeken bij De Artiestenstal
Dave Groenendijk boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024