0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Internationaal, Nederlands

Speelduur:

1 x 30 min, meerdere sets

Techniek:

Incl monitorset, excl geluid

Prijs:

Op aanvraag

Dave Groenendijk boeken

Zanger Dave Groenendijk

Wilt u Dave Groenendijk boeken of inhuren voor je feest of evenemenet? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Dave Groenendijk en een kleine biografie over deze leuke (volks)zanger.

Dave Groenendijk boeken

Het mag duidelijk zijn dat Dave Groenendijk een zanger in hart en nieren is. Opgegroeid in Weesp en geboren in Amsterdam maken hem een populaire lokale (volks)zanger in de regio Amsterdam- Leiden tot aan Den Haag. Zijn vele jaren ervaring als zanger maakt hem een echte allround artiest die elk genre goed kan vertolken. Of het nu Nederlandse krakers zijn of de classics van Tom Jones en Engelbert Humperdinck. Ook staat hij met hedendaagse muziek zijn mannetje en weet leuke moderne van eigen makelij songs te brengen. De laatste jaren is hij bezig met easy jazz crooners en dat bevalt prima. Met de onlangs uitgebrachte nummers van stevie wonders “Lately” en George Bensons “Give me the night” heeft hij een ander breder publiek kunnen bereiken.

Dave Groenendijk is bij uitstek geschikt voor Dinnershows of High-End zakelijke events door zijn gevarieëerd repertoire en zijn charmante uitstraling. Maar moet hij een half uurtje Hollandse meezingers knallen dan is hij daar ook voor in. Zijn eigen nummers als, 'Geen Dag Voorbij', 'Ik Hou Van Het Leven', 'Een Wereld Van Dromen', 'Dit Ritme' en 'Wanneer Zit Ze Vol' worden dan ook luidkeels meegezongen door het aanwezige publiek.

Zanger Dave Groenendijk inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Dave Groenendijk. Wij verzorgen deze bekende zanger en artiest voor ieder privé-feest of besloten en openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Dave Groenendijk boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Internationaal, Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl monitorset, excl geluid

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

licht en geluid inclusief

prijs en info op aanvraag

Interesse in

Dave Groenendijk?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Dave Groenendijk boeken

Dave Groenendijk boeken voor je feest

Boekingen van Dave Groenendijk

Informatie over Dave Groenendijk? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dave Groenendijk boeken

DAVE GROENENDIJK BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Wolter Kroes boeken
Wolter Kroes boeken
kevin kinnaer boeken
Kevin Kinnaer boeken
John de Bever boeken
John de Bever boeken voor je feest
Robert van Hemert boeken of inhuren bij De Artiestenstal
Robert van Hemert boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024