0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Hollands meezingers, eigen repertoire

Speelduur:

1 óf 2 sets

Techniek:

Incl geluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 695,-

Luciano Vermeer boeken

Zanger Luciano Vermeer

Wilt u Luciano Vermeer boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Luciano Vermeer en een omschrijving van deze jonge en getalenteerde zanger.

Luciano Vermeer boeken

Deze nieuwe en jonge zanger afkomstig uit Leiden is op steeds meer grote en bekende podia te vinden. Met de komst zijn broer Mart Hoogkamer is de weg vrij voor deze jonge en talentvolle feestzanger die het Hollandse Lied goed weet te vertolken.

Luciano zingt graag liedjes van zijn idolen René Froger, André Hazes en Willie Alberti. En natuurliojk ook van vele andere volkszangers die Nederlands kent. Maar hij zingt natuurlijk ook zijn eigen repertoire van Nederlandse meezingers en feestkrakers.

Ondanks zijn jonge leeftiijd heeft hij, net als zijn broer, al veel ervaring opgedaan in het café -en feestcircuit. U boekt dan ook geen beginner maar een zanger met een volwassen stem en goede podium presentatie. Wilt u een goede zanger voor een leuke prijs, check dan deze jongeman

Nederlandse zanger boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om Luciano Vermeer te boeken. Wij verzorgen u deze band exclusief voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Luciano Vermeer voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

Act:

Coverband, Feestband, Bruiloftband

Genre:

70’s, 80’s 90’s, 00’s, 10’s, actuele Top40

Speelduur:

Avondvullend tot maximaal 5 uur

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 700 man

Prijs:

Vanaf € 1.695,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

prijs en info op aanvraag

Interesse in

Luciano Vermeer?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Luciano Vermeer boeken

Luciano Vermeer voor je feest boeken

Deze topzanger zal zeker niet misstaan op jouw feest of evenement. Je huwelijksfeest opleuken met een Hollandse zanger? Dat kan makkelijk met Luciano Vermeer!

Boekingen Luciano Vermeer

Menig boeker is je voorgegaan en heeft Luciano voor hun bruiloft of verjaardagsfeest geboekt. Wil je ook deze zanger op jouw event, neem dan contact met ons op!

Informatie over Luciano Vermeer? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Luciano Vermeer boeken

LUCIANO VERMEER BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

sieneke boeken
Sieneke boeken
Jesse Prins boeken bij de Artiestenstal
Jesse Prins boeken
Diego Holzken boeken bij De Artiestenstal
Diego Holzken boeken
Sander Kwarten boeken bij De Artiestenstal
Sander Kwarten boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024