Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, Nederlandse zanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten, 2 x 30 minuten. Langer optreden in overleg.

Techniek:

Incl geluid tot 200 pers.

Prijs:

Vanaf € 595,- 1 x 30 min.

Vanaf € 795,- 2 x 30 min.

Martijn Leopardi boeken

Martijn Leopardi nu boeken voor je feest

Martijn Leopardi boeken of inhuren voor je feest of evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Met meer als 30 jaar ervaring in de entertainmentbranche is ons boekingbureau een vertrouwd adres geworden voor het verzorgen van boekingen van bekende en lokale artiesten, bands en DJ's. Op deze pagina vindt u meer informatie over Martijn Leopardi en een korte biografie over deze Nederlandse zanger.

Martijn Leopardi boeken

Deze gezellige en sympathieke Nederlandse volkszanger heeft inmiddels zijn nieuwe single 'Drink Wat Met Mij' gelanceerd en zit behoorlijk in de lift in het entertainment circuit van Nederland. Steeds meer zien we hem op verschillende grote podia.

Naast dat hij geregeld op vooraanstaande evenementen is te zien kunt u Martijn Leopardi ook bij ons boeken voor uw privéfeest, bruiloft of verjaardagsfeest. Heeft u een zakelijk event, dan zou Martijn ook zeker goed passen als u uw gasten van een dosis gezellige Hollandse muziek wilt voorzien. Neem contact met ons op als u Martijn Leopardi wilt inhuren voor uw feest of event!

Nederlandse zanger inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Martijn Leopardi. Wij verzorgen deze Nederlandse zanger en artiest voor ieder privé-feest en besloten of openbaar evenement. Wij kunnen u actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Martijn Leopardi boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, Nederlandse zanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten, 2 x 30 minuten. Langer optreden in overleg.

Techniek:

Incl geluid tot 200 pers.

Prijs:

Vanaf € 595,- 1 x 30 min.

Vanaf € 795,- 2 x 30 min.

Extra Boekingsopties

openbare evenementen

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

Inclusief geluid boven 200 pers.

prijs en info op aanvraag

Interesse in

Martijn Leopardi?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Martijn Leopardi boeken

Martijn Leopardi Biografie

Het muzikale avontuur van Martijn Leopardi is begonnen als een grap in Tante Roosje in Amsterdam. Wie had toen kunnen denken dat dit uit zou groeien tot de liefde voor muziek en het live optreden voor enthousiast publiek? Hij had nooit durven dromen dat het zover zou komen en dat hij dit zou gaan doen. Zingend mensen gelukkig maken is volgens Martijn het mooiste wat er is.

Martijn Leopardi boeken

Het succes van Martijn Leopard

Martijn ging even met vrienden een borrel doen in zijn stamcafé, waar hij spontaan van de DJ een microfoon in zijn handen kreeg geduwd. "Zing even wat" schreeuwde de DJ, dit liet Martijn niet over zijn kant gaan. “Maar ik wil dan wel een huisje op wielen zingen" antwoorde hij, en dat was het eerste lied wat hij voor een groter publiek zong. Zoals het tegenwoordig gaat werd hij gefilmd door zijn vrienden en dit werd gelijk gepost op social media. Daar werd het door het publiek goed ontvangen en het moment dat besloten werd om er serieus werk van te maken was daar!

Boekingen van Martijn Leopardi

Door direct een groep van de juiste mensen om zich heen te vormen is, wat ooit begon als een grap, intussen uitgegroeid tot geregeld professioneel optreden en het schrijven van teksten en eigen nummers. Dit heeft ervoor gezorgt dat hij van optredens in kleine kroegjes nu steeds vaker op grotere podia van toonaangevende evenementen te gast is.

Martijn Leopardi boeken voor je feest

Martijn is nog steeds in de beginfase van zijn carriere maar hard bezig om een nieuwe fase in zijn muzikale carrière te ontwikkelen. De eerste stappen zijn gezet en in samenwerking met FM-Events is de jacht naar een platenlabel begonnen en gelukt. Met het label Stream-Music is er een samenwerking tot stand gekomen en niet kort daarna is Martijn zijn eerste single 'Drink Wat Met Mij' uitgekomen. Nu de fundering van een mooie carriere is gelegen gaan wij er vanuit dat het Nederlandse publiek nog veel gaat horen van deze supergezellige Nederlanse volkszanger!

Informatie over Martijn Leopardi? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Martijn Leopardi boeken

MARTIJN LEOPARDI BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

kevin kinnaer boeken
Kevin Kinnaer boeken
Mike Peterson boeken
Mike Peterson boeken
Zanger Irvine boeken bij De Artiestenstal
Feestzanger Irvine boeken
Charly Luske Boeken bij De Artiestenstal
Charly Luske boeken voor jouw feest

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024