5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 - 40 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 150 man

Prijs:

Vanaf € 895,-

Feestzanger Irvine boeken

Zanger Irvine

Feestzanger Irvine boeken of inhuren voor je feest of evenemenet? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Zanger Irvine en een kleine biografie deze gezellige volkszanger.

Feestzanger Irvine boeken

Irvine is een van de meest geboekte feestartiesten van Nederland. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest of een groots concert, niets is voor hem te gek! Hij stond 3 maal op Go Apres Ski in Ahoy Rotterdam, verzorgde meerdere gastoptredens in de AFAS Live ( voorheen Heineken Music Hall ) en straalde diverse keren tijdens ‘Het Mega Woonwagen Feest’.

Als kind van een muzikaal gezin, ging Irvine op vroege leeftijd op pianoles en het drummen volgde spoedig. Muziek maken zit overduidelijk in zijn genen. Met de vakmannen Henk Damen en Jeff Bosch van Bling Music is Irvine de studio ingedoken en dit resulteerde in een subliem resultaat. De heren hebben een verfrissende, nieuwe versie gemaakt van dé zomerhit ‘Hoe Zou Je Doen’. Nieuwste single: ‘Hey Jij Daar’.

Zanger Irvine inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Zanger Irvine. Wij verzorgen deze bekende zanger en artiest voor ieder privé-feest of besloten en openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Feestzanger Irvine boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 - 40 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 150 man

Prijs:

Vanaf € 895,-

Extra Boekingsopties

meerdere sets

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

prijs en info op aanvraag

Interesse in Irvine?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Feestzanger Irvine boeken

Informatie over Feestzanger Irvine? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

feestzanger irvine boeken

ZANGER IRVINE BOEKEN

Reviews van boekers

Optredens bij klanten

11 december 2021

Irvine maakt er echt een feestje van!

Stanley

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Sander Kwarten boeken bij De Artiestenstal
Sander Kwarten boeken
Pascal Redeker boeken of inhuren bij De Artiestenstal
Pascal Redeker boeken
Wesley Ponsen boeken bij De Artiestenstal
Wesley Ponsen boeken
Zanger Irvine boeken bij De Artiestenstal
Feestzanger Irvine boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024