Feestzanger Irvine boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu feestzanger Irvine bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, dj’s en bands.

feestzanger irvine boeken inhuren

Een solo carrière als solo-zanger en volkszanger was geboren. Hij heeft toen nooit kunnen denken dat hij zoveel succes zou boeken als solo zanger.

Vertolker van het feestlied

Deze goudse zanger zat het entertainen en muziek maken al heel jong in het bloed. Irvine komt uit een muzikale familie en is begonnen met pianoles en daarna achter het drumstel gekropen. Hierdoor kreeg hij het muzikale gevoel wat je nodig hebt als zanger.

Na deze muzikale avonturen in bandjes kreeg Irvine steeds meer de prikkel om alleen nog maar te zingen. Dus niet meer in een band maar als solo-zanger verder te gaan. Hier heeft hij zich dan ook op toegelegd.

Feestzanger Irvine boeken

Inmiddels is Irvine één van de meest geboekte feestzangers in Nederland. Zowel op een bruiloftsfeest als op een groot evenement schittert deze zanger en laar hij het publiek springen. Al 3 keer stond hij op Go Apres Ski in Ahoy Rotterdam, meerdere gastoptredens in de AFAS Live en zong vele keren tijdens ‘Het Mega Woonwagen Feest’.

Meest geboekte feestzanger

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van zanger Irvine. Wij kunnen voor u deze sympathieke zanger en fantastische entertainer verzorgen voor elke gelegenheid en ieder feest.

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, tape-act

Tijdsduur:

1 x 40 min.

Techniek:

Incl. geluid tot 150 pers.

Genre:

Volkszanger, zanger

Taal:

Nederlands

Prijs:

Vanaf € 895,-


Extra mogelijkheden

grotere evenementen

incl. licht en geluid

i.c.m. een DJ

i.c.m. een live band

prijs en info op aanvraag

Vragen over Zanger Irvine?

Bel ons dan!

artiestenstal

Feestzanger Irvine boeken

Een onvergetelijke avond met één van de leukste en gekste feestzangers van Nederland? Boek dan feestzanger Irvine voor een onvergetelijk leuk feest. Uw gasten zullen u dankbaar zijn dat u gekozen heeft voor partyzanger Irvine.

Dit is de feestzanger die u op uw bruiloftsfeest of huwelijksfeest wilt hebben! Snel een vraagje over beschikbaarheid of prijzen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

feestzanger irvine boeken

Feestzanger Irvine boeken

Informatie of snel even een vraag over Irvine, neem dan contact met ons op via onderstaand informatie formulier.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.