0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Volkszanger, entertainer

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 150 man

Prijs:

Op aanvraag

Diego Holzken boeken

Diego Holzken

Diego Holzken boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of volkszanger kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Diego Holzken en een biografie over deze jonge sympathieke volkszanger.

Diego Holzken boeken

Diego Holzken, De Nieuwe Stem in de Nederlandse Volksmuziek.

Diego Holzken, geboren in 1993, is een getalenteerde en opkomende ster in de Nederlandse muziekscene. Hij verovert de harten van muziekliefhebbers met zijn krachtige stem en authentieke stijl. Als volkszanger brengt Diego een frisse wind in het genre, met een mix van moderne invloeden en traditionele klanken. Met zijn unieke geluid en charisma brengt hij een geheel nieuwe dimensie naar de Nederlandse volksmuziek.

Geboren en getogen in een muzikale familie, ontwikkelde Diego al op jonge leeftijd een passie voor muziek. Hij groeide op met de klanken van Nederlandse volksmuziek legendes en raakte geïnspireerd door hun verhalen en emoties die door de muziek werden overgebracht. Met deze inspiratie begon Diego zijn eigen muzikale reis en creëerde hij een eigen geluid dat zowel traditionele als moderne elementen omvat.

Volkszanger Diego Holzken inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Diego Holzken. Wij verzorgen deze jonge zanger en artiest voor ieder besloten privé-feest of bedrijfsfeest en voor openbare evenementen. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Diego Holzken boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist, entertainer

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl geluid tot 150 man

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

grote evenementen

licht en geluid boven 150 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in Diego Hilzken?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Diego Holzken boeken

Diego Holzken biografie

Diego Holzken staat bekend om zijn krachtige stemgeluid, dat zowel gevoelig als energiek kan zijn. Zijn unieke timbre en expressieve interpretatie geven zijn nummers een diepgaande emotionele lading die rechtstreeks tot de luisteraars spreekt. Of het nu gaat om vrolijke feestnummers die mensen uit hun stoelen laten springen of ontroerende ballades die de ziel raken, Diego weet altijd de juiste snaar te raken.

Met zijn groeiende populariteit heeft Diego Holzken al verschillende hits op zijn naam staan. Door de samenwerking te zoeken met Manfred Jongenelis maakt de carrière van Diego Holzken een vliegende start met debuutsingle 'Alleen Jij'. Zijn nummers worden vaak gedraaid op radiostations die gespecialiseerd zijn in Nederlandse volksmuziek. Zijn charismatische podiumaanwezigheid en authentieke benadering van muziek maken van elk optreden een onvergetelijke ervaring.

Diego Holzken boeken voor je feest

Als veelbelovend talent is Diego Holzken constant bezig met het verfijnen van zijn geluid en het creëren van nieuwe muziek die een breed publiek aanspreekt. Hij werkt samen met gerenommeerde tekstschrijvers en componisten om nummers te maken die zowel herkenbaar als vernieuwend zijn. Diego's streven naar artistieke groei en innovatie is duidelijk zichtbaar in zijn recente releases, die lovende kritieken hebben ontvangen en een groeiende fanbase hebben opgebouwd.

Met zijn unieke stijl en gepassioneerde benadering van muziek is Diego Holzken een veelbelovende naam in de Nederlandse volksmuziek. Zijn talent, charisma en toewijding aan zijn kunst maken hem een opmerkelijke volkszanger die zeker nog vele harten zal veroveren. Houd Diego in de gaten, want hij is klaar om de volksmuziekscene te veroveren en zijn muzikale reis voort te zetten met nieuwe hoogtepunten en onvergetelijke melodieën.

Informatie over Diego Holzken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden of beschikbaarheid? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Diego Holzken boeken

DIEGO HOLZKEN BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Robert van Hemert boeken of inhuren bij De Artiestenstal
Robert van Hemert boeken
zanger arthur van steyn boeken
Arthur van Steijn boeken
Danny Froger boeken bij De Artiestenstal
Danny Froger boeken
Zanger Irvine boeken bij De Artiestenstal
Feestzanger Irvine boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024