Wilt u Willem Barth boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Willem Barth en een biografie over deze sympathieke zanger.

Willem Barth boeken

Met nummers als Bella Bella Signorina, Lieve Heer Heb Medelij en Als Men Een Drankje Naar Jou Zou Vernoemen wist Willem Barth in rap tempo uit te groeien tot een van de smaakmakers binnen het volkse segment.

Willem Barth heeft zich met zijn eigen stijl, warme stemgeluid en onderscheidende repertoire de afgelopen jaren behoorlijk in de kijker gespeeld. Barth werd ontdekt door John Spencer en brak in 2009 landelijk door met de hitsingle Aan Alle Mooie Meiden.

Nederlandse zanger Willem Barth boeken

Hier vind u de actuele informatie om Willem Barth te boeken. Wij verzorgen u deze Nederlandse zanger voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. Willem Barth voordelig boeken voor uw feest of event bij de Artiestenstal!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 400 pers, óf alleen monitorset

Genre:

Nederlandse Zanger

Taal:

Nederlands

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Willem Barth?

Bel ons!

artiestenstal

Willem Barth biografie

Liefhebbers van het betere Nederlandstalige lied kennen Willem Barth allang. De zanger uit Doetinchem is een echte ‘self made man’ waarbij het ondernemen in het bloed zit. Zoals elke rechtgeaarde ondernemer weet, is stilstand achteruitgang. Zodoende blijft Willem Barth zichzelf ook muzikaal steeds ontwikkelen en daarmee bouwt hij gestaag aan een steeds groter wordend succes. Op het nieuwe album Verboden Liefde zet Willem Barth de lijn door die met de vorige cd Gevoel Van Liefde uit 2012 is ingezet. Niet zozeer muzikaal, maar juist op het gebied van het verkennen van de muzikale grenzen. Niet stilstaan, maar vooruit denken. “Ik wil laten zien dat ik een veelzijdig zanger ben”, zo zegt Barth daar zelf over.

Boekingen van Willem Barth

Dat laat hij op Verboden Liefde goed horen. De zomerse opener Lees Je De Ogen Van Een Vrouw wordt direct gevolgd door het meer door poprock geïnspireerde Die Ene Blik. Daarvandaan gaat het muzikaal de breedte in. Van de vrolijke rock ’n roll van Lieveling tot de emotionele titeltrack en natuurlijk de met invloeden uit de latin en dance doorspekte uptempo single Ik Geef Me Over, op dit bij Cornelis Music verschenen album. “Ik ben een perfectionist die altijd het beste in zichzelf naar boven wil halen”, zo stelt de zanger. “Ik ben heel blij dat ik een platenmaatschappij achter me heb staan die me daartoe in staat stelt.”

Willem Barth op Sterren.nl

Verboden Liefde is een volgend hoofdstuk in zijn carrière die de afgelopen jaren een vlucht heeft genomen. Zo is Barth sinds de release van zijn vorige album een duettenpartner met Marianne Weber geworden, en had hij zijn eigen real life soap Aangenaam Willem Barth op Sterren.nl.

Boek Willem Barth bij de Artiestenstal

Willem is een graag geziene zanger en genodigde gast op leuke feestjes, partijen en evenementen door het gehele land. Zijn live optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer. Of het nu gaat om de Amsterdamse meezingers of Nederlandse popsongs, Willem Barth zorgt voor de gevraagde sfeer op het juiste moment. Ook bij een mooie en gezellige bruiloft, een zakelijk bedrijfsfeest of in een bruin café gaat hij voor een perfect geslaagde avond! Overtuig uzelf van de kwaliteiten van deze Nederlandse zanger en informeer naar boekingsopties en prijzen bij de Artiestenstal.

Willem Barth boeken

Willem Barth boeken of inhuren voor je (bedrijfs)feest

Nu het tijd is voor wederom een verdieping in zijn carrière heeft hij samengewerkt met zanger, producer, componist en tekstschrijver Frank Verkooyen, die eerder met en voor klinkende namen als Grad Damen, Frans Duijts, Grant & Forsyth en Rene Schuurmans werkte en nu samen met Willem Barth aanVerboden Liefde heeft gewerkt. Ook zijn er bijdragen aan het album geleverd door Jeff Weber en Alie Bakker, die liedjes aanleverden. Dat alles heeft geresulteerd in twaalf tracks die perfect laten horen waar Barth in 2014 stond. Liedjes waarmee hij het land in kan om vanaf de bühne de zalen en feesttenten nog jaren plat te spelen. “Een album is als een soort foto, de liedjes als een momentopname van het leven. Ze gaan tot in de eeuwigheid mee en dus moet het helemaal perfect zijn. Dat is op Verboden Liefde goed gelukt.”

Informatie over Willem Barth boeken? Snel een paar vragen over boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Willem Barth boeken

WILLEM BARTH BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.