0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 1.695,-

Arjon Oostrom boeken

Arjon Oostrom

Arjon Oostrom boeken of inhuren voor je feest of evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke volkszanger of artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Arjonm Oostrom en een kleine biografie over deze volkszanger

Arjon Oostrom boeken

Arjon Oostrom is een Nederlandse zanger die al sind 2005 een zeer succesvolle carriere heeft en een van de meest toonaangevende zangers van Nederland is. Deze zanger is geschikt voor ieder feest of evenement waar het Nederlandse lied en gezelligheid centraal staat. Wil je een feestje boek dan Arjon Oostrom want hij laat geheid jouw party helemaal los gaan!

Wil je een chronische polonaise tijdens jouw feestelijke gelegenheid of evenement en wil je dat iedereen lekker meezingt met de supergezellige liedjes van Arjon? Neem dan even contact op met De Artiestenstal en wij boeken deze superleuke zanger voor jouw.

Volkszanger Arjon Oostrom inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Arjon Oostrom.. Wij verzorgen deze volkszanger en artiest voor ieder privé-feest en besloten of openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Arjon Oostrom boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Zanger, volkszanger

Genre:

Nederlands

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Excl geluid, incl monitorset

Prijs:

Vanaf € 1.695,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

licht en geluid inclusief

prijs en info op aanvraag

Interesse in Arjon Oostrom?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Arjon Oostrom boeken

Arjon Oostrom Biografie

Arjon Oostrom, misschien wel één van de meest succesvolle Nederlandse feestartiesten, begint zijn zangcarrière in 2005. Na het uitbrengen van zijn eerste singles, begint zijn carrière pas echt vorm te krijgen als hij in 2007 start bij De Aprés Skihut in Rotterdam. Van 2007 tot 2011 werkte hij daar als vaste zanger en zette hij daar wekelijks de tent op z’n kop.

Het succes van Arjon Oostrom

Zijn eerste grote hit scoorde Arjon in de zomer van 2011 met het nummer Zakka Zakka (inmiddels een klassieker). Deze hit scoorde goed in de hitlijsten en werd ook bekroond met de Party Award voor “Beste Party Single”. Daarnaast sleepte Arjon ook de award “Beste Opkomende Artiest” in de wacht. In 2012 denderde de hit machine door met o.a. “Schudden”. In de zomer van 2014, breekt hij echt door, met zijn grootste hit: “Pure Verleiding”. Deze single stond op één in alle Nederlandse hitlijsten zoals Sterren.nl Top 20, RadioNL Top 30 en de Tv Oranje Top 30.

Boekingen van Arjon Oostrom

Dit succes werd doorgezet, en er volgde nog meer feestplaten zoals: “Zij Is De Mooiste Van De Dansvloer”, “Sla Je arm Om Me Heen”, “Oei Oei”, “Een Lange Nacht Met Jou”, “Zo Heb Ik Jou Nog Nooit Gezien” en “Hey Ga Je Mee Op Stap”. Bij elkaar zijn deze singles goed voor ruim 10 miljoen views op YouTube en ruim 40 miljoen streams op Spotify.Van kroeg tot festival, Arjon maakt er altijd een geweldig feest van, van kroeg tot festival. Arjon stond dan ook reeds op festivals zoals: 7th Sunday, Intents Festival, Rebirth, Wish, Paaspop en Dutch Valley. Daarnaast is Arjon iedere zomer ook te vinden op vele vakantie oorden zoals: Salou, Lloret de Mar, Albufeira, Mallorca, Sunnybeach, Gran Canaria en Chersonissos.

Arjon Oostrom boeken voor je feest

De nieuwe single 'Wat ik Nodig Heb' beschrijft dat hij weet wat hij nodig heeft. Hij wil lekker gaan feesten en genieten van elkaar in de zon! Een fantastische trip naar de zon, samen met zijn grote liefde, degene die je als enige nodig hebt in je leven.

Informatie over Arjon Oostrom? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Arjon Oostrom boeken

ARJON OOSTROM BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Mart Hoogkamer boeken
Mart Hoogkamer boeken
Sander Kwarten boeken bij De Artiestenstal
Sander Kwarten boeken
Gerard Joling boeken
Gerard Joling boeken
Maico boeken
Maico boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024