DJ Mr. Marvin boeken voor je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u de tofste en leukste DJ's kunt boeken. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om de band DJ Mr. Marvin te boeken voor uw feest of evenement.

DJ Mr. Marvin boeken

Sinds jaar en dag weet Mr. Marvin ieder feest totaal op z’n kop te zetten. Met zijn allround DJ en VJ kwaliteiten en humoristische elementen vermaakt hij ieder publiek en maakt elk feest onvergetelijk.

Repertoire DJ

Mr. Marvin zijn repertoire en stijl is gericht op feesten. Denk hier aan Aprés-ski, hollandse meezingers, 70's, 80's en 90's knallers en natuurlijk Dance. Kortom een allround feest-DJ die iedereen op jouw feest laat swingen en meezingen!

Als video DJ geeft Mr. Marvin een extra dimensie aan ieder evenement. Audio en Video worden naadloos gemixt en zorgen voor een unieke beleving.

DJ Mr. Marvin boeken

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Feest-DJ Mr. Marvin. Wij verzorgen voor u deze toffe DJ voor elk feest en evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij DJ Mr. Marvin boeken voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsevenement.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

DJ

Tijdsduur:

Avondvullend 4 uur

Techniek:

excl. techniek

Genre:

Feest DJ, Allround DJ, Bruiloft DJ

Stijl:

Allround, Apres-ski, Dance, Hollands, 70's, 80's, 90's

Prijs:

Prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • incl DJ-booth, licht en geluid
  • bedrijfsfeesten en evenementen
  • i.c.m. een coverband
  • i.c.m. een (bekende artiest)
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Mr. Marvin?

bel ons!

artiestenstal

Biografie DJ Mr. Marvin

Als klein mannetje (…nog steeds niet echt groot) was hij al bezeten van muziek. Maar vanaf 16 jarige leeftijd begon hij zijn DJ/entertainment kwaliteiten verder te ontwikkelen. Binnen de kortste keren was hij een graag gezien DJ en entertainer bij de ‘Brabant Party Roadshow’ van Omroep Brabant .

De winter van 2005 was in aantocht en Mr. Marvin besloot om de Franse Alpen eens flink op stelten zetten! Hij werd resident DJ in de nummer 1 apres-ski tent van Frankrijk, “La grotte du Yeti” (De Yeti Bar).

Internationale bekendheid

Na terugkomst in Nederland ging het snel. Hij werd resident DJ van de Carrousel in ’s-Hertogenbosch en Uden, maar ook buiten de Brabantse steden waren zijn DJ klanken te horen. Wat dacht je van Toff in Gouda, Smithy’s Palace in Eesveen, Jinx in Deurne en nog vele andere zaken.

Maar Nederland is niet al te groot en al snel vond Mr. Marvin de weg naar de internationale discotheken en feestcafé’s. Zo laat hij ieder jaar duizenden vakantiegangers op Aruba, Kreta en Mallorca springen op zijn muzikale klanken. DJ Mr. Marvin boeken doe je voordelig bij De Artiestenstal. Mr. Marvin is een DJ geschikt voor elke gelegenheid en voor ieder feest, een echte allrounder die draait voor jong en oud! Moet het dak eraf, boek Mr. Marvin en u bent verzekerd van een explosief evenement!

Mr. Marvin boeken DJ

Informatie over DJ Mr. Marvin, u kunt deze allround en feest DJ boeken of inhuren bij de Artiestenstal voor een scherpe prijs. Neem contact op via onderstaand formulier voor meer informatie over deze toffe Deejay.

MR. MARVIN BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.