DJ Amica-Nova boeken voor bedrijfsfeesten, bruiloften, privéfeesten of evenementen? Boek of huur nu vrouwelijke DJ Amica-Nova bij ons, met goede overeenkomsten en een redelijke prijs. De Artiestenstal, een flexibel artiestenbureau, die de leukste vrouwelijke dj's van Dames Draaien Door verzorgt.

Vrouwelijke DJ

DJ Amica Nova boeken

Amica Nova kwam al in een vroeg stadium als danseres in aanraking met de entertainment industrie.

Al snel bleek dat ze een natuurlijke aanleg had voor het entertainen van de gasten.

Met de hulp van bekende DJ's, haar motivatie en talent ontwikkelde haar carrière als DJ zich in korte tijd zeer snel. Nu treedt ze wekelijks op op de meest uiteenlopende evenementen en feesten op podia in binnen- en buitenland.

Haar eigen tracks worden vaak gedraaid door andere dj's. Amica Nova speelt vaak back-to-back met andere vrouwelijke DJ's of met vette Coverbands, en maakt vaak een spetterende act in combinatie met een muzikant of zanger of zangeres.

DJ Amica Nova boeken

Amica Nova is een open en enthousiast persoon, die bekend is om haar waanzinnige House, Lounge en Commercial Top 40 beats. Amica kan echter volledig allround zijn als de boeker van het evenement of feest dat wenst. Deze energieke dame combineert looks en muzikaal talent.

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van DJ Amica Nova.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Female DJ

Tijdsduur:

2 uur of 3 uur

Techniek:

Excl. licht, geluid, dj-set

Genre:

80's, 90's, 00's, 10's

Stijlen:

Commercieel Allround, Dance, Lounge, House, Top 40

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • Incl geluid, licht DJ-set + booth
  • i.c.m. een artiest of muzikant
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ Amica-Nova?

Bel ons dan!

artiestenstal

Snel een vraag over deze Female DJ? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Gelegenheid
Gelegenheid
Bruiloft
Receptie
Bedrijfsfeest
Verjaardag
Horeca
Overig
DJ Amica Nova boeken

DJ AMICA NOVA

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.