0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

DJ, Feest DJ, Party DJ, Allround Dj

Genre:

Feest, Aprés Ski, 90's en Top 40

Speelduur:

1 x 60 minuten

Avondvullend 5 uur

Techniek:

Excl DJ-set, licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 595,- 60 min set

Vanaf € 1.195,- avondvullend

DJ Willem De Wijs boeken

DJ Willem De Wijs

DJ Willem de Wijs boeken voor jouw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of evenement? Boek nu Wiillem de Wijs bij ons met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét bureau voor Feest en Aprés-Ski DJ's.

Willem De Wijs boeken

Een biografie is eigenlijk overbodig want als je Willem de Wijs boekt dan ben je verzekerd van maximale feestchaos! Zelfverzekerd en vol enthousiasme verbouwd Willem ieder Café, elke feesttent of festival om naar een groot party festijn. Zijn aanstekelijke stem en fantieke en sympathieke uistraling maakt hem de perfecte combinatie van een DJ & MC.

Aprés-Ski en feest repertoire

Dus voor de dames, zet je BH een tandje strakker en voor de mannen sla je rol met munten op de bar kapot, want het wordt FEEST!

Al twee keer is Willem de Wijs uitgeroepen tot de beste feest DJ van Nederland, hierdoor is hij een begrip in de Aprés-Ski scene van Nederland. Bekend van o.a. Dutch Valley, Waailand Feestival, Jantjes Verjaardag en van het Feestpaleis van Willem de Wijs. De bekende feesthit "Zakka Zakka" van Willem de Wijs is niet weg te denken op geen feest!

DJ Willem De Wijs inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Willem De Wijs. Wij verzorgen deze bekende feest en party DJ voor ieder privé-feest en besloten of openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij Willem De Wijs boeken voor uw bruiloftsfeest, verjaardagsfeest of bedrijfsevent.

Act:

DJ, Feest DJ, Party DJ, Allround Dj

Genre:

Feest, Aprés Ski, 90's en Top 40

Speelduur:

1 x 60 minuten

Avondvullend 5 uur

Techniek:

Excl DJ-set, licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 595,- 60 min set

Vanaf € 1.195,- avondvullend

Extra Boekingsopties

inclusief DJ-set, licht en geluid

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

bruiloften en privéfeesten

besloten en openbare evenementen

prijs en info op aanvraag

Interesse in Willem De Wijs?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

DJ Willem De Wijs boeken

Internationaal doet Willem het ook erg goed want in de zomer laat hij feestvierende vakantiegangers in de bekendste zonovergoten plekken een onvergetelijke vakantie beleven. In de winter is hij natuurlijk te vinden in de leukste en vetste aprés-ski bars van Oostenrijk.

Biografie Willem De Wijs

Wil je toch weten wie willem de wijs is? Speciaal voor jou hebben we een biografie geschreven! Willem de Wijs is een begrip bij feestend nederland en ver daarbuiten, hij is niet voor niets 4x uitgeroepen tot beste feest dj van nederland.

Feest DJ boeken

Willem De Wijs is bekend van o.a. Dutch Valley, Waailand Feestival, Jantjes Verjaardag en natuurlijk van zijn eigen evenement: het Feestpaleis van Willem De Wijs. Ook in het buitenland knalt Willem door de speakers. Iedere zomer laat hij feestvierende vakantie-gangers een onvergetelijke vakantie beleven.

DJ Willem De Wijs boeken voor je feest

In de winter zet hij de Skihutten op z'n kop tijdens de gezelligste après ski party’s. Tijdens een set van willem gaan muziekstijlen van links naar rechts en komen ze in sneltreinvaart voorbij. Meezingen gegarandeerd!

Samenwerking met andere artiesten

Willem heeft singles en remixen uitgebracht met o.a. het Feestteam, Roy Donders en Gebroeders Ko. De bekendste single van Willem De Wijs is Zakka Zakka. Deze zomerse party hit is niet weg te denken op elk feest! A angegeven prijzen zijn voor openbare gelegenheden en festivals. Voor privé-feesten, neem contact met ons op!

Informatie over Willem De Wijs boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Willem De Wijs boeken

DJ WILLEM DE WIJS BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

DJ Rob Toonen boeken of inhuren bij de Artiestenstal voor een feest
DJ Rob Toonen boeken
DJ Rob van Dijck boeken of inhuren voor een feest of evenement bij de Artiestenstal
DJ Rob van Dijck boeken
Preau Drive-in boeken
Preau Drive-In boeken
DJ MissQQLess boeken bij de Artiestenstal
DJ MissQQless boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024