DJ Willen de Wijs boeken voor jouw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of evenement? Boek nu Wiillem de Wijs bij ons met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét bureau voor Feest en Aprés-Ski DJ's.

DJ Willen de Wijs boeken

Een biografie is eigenlijk overbodig want als je Willem de Wijs boekt dan ben je verzekerd van maximale feestchaos! Zelfverzekerd en vol enthousiasme verbouwd Willem ieder Café, elke feesttent of festival om naar een groot party festijn. Zijn aanstekelijke stem en fantieke en sympathieke uistraling maakt hem de perfecte combinatie van een DJ & MC.

Aprés-Ski en feest repertoire

Dus voor de dames, zet je BH een tandje strakker en voor de mannen sla je rol met munten op de bar kapot, want het wordt FEEST!

Beste feest Dj boeken

Al twee keer is Willem de Wijs uitgeroepen tot de beste feest DJ van Nederland, hierdoor is hij een begrip in de Aprés-Ski scene van Nederland. Bekend van o.a. Dutch Valley, Waailand Feestival, Jantjes Verjaardag en van het Feestpaleis van Willem de Wijs. De bekende feesthit "Zakka Zakka" van Willem de Wijs is niet weg te denken op geen feest!

Internationaal doet Willem het ook erg goed want in de zomer laat hij feestvierende vakantiegangers in de bekendste zonovergoten plekken een onvergetelijke vakantie beleven. In de winter is hij natuurlijk te vinden in de leukste en vetste aprés-ski bars van Oostenrijk.

A angegeven prijzen zijn voor openbare gelegenheden en festivals. Voor privé-feesten zoals bruiloften en verjaardagen, neem contact met ons op!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Feest DJ, Party DJ, Allround Dj

Tijdsduur:

Enkele set van 60 min.

Avondvullend

Techniek:

Excl Dj-set,

Excl. licht en geluid

Genre:

Allround, Commercieel, Feestmuziek

Stijl:

Feest, Aprés Ski, 90's en Top 40

Prijzen:

Openbaar en festivals excl techniek:

Enkele set 60 min vanaf € 495,-

Avondvullend vanaf € 995,-


Extra mogelijkheden

  • inclusief DJ-set, licht en geluid
  • bruiloften en privéfeesten
  • Besloten feesten
  • i.c.m. een coverband
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • prijs op aanvraag

Vragen over Willen de Wijs?

Bel ons!

artiestenstal

DJ Willen de Wijs op Soundcloud, hier beluister je elke partymix van hem!

Willem heeft gewerkt met Het Feest-team, Roy Donders en Gebroeders Ko.

Deze totaal maffe DJ is een spetterend partynummer voor elke gelegenheid!

Informatie over DJ Willen de Wijs?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

DJ Willem de Wijs boeken

DJ WILLEM DE WIJS

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.