4,9 van 5 sterren (uit 9 reviews)

Act:

DJ, House DJ

Genre:

Deep House, Funky House, NuDisco, Tech House, Classic House

Speelduur:

1 x 60 min

Avondvullend mogelijk

Techniek:

Exclusief techniek

Inclusief mogelijk

Prijs:

op aanvraag

Barry Du Nord boeken

DJ Barry Du Nord

Wilt u Barry du Nord boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke (bekende) DJ kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Barry du Nord en een biografie over deze ervaren en toffe House-DJ

Barry Du Nord boeken

Deze ervaren Dance house Dj zorgt dat je dansvloer de hele avond vol staat. Als deze "Deejay" achter de draaitafels gaat waan je jezelf in Ibiza. Hij neemt je mee, zonder dat je het door hebt, naar het muzikale gevoel van dit prachtige eiland met zijn extravagante nachtleven en discotheken

Pompende beats in het genre Deep House, Classic House, Tech House, Funky House en Groove House houden je gasten constant op de dansvloer. Jarenlange ervaring en het draaien op uiteenlopende feesten en evenementen verzekeren jouw de gehele avond van de juiste tracks om de sfeer erin te houden.

House DJ Barry Du Nord boeken

Hier vind u de actuele informatie om Barry du Nord te boeken. Wij verzorgen u deze toffe Classic House en Nudisco DJ voor jouw evenement en voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Barry du Nord voordelig voor uw feest bij ons!

Act:

DJ, House DJ

Genre:

Deep House, Funky House, NuDisco, Tech House, Classic House

Speelduur:

1 x 60 min

Avondvullend mogelijk

Techniek:

Exclusief techniek

Inclusief mogelijk

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

incl geluid, licht, DJ-set + booth

i.c.m. een artiest of muzikant

i.c.m. een coverband

prijs en info op aanvraag

Interesse in Barry Du Nord?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Barry Du Nord boeken

Biografie House DJ

Barry, 44 jaar en wellicht de DJ die je zoekt voor een te gek feestje. Al sinds ’97 toen hij zijn eerste plaatjes draaide met vinyl is hij gegrepen door het entertainen van mensen met zijn muziek. In al die jaren heeft hij veel ervaring opgedaan, door in discotheken en voor radio zenders te draaien.

Deep House DJ

Zijn enthousiasme achter de draaitafels steekt hij niet onder stoelen of banken, zijn muziek is zijn passie en met deze passie brengt hij zijn publiek aan het dansen en beleven zij de avond die zij voor ogen hadden. Hij staat in voor een feestje met lekkere dansbare House. Denk hier niet aan oorverdovende herrie zonder melodie. De House muziek die Barry draait is superchill en lekker om op te dansen maar ook om naar te luisteren.

Boekingen van Barry Du Nord

Denk aan heerlijke house classics of funky house met herkenbare samples. Dit zijn swingende de avonden ! Er is zo’n enorm aanbod in House, maar zijn stijl is dat het wel een lekkere swing moet hebben. Perfect voor een feest of evenement waar gedanst moet worden! Zoek je een DJ met wat rustigere Deep House sound voor bijvoorbeeld op het strand, terras, of winkel ? Dat kan ook natuurlijk!

Barry Du Nord boeken voor je feest

De muziekstijlen die ik speel zijn: Deep House, House, Classic House, Tech House, Funky House, Groove House. Hij heeft ervaring in het draaien voor klein en groot publiek, intiem spreekt hem altijd aan. Maar natuurlijk zijn de grotere feesten hem niet onbekend. Deze DJ is te boeken voor privé-feesten, bruiloften, discotheken, evenementen, strandtenten, horeca en bedrijfsfeesten.

Barry Du Nord boeken

Reviews van boekers

Top dj

22 maart 2022

Barry is een top dj en laat menig mens dansen op de dansvloer met zijn skills waar de beats vloeiend op elkaar overlopen laat hij weinig mensen op hun stoel zitten. Topper!

Ferrez

Barry maakt er een feestje van!

20 november 2020

Barry ken ik al vele jaren! Hij heeft (net als ik, maar dan een paar tenten verderop) jaren in Noordwijk gedraaid als resident DJ en wist daar altijd een feestje te bouwen. Hij heeft nooit zijn interesse in de house muziek verloren. Ik heb recent met hem mogen draaien op een zomerse avond op het strand, wat ook weer een topfeestje was.

Hij weet zijn muziekstijl goed aan te passen aan de context en raakt dus de juiste snaar. Dat past ook bij zijn brede muzieksmaak en zijn ervaring.

Kortom: Barry maakt er een feestje van!

djbarter

Barry du Nord inhuren voor je bedrijfsfeest of evenement? Of snel een vraag over deze Dance House DJ? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Barry Du Nord boeken

BARRY DU NORD BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

dj nightshift boeken
DJ Nightshift boeken
Dj Miss Brown boeken
Dj Miss Brown boeken
deejay vince boeken
Deejay Vince boeken
DJ El Dani en Mike Benjamin boeken
DJ El Dani en Mike Benjamin boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024