Act:

Bruiloften

Genre:

Bruiloftmuziek, Bruiloft DJ, Bruiloft band

Speelduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl. techniek

Prijs:

Op aanvraag

Bruiloften

Entertainment voor een huwelijksfeest of trouwerij

De mooiste dag van jullie leven, de bruiloft, is een feit. De datum staat vast en er moet nog enorm veel geregeld worden. Natuurlijk zullen jullie de meeste zaken zelf regelen en dat is ook heel leuk om zelf te doen. Het is altijd fijn om de regie van je bruiloft in eigen handen te hebben. Maar het kan natuurlijk ook teveel worden waardoor het prachtige gevoel van trouwen kan vervagen. Daar springen wij van De Artiestenstal bij.

Live muziek voor bruiloften

bruiloft entertainment

Want hoe zit het met het regelen van entertainment en de bruiloftmuziek, een lokatie of de catering? Dit alles is toch wel wat moeilijker als meeste bruidsparen denken. Hierbij kunnen wij jullie helpen met onze jarenlange ervaring in de entertainmentbranche en het plannen van bruiloften. Alsmede werken wij al jaren samen met feestlokaties en cateringsbedrijven die echt begrijpen wat een bruidspaar wilt op deze belangrijke dag. Deze bedrijven zullen elke keer weer alles doen om de droom van de mooiste dag van jullie leven waar te maken.

Op google zie je soms het bos door de bomen niet meer, en dat maakt de keuze vaak heel moeilijk. Ook zijn er veel websites van buro’s die 1500+ acts verkopen en dat maakt het nog moeilijker. Op onze website hebben wij een geselecteerde groep bands, dj’s, zangers, zangeressen en bekende solo-artiesten staan die geregeld op bruiloften draaien en optreden. Dit maakt de keuze iets makkelijker.

Wij hebben een selectie gemaakt zodat er voor ieder budget en smaak een band of artiest te vinden is. Al de bands, dj’s en artiesten op onze site hebben wij persoonlijk zien optreden en durven wij 100% voor in te staan. Meestal kunnen wij het wel voor jullie regelen om bij hun te gaan kijken als zij een optreden hebben.

Wil je echt een goed stuk entertainment in de vorm van een coverband, dj of solo-artiest op je bruiloft? Neem dan contact op met ons en vertel ons je wensen. Wij zullen jullie bijstaan met het vinden van de juiste band of dj voor je trouwfeest. Of heb je liever een solo-artiest in combinatie met een dj voor je huwelijksfeest? Elke combinatie van entertainment op bruiloften is mogelijk bij de Artiestenstal!

Dj of Band?

Dit is de meest gestelde vraag door bruidsparen aan ons. Wordt het een Bruiloft-DJ of liever een band? Natuurlijk is het ten aller tijde persoonlijke smaak en de verwachting die een bruidspaar heeft van hun entertainment. Maar wij kunnen jullie wel op weg helpen met wat advies en belangrijke punten om aan te denken bij jullie keuze van de muziek voor jullie huwelijksfeest. Hier wat punten die alle aandacht nodig hebben.

Feestlokatie

Is de lokatie meer geschikt voor een DJ als voor een bruiloftband? Het kan zijn dat de beschikbare ruimte op jullie feestlokatie niet geschikt is voor een band. Dan is het natuurlijk voor de hand liggend om voor een DJ te kiezen. Is er meer als genoeg ruimte en misschien wel een mooi podium dan zouden wij jullie altijd adviseren om voor een band te gaan.

Repertoire

Natuurlijk heeft een DJ veel meer nummers en repertoire bij zich dan een band en kan hij ook direct aan elk verzoek gehoor geven en het meteen draaien, hoe onbekend het verzoeknummer ook is. Daarentegen heeft een goede bruiloft band ook een divers en uitgebreid repertoire en zal zeker het grootste gedeelte van alle verzoekjes kunnen spelen. Daarnaast zijn veel bands ook genegen een speciaal verzoek van het bruidspaar in het repertoire erbij te nemen.

Uitstraling en performance

Het oog wil ook wat en hier is een band duidelijk in het voordeel. Een band heeft meerdere bandleden op het podium en heeft hierdoor ook meer uitstraling en interactie met het publiek. Een DJ die geheel alleen is zal het vaak moeten hebben van zijn lichteffecten en special effects, of van zijn een toffe babbel.

bruiloften

Budget van de bruiloft

Natuurlijk kunnen wij bij niemand in de portemonnee kijken en heeft iedereen zijn eigen budget voor de muziek op hun huwelijksfeest. Over het algemeen is een DJ voordeliger omdat hij minder apparatuur hoeft aan te schaffen en hij ook meestal alleen is. Een band is een formatie muzikanten met veel instrumenten en apparatuur en zij steken ook veel tijd in het repeteren van het repertoire. Door al deze factoren zal een band altijd wat duurder zijn als een DeeJay.

Livemuziek voor bruiloften

Kortom, het is duidelijk dat persoonlijke smaak op de eerste plaats komt met de keuze van jullie bruiloftsmuziek. Maar hopelijk hebben wij een paar goede tips mee kunnen geven. Neem contact met ons op als jullie twijfelen en wij zullen jullie zo goed mogelijk adviseren.

Informatie muziek voor een bruiloft

Snel een vraag?

Neem contact met ons op!
Hofweg 16 | 2631XE Nootdorp
Artiesten boeken

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Zanger Irvine boeken bij De Artiestenstal
Feestzanger Irvine boeken
DJ Kit-T boeken
DJ Kit-T boeken
Emma Heesters boeken
Emma Heesters boeken
frans Ashwin boeken
Frans Ashwin boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024