0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Genre:

Female DJ, DJ

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Excl. licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 775,-

DJ Nattal Boeken

Wilt u DJ Nattal boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, DJ of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Female DJ Nattal en een biografie over deze toffe en charmante DJ!

DJ Nattal boeken

Als één van de DJ's van "Dames Draaien Door" heeft DJ Nattal haar sporen verdiend met draaien op menig high-end bedrijfsfeest en vele gezellige privé-feesten. Haar energie en manier van draaien houd uw dansvloer de gehele tijd vol.

Moet het even rustig op de achtergrond tijdens een netwerk event of tijdens een zakelijke borrel dan weet Nattal zich in te houden en te zorgen voor de juiste ambience.

Female DJ boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om DJ Nattal te boeken. Boek female DJ Nattal voor de actuele prijs voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze Vrouwelijke DJ voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met DJ Nattal boeken.

Genre:

Female DJ, DJ

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Excl. licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 775,-

Extra Boekingsopties

Inclusief licht, geluid én DJ Booth

eventueel avondvullend

i.c.m. een muzikant

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in DJ Nattal ?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

Dj Nattal boeken

Biografie DJ Nattal

DJ Nattal is een veelzijdig multitalent! Haar DJ-carriere maakte een vliegende start! Ze was onder andere te zien in de online spin-off van Expeditie Robinson, Road to Robinson, geproduceerd door RTL basecamp, was ze te gast in Koffietijd, schopte ze het tot de battles in ‘The Voice of Holland’ en stond Nattal in de finale van ‘Beat the Best’. DJ Nattal mixt alles live en kan daarnaast ook nog eens prachtig zingen. Dat belooft dus iets heel moois voor uw evenement.

DJ Nattal boeken

DJ Nattal boeken voor jouw feest of event

DJ Nattal draait het liefst Funky, Jackin en Deep House, oude en nieuwe hits in een verrassend jasje met een lekkere groovy beat. Daarnaast draait ze commercieel, Top 40, Dance en House, want ook deze stijlen beheerst ze tot in de puntjes. Van een muzikale omlijsting tijdens een borrel of receptie tot diepe beats in een club, alles is mogelijk; van specifiek tot volledig all-round! Dit maakt DJ Nattal de juiste DeeJay voor iedere gelegenheid!

DJ Nattal boeken

Informatie over DJ Nattal? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Nattal boeken

DJ NATTAL BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

dj-lola-carrera-boeken
Dj Lola Carrera boeken
DJ Ed van Katwijk boeken of inhuren bij de Artiestenstal
DJ Ed van Katwijk boeken
DJ Dirk boeken
DJ Dirk boeken
DJ MissQQLess boeken bij de Artiestenstal
DJ MissQQless boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024