Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Genre:

Female DJ, DJ

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Excl. licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 775,-

DJ Nattal Boeken

Wilt u DJ Nattal boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, DJ of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Female DJ Nattal en een biografie over deze toffe en charmante DJ!

DJ Nattal boeken

Als één van de DJ’s van “Dames Draaien Door” heeft DJ Nattal haar sporen verdiend met draaien op menig high-end bedrijfsfeest en vele gezellige privé-feesten. Haar energie en manier van draaien houd uw dansvloer de gehele tijd vol.

Moet het even rustig op de achtergrond tijdens een netwerk event of tijdens een zakelijke borrel dan weet Nattal zich in te houden en te zorgen voor de juiste ambience.

Female DJ boeken

Op deze pagina vind u de actuele informatie om DJ Nattal te boeken. Boek female DJ Nattal voor de actuele prijs voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze Vrouwelijke DJ voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden als u verder gaat met DJ Nattal boeken.

Genre:

Female DJ, DJ

Speelduur:

In overleg

Techniek:

Excl. licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 775,-

Extra Boekingsopties

Inclusief licht, geluid én DJ Booth

eventueel avondvullend

i.c.m. een muzikant

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in DJ Nattal ?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

Dj Nattal boeken

Biografie DJ Nattal

DJ Nattal is een veelzijdig multitalent! Haar DJ-carriere maakte een vliegende start! Ze was onder andere te zien in de online spin-off van Expeditie Robinson, Road to Robinson, geproduceerd door RTL basecamp, was ze te gast in Koffietijd, schopte ze het tot de battles in ‘The Voice of Holland’ en stond Nattal in de finale van ‘Beat the Best’. DJ Nattal mixt alles live en kan daarnaast ook nog eens prachtig zingen. Dat belooft dus iets heel moois voor uw evenement.

DJ Nattal boeken

DJ Nattal boeken voor jouw feest of event

DJ Nattal draait het liefst Funky, Jackin en Deep House, oude en nieuwe hits in een verrassend jasje met een lekkere groovy beat. Daarnaast draait ze commercieel, Top 40, Dance en House, want ook deze stijlen beheerst ze tot in de puntjes. Van een muzikale omlijsting tijdens een borrel of receptie tot diepe beats in een club, alles is mogelijk; van specifiek tot volledig all-round! Dit maakt DJ Nattal de juiste DeeJay voor iedere gelegenheid!

DJ Nattal boeken

Informatie over DJ Nattal? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Nattal boeken

DJ NATTAL BOEKEN

Reviews van boekers

Geweldige DJ, uitstekende skills

Rated 5 out of 5
20 juli 2022

Nick heeft werkelijk helemaal top gedraaid. Eerst wat meer klassieke nummers, daarna lekker los met House en zelfs wat Techno. Geweldige mix skills, voelt het publiek prima aan.

Barry van der Laan

Feest DJ

Rated 4 out of 5
18 juli 2022

De artiestenstal hielp ons snel een goede DJ te vinden, ondanks het feit dat het een superdruk bezet weekend was. Dank voor het meedenken en het leuke feest!

Tineke van den Heuvel

Op 9 juni 40-jarig jubileum bedrijfsfeest

Rated 5 out of 5
15 juli 2022

Fantastische avond gehad waar we allemaal van hebben genoten! De communicatie was super van tevoren. Onze complimenten en bewondering aan dit team!

Schmidt Medica BV

Enorm genoten!!

Rated 5 out of 5
28 juni 2022

Beste Norma en NODA,

Graag wil ik jou en je geweldige band NODA bedanken voor het fantastische optreden gisterenavond in het Damhotel in Edam. Wij en al onze gasten hebben enorm genoten. We hebben heerlijk gedanst en ik vond het erg leuk hoe

Je speelde in op het publiek met leuke muziek en af en toe een gesprekje.

Ik zal iedereen jullie aanbevelen als een topband voor een mooie feestavond. Mocht ik nog reviews op een bepaalde site kunnen geven, hoor ik het graag en krijg de doorlink.

Ik hoop dat jullie ook genoten hebben, maar die indruk had ik wel. Veel dank en hartelijke groet en veel succes met je band!

Groeten aan iedereen,

Henriette Vrisekoop

Henriette Vrisekoop

feestje voor zeventigers

Rated 5 out of 5
9 mei 2022

Wij hebben op 23 april jl. een feestje gegeven waar Frans Ashwin voor ons heeft opgetreden. Het was een super geslaagd optreden en we hadden wat wensen over het genre dat we graag wilden horen en daar heeft Frans goed op ingespeeld. Ook onze gasten (60 personen) waren heel enthousiast over het optreden.

Zeker een aanrader.

Hartelijk bedankt Frans Ashwin

Fanny en Ton

23 april 2022 zanger Frans Ashwin

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Voor ons 70 jarig verjaardagsfeest hebben wij Frans Ashwin geboekt.

Wij hebben goede communicatie gehad alsmede een goed advies van David Heutink. Geen vraag was hem te veel en hij heeft vooral een goed inlevingsvermogen van onze wensen. Die wensen werden ook direct met Frans Ashwin gecommuniceerd. Zeer prettige samenwerking met David om tot een goed eindresultaat te komen.

Wij hebben een fijn verjaardagsfeest met 60 aanwezigen gehad en alleen maar zeer positieve geluiden en reacties ontvangen. Complimenten!!!!

Fanny van den Berg

Top duo! Zeer goed,zeer gevarieerd, aanrader voor elk feest !

Rated 5 out of 5
26 april 2022

Afgelopen zaterdag feest gevierd ivm ons 50 jarig huwelijk. Joyride ingehuurd. Wat een super keuze was dat. Wat zijn ze leuk, goed en gevarieerd. Mede dankzij Joyride hebben wij een geweldig feest gehad. Een avond om nooit te vergeten.!!! Een aanrader voor elk feest!

Els Beukema

Super genoten van Joyride, goed contact met David van de Artiestenstal

Rated 5 out of 5
26 april 2022

Afgelopen zterdagavond feest gehad ivm ons 50 jarig huwelijk. Via de artiestenstal Joyride ingehuurd, wat een toppers. Zo leuk,zo goed en zo gevarieerd.

Mede dankzij Joyride hebben wij een avond gehad om nooit te vergeten, een aanrader voor elk feest

Hero en Els Beukema

Els Beukema

Super Sunday

Rated 5 out of 5
24 april 2022

Voor de Super Sunday van de voetbal Charly geboekt als afsluiter en met succes! Ze heeft een top set neergezet en de sfeer was prachtig.

Contact via haar en via de Artiestenstal ging snel en perfect.

Zeker een aanrader om te boeken!

Peter Goselink

Super Sunday

Rated 5 out of 5
24 april 2022

Voor de Super Sunday van de voetbalvereniging hebben wij DJ Charly geboekt bij De Artiestenstal.

Snel en heldere communicatie met David en daarnaast een top set neergezet door Charly. Van de +- 500 aanwezigen alleen maar positieve geluiden gehoord.

Mijn complimenten!

Peter Goselink

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

singer in suit boeken
Singer in Suit boeken
Dj Miss Brown boeken
Dj Miss Brown boeken
DJ Rob Toonen boeken of inhuren bij de Artiestenstal voor een feest
DJ Rob Toonen boeken
dj nightshift boeken
DJ Nightshift boeken

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2022