Wilt u DJ MissQQLess boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende of lokale DJ kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over MissQQLess en een biografie over deze Allround Vrouwelijke DJ.

DJ MissQQLess boeken

Deze dame uit Maastricht weet wel een feestje te bouwen! Manon Jacobs (DJ MissQQLess) is een vrouwelijke allround DJ die voor elke gelegenheid waar het dak eraf moet uitermate geschikt is. Golden Oldies of de actuele Charts, Club Aprésski of feestcafé, het maakt haar niet uit, uw vraagt zij draait!

Daar waar veel DJ's draaien wat zij zelf leuk vinden gaat MissQQLess totaal op in de feestavond. Daarom zal zij de gehele avond haar publiek peilen om haar muziekkeuze continu bij te stellen. Dit doet zij puur om de dansvloer vol te houden en te ervoor te zorgen dat die handjes in de lucht blijven zwaaien terwijl iedereen de gehele tekst van elke track meezingt.

Allround Female DJ boeken

Hier vind u de actuele informatie om MissQQLess te boeken. Wij verzorgen u deze Allround DJ voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. DJ MissQQLess voordelig boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ, Female DJ

Tijdsduur:

4 uur avondvullend

Techniek:

Excl. techniek óf

incl booth, licht en geluid

Genre:

Allround, feest-dj

Stijl:

Danceclassics, Top40, Top 2000, feestcafé, aprésski, club.

Prijs:

€ 495,- excl techniek

€ 895,- incl techniek 150 pers


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een coverband
  • i.c.m. een (bekende)artiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ MissQQLess?

Bel ons!

artiestenstal
DJ MissQQLess boeken

Informatie over MissQQLess? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ MissQQLess boeken

DJ MISSQQLESS BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.