De Zingende DJ boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu De Zingende DJ bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede dj’s.

Feest Dj en Zanger

De Zingende DJ… Ja! Je hoort het goed! Allround DJ en zanger in één! Uniek avondvullend entertainment op jouw feest. Met meer dan 18 jaar ervaring beheerst De Zingende DJ deze 2 vormen van entertainment perfect en weet deze als geen ander te combineren. De Zingende DJ is geen stille plaatjesdraaier maar een rasechte entertainer en enthousiaste feest-zanger en volkszanger!.

Met de juiste looks, spontaniteit en humor weet hij het publiek in een mum van tijd voor zich te winnen! Vlekkeloos mixt hij vlot diverse muziekstijlen door elkaar gecombineerd met een opvallende presentatie.

Tussendoor verrast hij de gasten door achter de DJ-booth vandaan te springen en tussen het publiek LIVE de gezelligste Nederlandse hits en echte evergreens te zingen! Bespaar geld en verras jouw gasten met deze zanger en DJ in één! Deze act zal u niet teleurstellen maar verzekeren van een spetterende avond!

De Zingende DJ boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van De Zingende Dj. Wij kunnen u deze feest-dj en feest-zanger verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, pleinfeesten en tentfeesten of elk ander evenement.

Maak van uw feest een avond om nooit meer te vergeten met De Zingende DJ!

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ, Feest-Zanger

Tijdsduur:

120 – 240 min.

Techniek:

Exclusief techniek

Genre:

70’s, 80’s, 90’s en Nederlandstalig

Stijlen:

Feestmuziek, Allround

Prijs:

Vanaf € 995,- excl techniek


Extra mogelijkheden

  • Incl. techniek tot 150 personen
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over De Zingende DJ?

Bel ons dan!

artiestenstal

Feest-Zanger en DJ inhuren

Huur of boek De Zingende DJ en de gasten op uw feest gaan gegarandeerd voldaan en enthousiast naar huis. Een lange tijd zullen zij nog over uw feest praten en u dankbaar zijn voor de avond van hun en uw leven!

Groot evenement? Geen moeite voor deze ras entertainer, hij maakt het hele publiek gek en laat de tent springen! Twijfel niet en boek of huur deze fantastische entertainer bij ons.

De Zingende Dj boeken

De Zingende DJ

Even een vraagje over deze Zingende DJ? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.