0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

DJ, Zingende DJ, Zanger, Entertainer

Genre:

Allround, feestmuziek

Speelduur:

120 - 240 min

Techniek:

Incl DJ gear, licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 1.995,-

De Zingende DJ boeken

De Zingende DJ

De Zingende DJ boeken of inhuren voor je feest of evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke Artiest of DJ kunt boeken. Met meer als 30 jaar ervaring in de entertainmentbranche is ons boekingbureau een vertrouwd adres geworden voor het verzorgen van boekingen van bekende en lokale artiesten, bands en DJ's. Op deze pagina vindt u meer informatie over De Zingende DJ en een korte biografie over deze supergave entertainer.

De Zingende DJ boeken

De Zingende DJ... Ja! Je hoort het goed! Allround DJ en zanger in één! Uniek avondvullend entertainment op jouw feest. Met meer dan 18 jaar ervaring beheerst De Zingende DJ deze 2 vormen van entertainment perfect en weet deze als geen ander te combineren. De Zingende DJ is geen stille plaatjesdraaier maar een rasechte entertainer en enthousiaste feest-zanger en volkszanger!.

Met de juiste looks, spontaniteit en humor weet hij het publiek in een mum van tijd voor zich te winnen! Vlekkeloos mixt hij vlot diverse muziekstijlen door elkaar gecombineerd met een opvallende presentatie. Maak van uw feest een avond om nooit meer te vergeten met De Zingende DJ!

DJ én zanger in één boeken

Hier vind u de actuele boekingsinfo van De Zingende DJ. Wij verzorgen deze Nederlandse zanger en artiest voor ieder privé-feest en besloten of openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij De Zingende DJ boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

DJ, Zingende DJ, Zanger, Entertainer

Genre:

Allround, feestmuziek

Speelduur:

120 - 240 minuten

Techniek:

Incl DJ gear, licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 1.995,-

Extra Boekingsopties

openbare evenementen

i.c.m. een coverband

prijs en info op aanvraag

Interesse in De Zingende DJ?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

De Zingende DJ boeken

Tussendoor verrast hij de gasten door achter de DJ-booth vandaan te springen en tussen het publiek LIVE de gezelligste Nederlandse hits en echte evergreens te zingen! Bespaar geld en verras jouw gasten met deze zanger en DJ in één! Deze act zal u niet teleurstellen maar verzekeren van een spetterende avond!

Feestzanger én DJ inhuren

Huur of boek De Zingende DJ en de gasten op uw feest gaan gegarandeerd voldaan en enthousiast naar huis. Een lange tijd zullen zij nog over uw feest praten en u dankbaar zijn voor de avond van hun en uw leven!

Boekingen van De Zingende DJ

Groot evenement? Geen moeite voor deze ras entertainer, hij maakt het hele publiek gek en laat de tent springen! Moet het dak eraf en iedereen helemaal los, bel voor De Zingende DJ! Twijfel niet en boek of huur deze fantastische entertainer bij ons.

Informatie over De Zingende DJ? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De Zingende Dj boeken

DE ZINGENDE DJ BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Preau Drive-in boeken
Preau Drive-In boeken
Feest DJ Wesley boeken
DJ Wesley boeken
William Janz boeken bij de Artiestenstal
William Janz Boeken
Jesse Prins boeken bij de Artiestenstal
Jesse Prins boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024