DJ Marcel Post boeken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest? Boek nu deze gezellige DJ exclusief bij de Artiestenstal voor uw feest of evenement. Neem contact met ons op en wij boeken DJ Marcel Post voor u!

DJ Marcel Post boeken

DJ Marcel Post boeken

Er zijn weinig Dj’s die een feestje kunnen maken als DJ Marcel Post. De altijd goed geluimde DJ met zijn vriendelijke charisma is inmiddels een veel geboekte DJ op bruiloften en feesten.

Met een enorme dosis humor en ervaring knalt Marcel uw feest in de stratosfeer!

Het opeenvolgende tempo is bijna niet bij te houden. Hierdoor staat de dansvloer geen enkel ogenblik leeg en gaat iedereen de hele avond helemaal los.

DJ Marcel Post is naast een feest DJ ook een echte Allround DJ. Dit houd in dat hij ook echt draait wat u wilt dat er gedraaid wordt op uw bruiloft, feest of uw evenement.

Dit is een hele sterke eigenschap van een DJ, want hoe vaak hoor je niet een DJ op een feest helemaal los gaan als iedereen net binnen is en nog even rustig wil praten met elkaar? Dit begrijpt Marcel maar al te goed. Je hebt de touwtjes zelf in handen op je feest, en dat is wel zo fijn aan deze DJ. Daarom draait Marcel Post écht allround en precies zoals jij dat wilt op jouw feest.

Feest DJ

Ook in grote tenten en op carnavalsfeesten staat DJ Marcel Post zijn mannetje. Of dit nu samen met een te gekke live band is of gewoon solo. Hij draait het dak eraf en laat de dansvloer exploderen met zingende en dansende feestvierders!

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van DJ Marcel Post voor uw feest of evenement.

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 2 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Feest DJ

Tijdsduur:

Avondvullend 5 uur

Techniek:

Incl. DJ-set + booth, licht en geluid

Genre:

70’s tot aan 20’s, Actuele Top 40, feestmuziek

Stijlen:

Top 40, Feest muziek, Danceclassics

Prijs:

prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een artiest of muzikant
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Marcel Post?

Bel ons dan!

artiestenstal

Tentfeest en Carnaval DJ

De enorme energie die hij heeft projecteert hij lachend op het publiek. Dit wil je gewoon op je feest hebben! Een Deejay die zelf ook helemaal los gaat!

DJ Marcel Post inhuren

Wilt u deze toffe DJ inhuren bij de Artiestenstal? Neem dan snel contact met ons op.

Stel uw vragen en vertel uw wensen via het onderstaand informatie formulier. Wij nemen direct contact met u op om alles met u te bespreken met betrekking tot DJ Marcel Post!

Snel een vraag over DJ Marcel Post? Vragen over boekings-opties? Neem via onderstaand informatie formulier contact met ons op!

0:00
0:00

DJ MARCEL POST

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.