5,0 van 5 sterren (uit 2 reviews)

Act:

DJ, Feest-DJ

Genre:

Allround, feestmuziek

Speelduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl. techniek en geluid

Prijs:

Op aanvraag

DJ Marcel Post boeken

Marcel Post, dé Feest-DJ van Nederland!

Wilt u DJ Marcel Post boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Marcel Post en een biografie over deze spetterende en joviale FeestDJ.

DJ Marcel Post boeken

Er zijn weinig Dj’s die een feestje kunnen maken als DJ Marcel Post. De altijd goed geluimde DJ met zijn vriendelijke charisma is inmiddels een veel geboekte DJ op bruiloften en feesten. Met een enorme dosis humor en ervaring knalt Marcel uw feest in de stratosfeer!

Het opeenvolgende tempo is bijna niet bij te houden. Hierdoor staat de dansvloer geen enkel ogenblik leeg en gaat iedereen de hele avond helemaal los. DJ Marcel Post is naast een feest DJ ook een echte Allround DJ. Dit houd in dat hij ook echt draait wat u wilt dat er gedraaid wordt op uw bruiloft, feest of uw evenement. Dit is een hele sterke eigenschap van een DJ, want hoe vaak hoor je niet dat een DJ op een feest helemaal los gaat als de gasten net binnen zijn en nog even rustig willen praten met elkaar? Dit begrijpt Marcel Post maar al te goed. Je hebt de touwtjes zelf in handen tijdens jouw feest, en dat is wel zo fijn aan deze DJ. Daarom draait Marcel Post écht allround en precies zoals jij dat wilt op jouw feest.

DJ Marcel Post inhuren

Hier vind u de actuele informatie om DJ Marcel Post te boeken. Wij verzorgen u deze Allround DJ voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek feest-dj Marcel Post voordelig voor uw party of evenement bij ons!

Act:

DJ, Feest-DJ

Genre:

Allround, feestmuziek

Speelduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl. techniek en geluid

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

licht en geluid tot 500 pers.

i.c.m. een Coverband

i.c.m. een Tributeband

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in Marcel Post?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

DJ Marcel Post boeken

Tentfeest en Carnaval DJ

De enorme energie die hij heeft projecteert hij lachend op het publiek. Dit wil je gewoon op je feest hebben! Een Deejay die zelf ook helemaal los gaat!

Boekingen DJ Marcel Post

Wilt u deze toffe DJ inhuren bij de Artiestenstal? Neem dan snel contact met ons op. Stel uw vragen en vertel uw wensen via het onderstaand informatie formulier.

DJ Marcel Post boeken

Reviews van boekers

Feestje 50e verjaardag in de Wollebrand

19 november 2021

Wat een te gek verjaardagsfeest heb ik gehad voor mijn 50e verjaardag! Top DJ deze Marcel Post, die heel goed aanvoelt wat de mensen willen horen (en wat de gastvrouw niet wil horen :))

Van begin tot het eind een volle dansvloer en dat was wat ik wilde. Heerlijke avond gehad!

Cyrille

Personeelsfeest

5 oktober 2021

Een super gezellige avond gehad met de fantastische muzikale ondersteuning van DJ Marcel Post. Hij past zich snel aan naar het publiek waardoor alle genres voor jong en oud gedraaid worden.

Dank je wel Marcel!!

Tonny

Informatie over Marcel Post? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ MARCEL POST BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Coverband Sofa boeken bij de Artiestenstal
Coverband Sofa boeken
Pianiste Debora Hulskamp boeken
Pianiste Debora Hulskamp boeken
Emma Heesters boeken
Emma Heesters boeken
Friends in music boeken
Friends in Music boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024