DJ Marcel Post boeken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest? Boek nu deze gezellige DJ bij de Artiestenstal voor uw feest of evenement. Neem contact met ons op en wij staan direct voor u klaar!

DJ Marcel Post boeken

Hier vind u de boekingsinformatie en prijzen van DJ Marcel Post. Boek nu DJ Marcel Post voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal.

DJ
Avondvullend
Incl. DJ-set
Excl. geluid
€ 500,-
Incl. DJ-set
Incl. licht en geluid
Tot 350 personen
€ 750,-
Ook met Live band te boeken
Prijs op aanvraag
Bel voor Marcel Post Offerte aanvraag

Feest DJ

Er zijn weinig Dj’s die een feestje kunnen maken als DJ Marcel Post. De altijd goed geluimde DJ met zijn vriendelijke charisma is inmiddels een veel geboekte DJ op bruiloften en feesten.

DJ Marcel Post boeken of inhuren

Met een enorme dosis humor en ervaring knalt Marcel uw feest in de stratosfeer! Het opeenvolgende tempo is bijna niet bij te houden. Hierdoor staat de dansvloer geen enkel ogenblik leeg en gaat iedereen de hele avond helemaal los.

DJ Marcel post is naast een feest DJ ook een echte Allround DJ. Dit houd in dat hij ook echt draait wat u wilt dat er gedraaid wordt op uw feest of uw evenement.

Dit is een hele sterke eigenschap van een DJ, want hoe vaak hoor je niet een DJ op een feest helemaal los gaan als iedereen net binnen is en nog even chill wil praten met elkaar? Dit begrijpt Marcel maar al te goed. Je hebt de touwtjes zelf in handen op je feest, en dat is wel zo fijn aan deze DJ. Daarom draait Marcel gewoon echt allround en precies zoals jij dat wilt.

Tentfeest en Carnaval DJ

Ook in grote tenten en op carnavalsfeesten staat DJ Marcel Post zijn mannetje. Of dit nu samen met een te gekke live band is of gewoon solo. Hij laat het dak eraf gaan! De enorme energie die hij heeft projecteert hij lachend op het publiek. Dit wil je gewoon op je feest hebben. De allerbeste en leukste DJ’s boek je nu bij de artiestenstal!

DJ Marcel Post inhuren

Wilt u deze toffe DJ inhuren bij de Artiestenstal? Neem dan snel contact met ons op. Stel uw vragen en vertel uw wensen via het onderstaand informatie formulier. Wij nemen direct contact met u op om alles met u te bespreken!

Boek een DJ
Boek hier je favoriete DJ en vertel ons jouw wensen. Vergeet niet de naam van jouw DJ te vermelden!

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.