Feest en Party Dj Deejay Vince Boeken voor uw bedrijfsfeest, privéfeest of evenement? Boek of huur Deejay Vince voor jouw bruiloft of verjaardag.

Deejay Vince boeken

Deejay Vince is door zijn jarenlange ervaring allround inzetbaar op ieder feest en elke gelegenheid. Hierdoor is hij geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, Dance-Classics party's, tuinfeesten of een verjaardag. Een evenement als een dorps -of pleinfeest van 750 man is ook geen probleem voor deze doorgewinterde feest-dj. Als Vince op uw feest draait is de dansvloer geen moment leeg en gaat iedereen uit zijn dak op de pompende beats en gezellige feestmuziek van deze sympathieke dj.

Deejay Vince boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Deejay Vince, dé feest-dj voor jouw bruiloft. Wij kunnen u deze party-dj verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, pleinfeesten en tentfeesten of elk ander evenement.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Dj, feest dj, party dj

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Licht en geluid tot 150 personen

Genre:

Allround en Party

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • grote evenementen
  • tot 750 personen techniek
  • i.c.m. artiest of live band
  • prijs en info op aanvraag

Heb je vragen over Deejay Vince?

Bel ons !

artiestenstal

Allround feest Dj

Vincent Moy of liever Deejay Vince zijn roots liggen in Maleisië en hij woont sinds 1975 in Nederland. Al heel jong in de tachtiger jaren was muziek zijn hobby en verzamelde hij singles, lp's en casettebandjes. Hiermee draaide hij op zijn kamer en begon met het mixen. Al snel draaide hij op verschillende feesten en werd een bekende dj in het feesten en partijen circuit.

Het DJ repertoire

Het repertoire varieert van Disco Classics (70’s, 80’s, 90’s), Dance, Club, Techno, House, Nederlandstalig, Carnaval tot hedendaagse Top 40 hits. Het belangrijkste voor Deejay Vince is altijd de juiste plaat op het juiste moment draaien. Daardoor blijft het feest boeiend en kan je de hele avond de dansvloer vol houden.

Bruiloft Dj boeken

Informatie over Deejay Vince? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

deejay vince boeken

DEEJAY VINCE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.