5,0 van 5 sterren (uit 9 reviews)

Act:

Zingende DJ, Dj, Nederlandse zanger, Entertainer

Genre:

Allround, feestmuziek

Speelduur:

In overleg, avondvullend

Techniek:

Incl DJ-Gear, Booth, licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 995,-

DJ Dirk boeken

DJ Dirk, de zingende DJ

DJ Dirk boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu DJ dirk bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede dj’s.

DJ Dirk boeken

DJ Dirk is een allround feest DJ voor elk feest en ieder evenement. Doordat hij al op jonge leeftijd (vanaf zijn 10e jaar) gestart is met draaien op diverse feesten is hij een inmiddels ervaren jonge, frisse en enthousiaste DJ.

Ervaring komt met de jaren, maar Dirk heeft al heel wat daarvan in huis. Hij heeft door de jaren heen menig verjaardagsfeest, schoolfeest, Après Ski bar, verenigingsfeest, bedrijfsfeest en zakelijk evenement van de juiste muzikale aankleding voorzien. Hierdoor heeft hij zijn nodige ervaring gekregen.

Maar als zijn ervaring als DJ nog niet genoeg is kan DJ Dirk ook vocaal zijn mannetje staan. Sinds enige tijd is Dirk ook "De zingende DJ" en bied hij optioneel ook verschillende sets als zanger aan. Hierdoor heeft u de gouden combinatie van een DJ en een (volks)zanger. Voor iedereen wat wils in één pakket!

Zingende DJ boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van DJ Dirk. Wij kunnen u deze feest DJ verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, pleinfeesten en tentfeesten of elk ander evenement.

Act:

Zingende DJ, Dj, Nederlandse zanger, Entertainer

Genre:

Allround, feestmuziek

Speelduur:

In overleg, avondvullend

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 995,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) artiest

licht en geluid boven 200 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in DJ Dirk?

De Zingende DJ!

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Allround Feest DJ Dirk

DJ Dirk zijn specialisme ligt in het brengen én zelf zingen van nederlandse en internationale hedendaagse muziek en weet hiermee een gezellige en relaxe sfeer op te bouwen. Vervolgens zal hij het feest laten exploderen met goed gekozen en persoonlijk gewenste feestmuziek. Dit in een mix van hits van toen en nu en gezellige meezingers. Door zijn ervaring voelt hij het publiek goed aan en weet de gehele avond de juiste tracks neer te leggen of de juiste nummers live te zingen voor een spetterend feest! Door zijn allround repertoire kan hij elke gewenste stijl of elk genre draaien én zingen op uw feest!

Reviews van boekers

Topavond met DJ Dirk

30 december 2023

Bij toeval bij De Artiestenstal terechtgekomen. Onze eerste keuze was niet mogelijk, zodat David met dj Dirk aankwam. Het werd een topavond waar we met heel veel plezier aan terug denken.

Lisa Regterschot

Top DJ en Zanger

21 augustus 2023

In Juli hebben wij onze bruiloft op een supermooie locatie bij Wassenaar geviert en hebben DJ Dirk geboekt bij De Artiestenstal. Wat een feest heeft Dirk ervan gemaakt, iedereen stond op de tafels en stoelen mee te zingen en de dansvloer was de hele avond gevuld!!

Dirk, je hebt onze avond onvergetelijk gemaakt en hiervoor onze dank!!

Petra en John

Informatie over De Zingende DJ Dirk boeken? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Dirk boeken

DJ DIRK BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

DJ El Dani en Mike Benjamin boeken
DJ El Dani en Mike Benjamin boeken
Dj Sere - Dames Draaien nDoor - boeken bij de Artiestenstal
DJ Seré boeken
Preau Drive-in boeken
Preau Drive-In boeken
Barry Djay boeken bij de Artiestenstal
Barry Du Nord boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024