DJ Dirk boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu DJ dirk bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede dj’s.

DJ Dirk boeken

DJ Dirk is een allround feest DJ voor elk feest en ieder evenement. Doordat hij al op jonge leeftijd (vanaf zijn 10e jaar) gestart is met draaien op diverse feesten is hij een inmiddels ervaren jonge, frisse en enthousiaste DJ.

Ervaring komt met de jaren, maar Dirk heeft al heel wat daarvan in huis. Hij heeft door de jaren heen menig verjaardagsfeest, schoolfeest, Après Ski bar, verenigingsfeest, bedrijfsfeest en zakelijk evenement van de juiste muzikale aankleding voorzien. Hierdoor heeft hij zijn nodige ervaring gekregen.

Feest Dj

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren vanDJ Dirk. Wij kunnen u deze feest DJ verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, pleinfeesten en tentfeesten of elk ander evenement.

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 7 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ, Drive-In

Tijdsduur:

4 uur, avondvullend

Techniek:

Geluid, licht, DJ-set

tot 250 pers.

Genre:

70’s, 80’s, 90’s en hedendaagse Top 40

Stijlen:

Feestmuziek, Top 40, House, R&B, Allround

Prijs:

Vanaf € 600,-


Extra mogelijkheden

  • licht en geluid > 250 pers.
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ Dirk?

Bel ons dan!

artiestenstal

Allround Feest Dj Dirk

DJ Dirk zijn specialisme ligt in het brengen van hedendaagse muziek en weet hiermee een gezellige en relaxe sfeer op te bouwen. Vervolgens zal hij het feest laten exploderen met goed gekozen en persoonlijk gewenste feestmuziek. Dit in een mix van hits van toen en gezellige meezingers. Door zijn ervaring voelt hij het publiek goed aan en weet de gehele avond de juiste tracks neer te leggen voor een spetterend feest! Door zijn allround repertoire kan hij elke gewenste stijl of elk genre draaien op uw feest.

Informatie over DJ Dirk? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Dirk boeken

DJ DIRK BOEKEN

Reviews van boekers

Disco op de willem van oranje

Rated 5 out of 5
17 maart 2021

Hij krijgt de leerlingen aan het dansen. Hij maakt echt sfeer tijdens de disco. Hij doet het nu zo ongeveer 6/7 jaar bij ons op school en we hebben nooit klachten. Ook de muziekkeuze kun je doorgeven. En hij past het feilloos aan. We zijn zeer tevreden als school.

Marjolein

Een feestje maken dat kan DJ Dirk als geen ander!

Rated 5 out of 5
16 maart 2021

DJ Dirk heeft al meerdere keren voor ons op een feestje gedraaid. De laatste keer op mijn feest ter ere van mijn 50 e verjaardag. Wat hebben we genoten! De juiste muziek op het juiste moment. Dirk kan een feestje maken!

Dirk voelt precies aan wat je wil en buiten dat is het een hele fijne jongen! Alle afspraken die je maakt komt hij na!

Kortom gegarandeerd succes!

Jacqueline en Theo

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.