0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

DJ

Genre:

Allround DJ, Feest DJ

Speelduur:

1 set tot avondvullend

Techniek:

Excl. Licht en geluid, incl. DJ-set

Prijs:

Vanaf € 595,-

Industrial Poët

DJ Industrial Poët boeken

Wilt u Industrial Poët boeken om op uw privé-feest of bedrijfsfeest te draaien? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, DJ of female DJ kunt boeken of inhuren. Hier vindt u meer informatie over Industrial Poët en een biografie over deze toffe allround DJ Specialist.

Industrial Poët boeken

Deze allround DJ maakt van je bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest een echte happeninmg en laat je gasten zweten op de dasnvloer. Industrial Poët weet als geen ander hoe je het publiek moet uitlezen en ze de avond van hun leven te laten meemaken. Geen party is hem te groot of te zwaar, het maakt niet uit waar je Robin neerzet, het feest is aan en gaat los met deze DJ Specialist!

Vette mixen van classics of de nieuwste hits, het kan allemaal. Alles doet hij om de dansvloer vol te houden en je feest naar nieuwe hoogtes te tillen. Wil je dat iedereen muzikaal verzadigt raakt op je feest en doodmoe van het dansen naar huis gaat, ga dan voor Industrial Poët en heb de tijd van je leven!

DJ Industrial Poët boeken of inhuren

Hier vind u de actuele informatie om de allround dj Industrial Poët te boeken. Wij verzorgen u deze Allround DJ voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek DJ Industrial Poët voordelig voor uw party of evenement bij ons!

Act:

DJ

Genre:

Allround DJ, Feest DJ

Speelduur:

1 set tot avondvullend

Techniek:

Excl. licht en geluid, incl. DJ-set

Prijs:

Vanaf € 595,-

Extra Boekingsopties

inclusief licht en geluid

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag


Interesse in Industrial Poët?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

dj Industrial Poët boeken

Biografie DJ Industrial Poët

Industrial Poët begon zijn muzikale reis eind 2008 in een lokale kroeg en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround dj specialist. Van Zeeland tot Groningen en van Limburg tot Friesland, het hele land doorkruist om op tal van evenementen te draaien. Op de teller staan ondertussen 1000+ optredens, o.a. op Festivals, in Beachclubs, Bedrijfsfeesten, Clubs, Feestcafés

En natuurlijk ook op Bruiloften. “Kijken, kijken en anticiperen op het publiek” is hoe Industrial Poët zich van achter de dj booth met het evenement verbind. Nagenoeg alle muzikale smaken tovert hij uit de draaitafels. Van 80’s/90’s tot hitjes en van Urban tot Feest in een afwisselende mix is wat hij je voorschotelt. U vraagt, hij draait (bijna) alles ;-). Enthousiast, energiek en vol passie vanaf de eerst plaat.

Boekingen DJ Industrial Poët

In 2022 o.a. gedraait op evenementen in: De Beurs Utrecht, Nieges Amsterdam, NHOW Rotterdam, Club 1660 Den Haag, Lichtfabriek Gouda, Strandtent 14 Den Haag, Beachclub Birds Den Haag, Bar Prachtig Rotterdam, Het Pakhuis Wijk bij Duurstede, Sunset Beachbar Alphen a/d Rijn, Club Puha Bodegraven, Hudson Den Haag, Prinses Theater Rotterdam.

In het kort:

14 jaar dj ervaring, 1000+ optredens door Nederland, Muziek smaken: Funky/disco-, Latin-, Techhouse & Allround Beats (80's&90's, Hitjes, Urban, Moombahton, NL/feest en Classics). Schroomt niet om zo nu en dan de microfoon te pakken, mits nodig. Professioneel, representatief en publiekgericht.

dj Industrial Poët boeken

Informatie over Industrial Poët? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

dj Industrial Poët boeken

INDUSTRIAL POËT BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Barry Djay boeken bij de Artiestenstal
Barry Du Nord boeken
DJ Dylan boeken bij De Artiestenstal
DJ Dylan nu voor je feest boeken
DJ Ronnie Jansen boeken
DJ Ronnie Jansen boeken
Dj Sere - Dames Draaien nDoor - boeken bij de Artiestenstal
DJ Seré boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024