DJ Nick Ende boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, privéfeest of evenement? Boek of huur DJ Nick Ende voordelig bij de Artiestenstal voor een scherpe prijs met goede afspraken.

dj nick ende boeken

DJ Nick Ende boeken voor je bruiloft!

Zowel voor je club, festival of evenement. Alsmede voor je huwelijksfeest, schoolfeest, tentfeest, bedrijfsfeest of elk ander feest.

Vette Dj voor je pleinfeest of organiseer je een evenement op koningsdag? Nick Ende is je man, want hij kan letterlijk overal draaien en het feest of evenement laten exploderen!

Veelzijdige DJ

Dj Nick Ende heeft inmiddels al meerdere jaren ervaring in de dj-scene en heeft al op veel feesten zoals bruiloften en bedrijfsfeesten gedraaid.

Ook in horeca gelegenheden is Nick een geziene DJ. Hierdoor draait hij ook geregeld in bekende clubs in geheel Nederland.

dj nick ende boeken

DJ Nick Ende inhuren

Als u DJ Nick Ende wilt boeken kunt u deze toffe dj het beste boeken bij de Artiestenstal. Wij verzorgen deze DJ inclusief de beste apparatuur en een mooie lichtshow. De geluidsinstallatie wordt aangepast aan uw wensen en de hoeveelheid gasten, dus zult u altijd een aangenaam geluid hebben. Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Dj Nick Ende.

5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ

Tijdsduur:

Avondvullend of per uur te boeken

Techniek:

Excl. dj-set, licht en geluid

Bezetting:

Solo dj

Genre:

Allround, house, top 40, latin party

Prijs:

Avondvullend € 495,-

Per uur € 100,-


Extra mogelijkheden

  • incl. dj-set, booth, licht en geluid
  • i.c.m. een artiest
  • i.c.m. een live band
  • Prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ Nick Ende?

Bel ons dan!

artiestenstal

Party DJ repertoire

Het repertoire van deze allround feest dj is een mix van lekkere urban & house tracks tot de laatste top 40 hits van deze week.

Doordat deze dj een allround Dj is weet hij uw feest goed op te bouwen en zal niet gelijk bij binnenkomst het dak eraf laten springen. Natuurlijk als dat wel uw wens is dan zal Nick dat ook doen!

Natuurlijk ontbreekt het niet aan classics van de jaren 80 tot aan vette 90's, 00's en 10's. Kortom een allround DJ voor elke gelegenheid. Kortom een allround DJ voor elke gelegenheid met muziek voor jong.

Vragen over deze Allround DJ? Vul dan onderstaand formulier in of ga naar boek Dj Nick Ende en vul het boekingsformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en gaan aan het werk voor u!

Nick Ende boeken

Gelegenheid
Gelegenheid
Bruiloft
Verjaardag
Bedrijfsfeest
Evenement
Horeca club
Overige

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.