Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (uit 2 reviews)

Act:

DJ, Feest DJ, Party DJ, Allround Dj

Genre:

Allround, Commercieel, Disco Classics, Foute Hits, Actuele Top 40

Speelduur:

Avondvullend tot max. 5 uur

Techniek:

Incl. licht en geluid

Prijs:

Op aanvraag

DJ M.C. Costa boeken

DJ Marc Koster boeken

Wil je DJ MC Costa boeken voor jouw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement? De Artiestenstal, hét bureau voor het boeken van Allround DJ’s en feest Dj’s. Je kunt DJ MC Costa bij ons boeken voor de actuele prijs met goede afspraken met betrekking tot zijn DJ optreden voor jouw feest.

DJ MC Costa boeken

M.C. Costa is een allround feest en party DJ en dus voorbereid op alle soorten genres die creatief door elkaar worden gemixt.

Flexibel Allround repertoire

Hij past zijn uitgebreide muziekrepertoire continu aan op het aanwezige publiek, waardoor de dansvloer nooit leeg zal zijn en iedereen in korte tijd zijn of haar favoriete muziek te horen krijgt. Wees hierbij niet bang om een paar verzoeknummertjes aan te vragen, want samen met zijn microfoon houdt M.c. Costa van een informele sfeer met veel publieke interactie. Alsmede kan M.C. Costa optioneel zijn lichtshow uitbreiden en uw feestlocatie opleuken met sfeervolle verlichting. Hiervoor wordt een kleine meerprijs gevraagd maar u spaart dan wel veel geld uit dan wanneer u hier een extern bedrijf voor vraagt.

Feest DJ boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van M.C. Costa, een van de beste allround feest DJ’s in Zuid Holland. Neem contact met ons op en wij gaan deze fantastische DJ met zijn mooie show boeken voor jouw prive -of bedrijfsfeest of evenement.

Act:

DJ, Feest DJ, Party DJ, Allround Dj

Genre:

Allround, Commercieel, Disco Classics, Foute Hits, Actuele Top 40

Speelduur:

Avondvullend tot max. 5 uur

Techniek:

Incl. licht en geluid

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

bedrijfsfeesten

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een muzikant

uitgebreide lichtshow

prijs en info op aanvraag

Interesse in MC Costa?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

De Allround Party Club-DJ

M.C. Costa, in de volksmond Marc Koster, is een eind twintiger en geboren in Bodegraven. Muziek is altijd al zijn passie geweest en de ambitie ontstond om hier wat mee te gaan doen. Op zijn veertiende kocht hij daarom zijn eerste DJ set en ging lokaal draaien op schoolfeesten en in kroegen. Waar zijn focus destijds lag op de moderne top 40, urban- en housemuziek werd zijn repertoire langzaam uitgebreid naar disco classics, pop, Nederlandstalige- en feestmuziek. Het gevolg van deze uitbreiding was een verschuiving van lokale feesten naar regionale feesten in onder andere Gouda, Boskoop, Alphen a/d Rijn en omstreken. Maar tegenbwoordig draait Marc Koster door geheel Nederland.

dj mc costa boeken

Boekingen DJ MC Costa

De kleinere feesten en kroegen verruilden zich steeds meer voor discotheken, feestcafés en festivals, waardoor hij op grotere podia naast bekende namen kwam te staan. In de tussentijd sloot Marc Koster zichzelf ook aan bij verschillende boekingskantoren. Hierdoor kon hij zijn muzikale creativiteit nu landelijk laten horen. Voornamelijk in de grote steden als Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag voelde M.c. Costa zich thuis en is hij nu elke week te vinden. Zijn focus ligt hierbij al een behoorlijke tijd sterk op bruilofts-feesten en verjaardagsfeesten, iets wat hij nu wekelijks doet. Met dit complete repertoire aan verschillende feesten gaat hij nu door het leven als professioneel DJ.

DJ MC Costa boeken of huren

De Allround Party Club-DJ voor iedere gelegenheid.

Mooi geluid en een oogverblindende lichtshow op jouw feest. Het event zal spetteren en geen seconde stilvallen met de muziekkeuze en onuitputtelijke energie van MC Costa.

dj mc costa boeken of inhuren

DJ MC Costa boeken voor je feest

Deze spontane gast is een geziene DJ op feesten en partijen van ieder formaat. Verjaardagsfeest, huwelijksfeest of de grotere high-end zakelijke events? Het kan allemaal met Marc Koster als DJ.

dj mc costa boeken en inhuren

Informatie over Allround DJ MC Costa? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ MC Costa boeken

DJ MC COSTA BOEKEN

Reviews van boekers

Knallend huwelijksfeest

Rated 5,0 out of 5
12 januari 2023

Met Marc heb je een top DJ voor je trouwfeest! Al bij de kennismaking met Marc merk je zijn enthousiasme en de energie waarmee je een goed feestje neer kan zetten, en dat heeft Marc dan ook zeker gedaan!

Hij speelde heel goed in op het publiek, zorgde ervoor dat iedereen meedeed, had een goede mix aan muziek, en zorgde dat het energieniveau en tempo hoog was! Hij hield daarbij goed rekening met de wensen die we van te voren hadden aangegeven over het mijden van bepaalde muziekstijlen.

Daarnaast willen we niet onbenoemd laten dat je met Marc heel goed kan overleggen en afstemmen, bijvoorbeeld over foto’s op de DJ booth, de openingsdans, suggesties voor nummers van onze gasten en zelfs een “metal-momentje” voor deze bruidegom. Ook van onze gasten hebben we heel veel positieve reacties gekregen.

Wil je en knallend bruiloftsfeest, dan moet je bij M.C. Costa zijn!

Pim Molenaar

Een echte topper!

Rated 5,0 out of 5
4 januari 2023

Na 2 jaar was het eindelijk zover onze trouwdag, dj Costa met wie we 2 jaar contract hebben gehouden kwam draaien!

En wat voor gezellige en gave avond hebben we gehad, de app waar onze gasten de foto’s konden uploaden en afgespeeld werden op het scherm bij de dj was super.

Marc wat heb jij er een super gaaf feest van gemaakt, je bent echt een topper!

Thnx thnx thnx

Richard de Vires

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

DJ Dirk boeken
DJ Dirk boeken
DJ MC Costa boeken
DJ MC Costa boeken
DJ Miss Bloom boeken - Dames Draaien Door- De Artiestenstal
DJ Miss Bloom boeken
Dj Miss Brown boeken
Dj Miss Brown boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024