Wil je DJ MC Costa boeken voor jouw bruiloftsfeest, verjaardag of evenement? De Artiestenstal, hét bureau voor het boeken van Allround DJ’s en feest Dj’s. Je kunt DJ MC Costa bij ons boeken voor de actuele prijs met goede afspraken met betrekking tot zijn DJ optreden voor jouw feest.

DJ MC Costa boeken

M.C. Costa is een allround feest en party DJ en dus voorbereid op alle soorten genres die creatief door elkaar worden gemixt.

Flexibel club repertoire

Hij past zijn uitgebreide muziekrepertoire continu aan op het aanwezige publiek, waardoor de dansvloer nooit leeg zal zijn en iedereen in korte tijd zijn of haar favoriete muziek te horen krijgt. Wees hierbij niet bang om een paar verzoeknummertjes aan te vragen, want samen met zijn microfoon houdt M.c. Costa van een informele sfeer met veel publieke interactie. Alsmede kan M.C. Costa optioneel zijn lichtshow uitbreiden en uw feestlocatie opleuken met sfeervolle verlichting. Hiervoor wordt een kleine meerprijs gevraagd maar u spaart dan wel veel geld uit dan wanneer u hier een extern bedrijf voor vraagt.

Feest DJ boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van M.C. Costa, een van de beste allround feest DJ’s in Zuid Holland. Neem contact met ons op en wij gaan deze fantastische DJ met zijn mooie show boeken voor jouw prive -of bedrijfsfeest of evenement.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ, Feest DJ, Party DJ, Allround Dj

Tijdsduur:

Avondvullend tot max. 5 uur

Techniek:

DJ-set, licht en geluid

Genre:

Allround, Commercieel

Stijl:

Disco Classics, Foute Hits, Actuele Top 40

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • bedrijfsfeesten
  • i.c.m. een coverband
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • i.c.m. een muzikant
  • uitgebreide lichtshow
  • prijs en info op aanvraag

Info over DJ MC Costa ?

Bel ons!

artiestenstal

MC Costa DJ-Show boeken of inhuren

Mooi geluid en een oogverblindende lichtshow op jouw feest.

dj mc costa boeken

DJ MC Costa boeken voor je feest

Uw feest zal spetteren en nooit langdradig zijn met de muziekkeuze van MC Costa.

dj mc costa boeken of inhuren

DJ MC Costa inhuren

Deze spontane DJ is een geziene DJ op feesten en partijen van ieder formaat.

DJ MC Costa boeken of huren

De Allround Party Club-DJ voor iedere gelegenheid.

M.C. Costa, in de volksmond Marc Koster, is een eind twintiger en geboren in Bodegraven. Muziek is altijd al zijn passie geweest en de ambitie ontstond om hier wat mee te gaan doen. Op zijn veertiende kocht hij daarom zijn eerste DJ set en ging lokaal draaien op schoolfeesten en in kroegen. Waar zijn focus destijds lag op de moderne top 40, urban- en housemuziek werd zijn repertoire langzaam uitgebreid naar disco classics, pop, Nederlandstalige- en feestmuziek. Het gevolg van deze uitbreiding was een verschuiving van lokale feesten naar regionale feesten in onder andere Gouda, Boskoop, Alphen a/d Rijn en omstreken.

Boekingen DJ MC Costa

De kleinere feesten en kroegen verruilden zich steeds meer voor discotheken, feestcafés en festivals, waardoor hij op grotere podia naast bekende namen kwam te staan. In de tussentijd sloot M.c. Costa zichzelf ook aan bij verschillende boekingskantoren, waardoor hij zijn muzikale creativiteit nu landelijk kon laten horen. Voornamelijk in de grote steden als Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Haag voelde M.c. Costa zich thuis en is hij nu elke week te vinden. Zijn focus ligt hierbij al een behoorlijke tijd sterk opbruiloftsfeesten en verjaardagsfeesten, iets wat hij nu wekelijks doet.Met dit complete repertoire aan verschillende feesten en gemiddeld zo’n15 boekingen per maand krijgt hij steeds meer ervaring in de muziekwereld en gaat hij tegenwoordig al geruime tijd door het leven als professioneel DJ.

dj mc costa boeken en inhuren

Informatie over Allround DJ MC Costa?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

DJ MC Costa boeken

DJ MC COSTA BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.