0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

DJ

Genre:

Allround

Speelduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 900,-

DJ Dylan boeken

DJ Dylan nu boeken voor jouw feest of evenement

DJ Dylan boeken voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of evenement? De Artiestenstal, hét bureau voor het boeken van Allround DJ’s en feest Dj’s. Je kunt DJ Dylan bij ons boeken voor de actuele prijs met goede afspraken met betrekking tot zijn optreden tijdens jouw feest.

DJ Dylan boeken

"Everlasting smile behind the DJ-Booth" wordt hij wel eens genoemd. Deze uitermate sympathieke en goed geluimde DJ is een must als je een gezellig feest met hits van de 70's tot aan de nieuwste hits uit de Top 40 wilt horen zonder de hele avond Hollandse meezingers te moeten verkroppen. Vanzelfsprekend als er specifiek gevraagd wordt om een Nederlands lied zal hij dat ook draaien maar Dylan voelt zich meer thuis met dansmuziek en zijn missie is dan ook een volle dansvloer met een gezellige sfeer!

DJ Dylan boeken bij De Artiestenstal

DJ Dylan is een moderne DJ van deze tijd met uitgebreide muziekkennis tot ver terug in de decennia's van de vorige eeuw.

Allround DJ inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van DJ Dylan. Wij verzorgen deze allround DJ voor ieder privé-feest en besloten of openbaar evenement. Wij kunnen u de actuele prijzen en goede afspraken garanderen als wij DJ Dylan boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

DJ

Genre:

Allround

Speelduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 pers.

Prijs:

Vanaf € 900,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een zanger/volkszanger

Inclusief geluid boven 200 pers.

prijs en info op aanvraag

Interesse in DJ Dylan?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

DJ Dylan boeken bij De Artiestenstal

DJ Dylan Biografie

DJ Dylan is al op erg jonge leeftijd begonnen met muziek. Zijn liefde voor muziek begon doordat zijn vader een bedrijf had met licht- en geluidinstallaties. Spelenderwijs kreeg Dylan steeds meer door hoe deze spullen werkten en begon daarmee in eigen huis zijn spulletjes neer te zetten, waardoor hij zijn familie en vrienden kon voorzien van gezellige muziek met de nodige lichteffectjes. Vanuit huis werd het tijd om de boel uit te breiden en gezien zijn vader ook DJ was kreeg Dylan al vroeg de kans om op lokale schoolfeesten en verjaardags-feesten te draaien. Het eindejaarsfeest op de lagere school was daarin één van zijn hoogtepunten, iets wat het vertrouwen aanwakkerde om hiermee verder te gaan en op meerdere feesten te gaan draaien. Op deze manier heeft DJ Dylan steeds meer ervaring kunnen opdoen in de muziekwereld. Hij kwam er toen al vrij snel achter dat hij van veel verschillende soorten muziek houdt. Een kenmerk van een goede en flexibele DJ die op bijna elk feest past!

DJ Dylan boeken met setup 1

Deluxe Setup 1

Boekingen van DJ Dylan

Van moderne popmuziek tot de disco classics en van elektronische muziek tot instrumentaal. DJ Dylan houdt ervan om een avond aan te kleden met een gevarieerd repertoire aan muziek, waarbij hij goed inschat wat het publiek precies wilt en zich daarop aanpast. Ook vind Dylan het leuk als mensen vooraf een zogenoemde playlist maken om hem een idee te geven van de favoriete muzieksmaak, zodat hij dit kan verwerken in zijn eigen set. Zoals Dylan zegt: ‘alles voor een topavond’. Naast het draaien zelf is Dylan in het algemeen een groot liefhebber van muziek. Zo produceert hij zijn eigen nummers, speelt hij graag op de piano en drumt hij er ook nog eens bij. Aan alles is dan ook onderliggend dat hij ontzettend geniet van zijn muzikale activiteiten en het beste uit elke avond probeert te halen. En sinds zijn aanwezigheid binnen het DJ-team van De Artiestenstal kan hij elk weekend doen wat hij het liefste doet en dat is bezig zijn met muziek en mensen vermaken.

DJ Dylan boeken met setup 2

Standaard setup 2

Informatie over DJ Dylan? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ DYLAN BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

DJ Dirk boeken
DJ Dirk boeken
DJ Bert van Gulik boeken bij De Artiestenstal
Bert van Gulik boeken
dj-lola-carrera-boeken
Dj Lola Carrera boeken
De Zingende DJ boeken
De Zingende DJ boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024