Wilt u DJ Silence boeken voor je bruiloft, privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende of lokale DJ kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over DJ Silence en een biografie over deze sympathieke en supertoffe DJ zanger.

DJ Silence boeken

Wil je een echte vette DJ inhuren voor jouw huwelijksfeest, verjaardagsfeest of zakelijk event, dan moet je zeker deze totaal prettig gestoorde DJ met mediterraanse roots boeken. Je krijgt 100% partygarantie van ons als je deze topper op jouw feest laat draaien.

Met een bak internationale ervaring in landen als België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Noorwegen, Engeland, Griekenland, Turkije, Marokko en natuurlijk Nederland verhit Deejay Silence jouw feest tot 1000 graden celsius en mixt de heetste tracks en vetste beats. De dansvloer zal gegarandeerd te klein zijn voor dit partygeweld!

Party DJ boeken

Hier vind je de actuele informatie om DJ Silence te boeken. Wij verzorgen jouw deze DJ voor iedere gelegenheid en elke party. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. DJ Silence voordelig boeken voor je feest of evenement doe je bij de Artiestenstal!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Excl geluid, incl DJ-set

Genre:

Allround-dj, feest-dj, bruiloft-dj

Stijl:

Allround, Club, House, Top40, Latin, Party

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • inclusief licht en geluid
  • i.c.m. een (bekende)artiest
  • i.c.m. een coverband
  • openbare evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ Silence?

Bel ons!

artiestenstal

DJ Silence biografie

Hij begon als een HipHop DJ die jarenlang oefende op echte DJ technieken en skills als mixen en scratchen.

Tegenwoordig is Serkan Gunduz a.k.a. "Deejay Stilte" een echte allrounder die de beste hits uit de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw tot aan de actuele hits uit alle charts en de Top40 neerlegt. Van old-skool tot alle genres House zitten in zijn repertoire. Evenals etnische klanken en invloeden uit alle hoeken van de wereld voel en hoor je in zijn tracks.

Boekingen DJ Silence

Zijn enorme ervaring in het internationale Dj-circuit is een aanwinst voor iedereen die DJ Silence voor zijn feest wil boeken. Hij is gewend in elke stuatie en onder enorme druk vol gas te presteren. Hierdoor kan hij niet anders als alles te geven voor jouw en jouw gasten en te zorgen dat ze de avond van hun leven hebben.

Latin Party of R&B, Danceclassics of Top40, Etnic of Feestcafé, hij kan en wil het allemaal. Laat je verrassen door deze toffe DJ!

Boek deze DJ bij de Artiestenstal

Verjaardagsfeest of bruiloft, bedrijfsfeest of zakelijk event, het maakt niet uit. Serkan is inzetbaar op ieder feest voor jong en oud. Daarbij is zijn sympathieke voorkomen, zijn humor en sterke charisma een garantie voor een topfeest. Ontelbare feestvierders zijn je voorgegaan en hebben DJ Silence geboekt voor hun feest. En elke keer weer wist hij het dak eraf te blazen. Eén ding is zeker, wil je een knalfeest dan moet je DJ Silence boeken!

DJ SIlence boeken

DJ inhuren voor je (bedrijfs)feest

Neem contact met ons op voor boekinsopties en mogelijkheden om "Deejay Stilte" te boeken voor jouw feestelijke gelegenheid. Wij zijn niet voor niets 'flexibel in artiestenbemiddeling', dus is niets ons te gek en bijna niets is onmogelijk. Geef ons uw wensen door en wij gaan aan het werk voor u als u Serkan GUnduz wilt boeken voor uw feest of evenement bij de Artiestenstal.

DJ Skills

DJ voor je bruiloft of verjaardag

Informatie over DJ Silence? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Silence boeken

DJ SILENCE BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.