DJ Rob Toonen boeken of inhuren voor uw evenement, bedrijfsfeest of beachparty? Ook voor uw bruiloft kunt u Rob Toonen boeken. Deze gerenommeerde DJ is zo veelzijdig dat hij werkelijk overal en op elke gelegenheid kan draaien. De Artiestenstal is hét artiestenbureau en boekingsplatform voor DJ's waar u elke (bekende) DJ kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Rob Toonen en een kleine biografie over deze te gekke DJ

DJ Rob Toonen boeken

Jarenlang presenteerde Rob Toonen, samen met zijn maatje Mental Theo The Creepshow op Slam!FM. Elke vrijdag en zaterdag was dit te beluisteren. Hierdoor kreeg Rob Toonen landelijke bekendheid bij het grote publiek.

Allround DJ Rob Toonen boeken

Hier vind u de actuele informatie om Rob Toonen te boeken. Boek Rob Toonen voordelig voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of evenement bij de Artiestenstal. Wij verzorgen u deze Aprés-ski en Feest DJ voor iedere gelegenheid en elk feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

DJ, Feest DJ

Tijdsduur:

1 x 90 min

Techniek:

Excl geluid

Genre:

Allround DJ

Stijl:

Allround, Feestmuziek, Top40, Nederlands, 80's en 90's, House

Prijs:

vanaf € 1395,-


Extra mogelijkheden

  • avondvullend, 3 sets van 60 min
  • incl licht en geluid
  • i.c.m. een live band
  • licht en geluid groot evenement
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ Rob Toonen?

Bel ons!

artiestenstal

Goapresski met Rob Toonen

Evenals door zijn presentaties van het evenement Goapresski in Ahoy kreeg Rob veel bekendheid in heel Nederland. Hierdoor werd hij ook een gewilde DJ en veel geboekt op bedrijfsfeesten en evenementen.

Rob trekt van feesttent naar feesttent en verschillende festivals om daar de boel op zijn kop te zetten. Tijdens de show wordt er een reischeque verloot van GoFun.nl.

DJ Rob Toonen boeken

Rob Toonen inhuren

Rob is vooral bekend van de feesten op Mallorca, zijn vaste stek, waar hij inmiddels ook woont. Natuurlijk weet iedereen dat Mallorca dé partyplek van die regio is. Niet raar Rob op dit ,mooie eiland helemaal in zijn element is.

Van house tot happy hardcore en van Rock tot Nederlandse hits. Rob draait de gehele avond allround. Kortom, een van de beste allround dj’s van nu!

Informatie over Rob Toonen? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ ROB TOONEN

Bio Rob Toonen

Echte naam: Rob Toonen.

Herkomst: Nederland.

The Creepshow

The Creepshow was een Nederlands radioprogramma uitgezonden door de jongerenzender Slam!FM. The Creepshow werd gepresenteerd door Martijn La Grouw en Nicky Verhage en eerder door Mental Theo en Rob Toonen.In The Creepshow praatten deze dj’s de muziek aan elkaar met een flinke dosis humor. In het algemeen gingen de discussies en grappen in het programma over seks en vrouwen.

Lees alles over DJ Rob Toonen

Rob Toonen werd geboren in 1968 en zijn eerste woordjes waren: ‘breng me een microfoon’. Zijn tweede naam is Rambo. Hij werd geboren met behoorlijke flaporen. Kan komen, omdat hij achterstevoren op de ooievaar zat. Speelde nooit verstoppertje vroeger, want niemand kwam hem zoeken. Zijn moeder bond hem vroeger als kind een stuk vlees om z’n nek, anders wou zelfs de hond niet met hem spelen. De familie bestaat uit vader, moeder, zus en Rob. Rob is de oudste! Nee, zonder gekheid. Hij heeft een tweelingzus, ze heet Barbie.

Hobby en Duitse Krimi's

Zijn hobby is korfbal, maar helaas viel hij al snel door de mand. Verder denkt hij altijd heel goed na voordat ie iets stoms zegt en is verslaafd aan Duitse krimi’s, haalt zelfs na een aflevering van Derrick z’n vingerafdrukken van de afstandbediening. Een minpunt….hij is ooit aangeklaagd, omdat hij aan een vrouw op het station vroeg; ‘hoe kom ik zo snel mogelijk in Utrecht’.

DJ Rob Toonen boeken of inhuren kan nu bij De Artiestenstal voor een scherpe prijs en met solide afspraken met betrekking tot het optreden van Rob Toonen.

Getrouwd

Sinds een paar jaar is Rob getrouwd. Zijn vrouw is een lot uit de loterij zegt hij…. helaas niet het winnende. Nu, na een paar jaar overweegt hij de kinderen weg te doen, omdat de kat er allergisch voor is. Stapt regelmatig met het goede been uit het verkeerde bed en houdt van gezond eten: Het aantal doperwtjes opgeteld bij het aantal macroni-elleboogjes moet gelijk zijn aan de naar boven afgeronde AEX-index van vandaag.

Grootste wens

Zijn grootste wens is om zijn hoofd nog eens te zien op een Flippo. De muziek kriebels kwamen in de jaren 80. In Nijmegen begonnen de werkzaamheden bij piratenzenders…, daar had je trouwens disc jockeys met een houtenbeen en een oog.

De fan club

De Rob Toonen Fanclub heeft binnenkort weer een bijeenkomst . Wil je ook komen? Je bent welkom in de telefooncel op de oude markt in Enschede. En hier is de Rob Toonen Dating tip 1: Om indruk te maken op je date is het belangrijk de deur voor haar open te doen. Behalve als ze er tegenaan staat.

Eigen show met Mental Theo

Meer dan 3 jaar presenteert Rob samen met Mental Theo The Creepshow op Slam!FM. Door Slam!FM was Rob ook veel onderweg naar het buitenland, waar ze dan opnamen maakten voor hun radioshow. Naast radio heeft Rob al heel wat jaartjes een skihut in Enschede waar het elk weekeind feest is. Als Dj heeft Rob al op heel wat feesten gestaan, zoals hij elke editie van Goapresski de presentator/dj is in een uitverkocht Ahoy. De succesvpolle carriére van deze lachebek is nog steeds in voole gang.

U kunt bij ons ook een bekende artiest boeken of een goede coverband boeken of een bekende zanger dit zijn ook een van de mogelijkheden van “De Artiestenstal”

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.