DJ Rob Toonen boeken of inhuren voor uw evenement, bedrijfsfeest of beachparty? Ook voor uw bruiloft kunt u Rob Toonen boeken. Deze gerenommeerde DJ is zo veelzijdig dat hij werkelijk overal en op elke gelegenheid kan draaien.

DJ Rob Toonen boeken

Boekingsinformatie:
Enkele set 90 min.
Excl. geluid
€ 1395,-
Avondvullend
3 uren
Excl. Geluid
€ 1795,-
Extra mogelijkheden:
Incl. Geluid
Prijs op aanvraag
i.c.m band te boeken
i.c.m. artiest te boeken.
Bel voor Rob Toonen Offerte aanvraag
Dj Rob Toonen boeken
Dj Rob Toonen boeken

Jarenlang presenteerde Rob Toonen, samen met zijn maatje Mental Theo The Creepshow op Slam!FM. Elke vrijdag en zaterdag was dit te beluisteren. Hierdoor kreeg Rob Toonen landelijke bekendheid bij het grote publiek.

Evenals door zijn presentaties van Goapresski in Ahoy kreeg Rob veel bekendheid in heel Nederland. Hierdoor werd hij ook een gewilde DJ en veel geboekt op bedrijfsfeesten en evenementen.

Rob trekt van feesttent naar feesttent en verschillende festivals om daar de boel op zijn kop te zetten. Tijdens de show wordt er een reischeque verloot van GoFun.nl.

Dj Rob Toonen boeken
Dj Rob Toonen boeken

Rob is vooral bekend van de feesten op Mallorca, zijn vaste stek, waar hij inmiddels ook woont.

Van house tot happy hardcore en van Rock tot Nederlandse hits. Rob draait de gehele avond allround. Kortom, een van de beste allround dj’s van nu!

Rob Toonen inhuren

Wilt u Rob Toonen boeken of inhuren voor uw feest of evenement? Neem dan contact met ons op. Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met ons, we reageren direct op uw vragen en wensen.

Party Dj Rob Toonen bij De Hoeve in Groesbeek. Hier wordt hij geregeld geboekt en maakt er elke keer weer een spetterende top avond van!

Dj Rob Toonen boeken

Direct Rob Toonen boeken

Direct DJ Rob Toonen boeken als je favoriete Dj? Vul onderstaand formulier in en we nemen direct contact met je op!

Informatie / Offerte Aanvraag
Doe hier vrijblijvend uw aanvraag en geef uw wensen door, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Echte naam: Rob Toonen.
Herkomst: Nederland.

The Creepshow

The Creepshow was een Nederlands radioprogramma uitgezonden door de jongerenzender Slam!FM. The Creepshow werd gepresenteerd door Martijn La Grouw en Nicky Verhage en eerder door Mental Theo en Rob Toonen.

In The Creepshow praatten deze dj’s de muziek aan elkaar met een flinke dosis humor. In het algemeen gingen de discussies en grappen in het programma over seks en vrouwen.

Lees alles over DJ Rob Toonen

Rob Toonen werd geboren in 1968 en zijn eerste woordjes waren: ‘breng me een microfoon’. Zijn tweede naam is Rambo. Hij werd geboren met behoorlijke flaporen. Kan komen, omdat hij achterstevoren op de ooievaar zat. Speelde nooit verstoppertje vroeger, want niemand kwam hem zoeken. Zijn moeder bond hem vroeger als kind een stuk vlees om z’n nek, anders wou zelfs de hond niet met hem spelen. De familie bestaat uit vader, moeder, zus en Rob. Rob is de oudste! Nee, zonder gekheid. Hij heeft een tweelingzus, ze heet Barbie.

Hobby

Zijn hobby is korfbal, maar helaas viel hij al snel door de mand. Verder denkt hij altijd heel goed na voordat ie iets stoms zegt en is verslaafd aan Duitse krimi’s, haalt zelfs na een aflevering van Derrick z’n vingerafdrukken van de afstandbediening. Een minpunt…. Hij is ooit aangeklaagd, omdat hij aan een vrouw op het station vroeg; ‘hoe kom ik zo snel mogelijk in Utrecht’.

Getrouwd

Sinds een paar jaar is Rob getrouwd. Zijn vrouw is een lot uit de loterij zegt hij…. helaas niet het winnende. Nu, na een paar jaar overweegt hij de kinderen weg te doen, omdat de kat er allergisch voor is. Stapt regelmatig met het goede been uit het verkeerde bed en houdt van gezond eten: Het aantal doperwtjes opgeteld bij het aantal macroni-elleboogjes moet gelijk zijn aan de naar boven afgeronde AEX-index van vandaag.

Grootste wens

Zijn grootste wens is om zijn hoofd nog eens te zien op een Flippo. De muziek kriebels kwamen in de jaren 80. In Nijmegen begonnen de werkzaamheden bij piratenzenders…, daar had je trouwens disc jockeys met een houtenbeen en een oog.

De fan club

De Rob Toonen Fanclub heeft binnenkort weer een bijeenkomst . Wil je ook komen? Je bent welkom in de telefooncel op de oude markt in Enschede. En hier is de Rob Toonen Dating tip 1: Om indruk te maken op je date is het belangrijk de deur voor haar open te doen. Behalve als ze er tegenaan staat.

Eigen show met Mental Theo

Meer dan 3 jaar presenteert Rob samen met Mental Theo The Creepshow op Slam!FM. Deze dol dwaze radioshow heeft een marktaandeel van 30% bij de doelgroep 16 – 26 jaar en is elk weekeind te beluisteren van 18:00 tot 20:00 uur. Door Slam!FM is Rob ook veel onderweg naar het buitenland, waar ze dan opnamen maken voor hun radioshow. (check http://www.slamfm.nl/jocks/rob.php) Naast radio heeft Rob al heel wat jaartjes een skihut in Enschede waar het elk weekeind feest is. Als Dj heeft Rob al op heel wat feesten gestaan, zoals hij elke editie van Goapresski de presentator/dj is in een uitverkocht Ahoy.

DJ Rob Toonen boeken of inhuren kan nu bij De Artiestenstal

U kunt bij ons ook een bekende artiest boeken of een goede coverband boeken of een bekende zanger dit zijn ook een van de mogelijkheden van
“De Artiestenstal”

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.