DJ Kit-T boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu female DJ Kit-T bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een goede selectie van female dj's.

Female DJ

DJ Kit-T boeken

DJ Kit-T draait inmiddels meer dan 10 jaar op de meest uiteenlopende events. DJ Kit-T is in de media uitgeroepen tot meest succesvolle Female DJ !

Het draaien in de clubs en op de grotere events heeft haar een aantal jaren geleden doen besluiten haar carrière als advocaat te beëindigen en te kiezen voor haar passie en grote liefde: muziek!

En met succes, want zij draait nu veelvuldig in bekende clubs in binnen – en buitenland alsmede op bruiloften, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en evenementen.

Ook is zij regelmatig te horen in haar eigen radioshow op Power FM en worden haar eigen producties uitgebracht.

Op deze pagina vind u een eigen track van Kit-T op soundcloud.

DJ Kit-T boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van DJ Kit-T. Wij kunnen u deze supergave female DJ verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en tentfeesten of elk ander evenement.

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Female DJ, Dames Draaiem Door

Tijdsduur:

2 uur of 3 uur

Techniek:

Excl. techniek

Genre:

80's, 90's, 00's, 10's

Stijlen:

Commercieel Allround, Dance, Lounge, Club, House

Prijs:

Prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • Incl geluid, licht DJ-set + booth
  • i.c.m. een artiest of muzikant
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ KIT-T?

Bel ons dan!

artiestenstal

Allround Female DJ Kit-T boeken

Kit-T heeft als grootste gave dat zij altijd de muziek weet te kiezen die het beste aanslaat. Haar enorme flexibiliteit en vermogen om snel aan te passen maakt haar tot de favoriete DJ van velen. Interactie met het publiek heeft zij tot kunst verheven.

Dit maakt haar een echte Allround female DJ voor elke gelegenheid en ieder evenement! Dus wil je dat jouw feest of evenement helemaal los gaat, boek dan DJ Kit-T van Dames Draaien Door bij de Artiestenstal

Informatie over vrouwelijke DJ Kit-T? Een vraag over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met jou op.

Gelegenheid
Gelegenheid
Bruiloft
Receptie
Bedrijfsfeest
Verjaardag
Horeca
Overig
DJ Kit-t Tboeken

DJ KIT-T BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.