Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

DJ

Genre:

70’s, 80’s en 90’s

Speelduur:

1 set tot avondvullend

Techniek:

Excl techniek, licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 395,- (60 min)

Bert van Gulik boeken

DJ Bert van Gulik

Bert van Gulik boeken of inhuren voor een live optreden op uw feest of evenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende en onbekende artiest of DJ kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over DJ Bert van Gulik en nog een stukje biografie over deze ervaren top DJ.

Bert van Gulik boeken

Mensen een toffe avond geven door de juiste tracks op het juiste moment te draaien is het mooiste wat er is, en maakt Bert een gelukkig persoon. Dat plezier voelt het publiek ook tijdens zijn DJ-sets. Daarom is Bert van Gulik de juiste persoon voor jouw event!

DJ voor 70’s, 80’s en 90’s

DJ Bert van Gulik, een 70s 80s 90s Disco-DJ. Voor de gasten van jouw event draai hij de lekkerste en best dansbare tracks uit de jaren ’70 ’80 & ’90. De grote hits komen voorbij, maar zeker óók een aantal vergeten-classics om het publiek positief mee te verrassen. Hij mixed alles strak aan elkaar. Een lege dansvloer is géén optie tijdens zijn DJ-set. Bert is DJ sinds 1989 en heeft veel ervaring opgebouwd in Nederland, België en Ibiza.

Disco DJ boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Bert van Gulik, een van de beste allround Disco DJ’s in de regio. Neem contact met ons op en wij gaan Disco DJ Bert van Gulik boeken voor jouw prive -of bedrijfsfeest of evenement. Gegarandeerd een volle dansvloer met Bert van Gulik!

Act:

Zanger, volkszanger, vocalist

Genre:

Nederlands, feestmuziek, internationaal

Speelduur:

1 x 30 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot minimaal 200 man

Prijs:

Vanaf € 1.195,-

Extra Boekingsopties

inclusief DJ gear, licht en geluid

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) artiest

grote evenementen

prijs en info op aanvraag

Interesse in Bert van Gulik?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

DJ Bert van Gulik boeken

De beelden bij de muziek? Bert van Gulik beschikt over een zeer grote collectie 70’s, 80’s en 90’s videoclips voor jouw themafeest. Alles wat je hoort zie je hierbij dan ook op schermen. Je ziet dus de lekkerste muziek met de originele videoclips in een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Hij beschikt over de videoclips uit de archieven van de grote [en kleine] platenmaatschappijen, Avro’s Toppop, Musik Laden en Top of The Pops. Dit zorgt voor unieke en onvergetelijke beelden bij bekende hits.

Informatie over DJ Bert van Gulik? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Bert van Gulik boeken

DJ BERT VAN GULIK BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Dj Nick Ende boeken
DJ Nick Ende boeken
DJ Mr. Marvin boeken
DJ Mr. Marvin boeken
Dames Draaien Door boeken bij De Artiestenstal
Dames Draaien Door boeken
DJ Miss Behave boeken
DJ Miss Behave boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023