DJ El Dani en Mike Benjamin boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu DJ duo El Dani & Mike Benjamin bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een goede selectie van dj's en drive-ins.

DJ El Dani en Mike Benjamin boeken

Dj El Dani en Mike Benjamin boeken

Zet dit jonge enthousiaste duo achter de DJ-booth en meteen ontstaat er een spetterend feest. De handjes gaan in de lucht en de dansvloer loopt vol!

Groot of klein evenement het maakt deze 2 jonge honden niet uit.

Uitermate geschikt voor elke bruiloft, jubileum, verjaardag, of bedrijfsfeest. Voor deze gasten echt geen probleem.

DJ Repertoire

El Dani & Mike Benjamin draaien allround, en voor hun is het alleen maar belangrijk dat de dansvloer de hele avond vol staat. Op een avondje met dit koppel mag je een breed scala aan vuurwerk verwachten. 90’s classis, urban-hitjes, technovlinders en de nieuwste top-40 platen.

Alles passeert de revue en niets is te gek! En dat maakt het nou zo leuk met dit flitsende DJ-Duo!

DJ Duo boeken of inhuren

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van DJ El Dani & Mike Benjamin. Wij kunnen u dit supervette DJ-Duo verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en tentfeesten of elk ander evenement.

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ Duo

Tijdsduur:

1 - 2 sets tot 4 uur avondvullend

Techniek:

Incl. Licht en geluid

Genre:

90's, 00's, 10's & 20's

Stijlen:

Allround, Top 40, House, Urban

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • excl. licht en geluid, inprikset
  • i.c.m. een artiest of muzikant
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Dj El Dani en Mike Benjamin?

Bel ons dan!

artiestenstal

Boek nu dit dynamische duo en verzorg een onvergetelijk en spetterend feest. Niemand zal van de dansvloer wegblijven als deze 2 los gaan.

Je vrienden zullen je eeuwig dankbaar zijn voor de feestavond die je met deze twee toffe DJ's georganiseerd hebt!

DJ El Dani

DJ El Dani boeken

DJ Mike Benjamin

DJ Mike Benjamin boeken
Dj El Dani en Mike Benjamin boeken

DJ El Dani & Mike Benjamin Boeken

Snel een vraag over dit DJ-Duo? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Gelegenheid
Gelegenheid
Bruiloft
Receptie
Bedrijfsfeest
Verjaardag
Horeca
Overig

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.