Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Act:

DJ, Female DJ

Genre:

Allround, Club, Top 40 Danceclassics, Urban, Party Music

Speelduur:

Avondvullend

Maximaal 5 uur feest

Techniek:

Incl. licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 750,-

DJ Sparx boeken

Female Dj boeken

Wilt u DJ Sparx boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende en/of lokale DJ of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over DJ Sparx en een biografie over deze charmante en energieke female DJ.

DJ Sparx boeken

Zoek je die Allround Female DJ die van jouw bruiloft een droomfeest maakt? Zoek dan niet verder want Lenny (Dj Sparx) is gewoon de ultieme bruiloft-dj en zal iedere wens van jullie in vervulling laten gaan. Wil je alleen muziek van een DeeJay tijdens de feestavond of gewoon al vanaf de ceremonie door naar de receptie, het diner en dan knallen tot middernacht? Het kan met Dj Sparx, vraag naar de mogelijkheden.

Met jarenlange ervaring in Engeland op mooie huwelijksfeesten of optredens in de beste clubs is DJ Sparx een hele nieuwe ster in het land van vrouwelijke DJ’s. Nu zij naar de lage landen is terug gekeerd hebben wij er een fantastische DJ bij gekregen. Als thuisbasis Nootdorp maar te boeken voor feesten door geheel Nederland verzorgen wij haar exclusief voor iedere gelegenheid, club of muziekcafé zowel zakelijk als privé.

Vrouwelijke DeeJay Sparx boeken

Hier vind u de actuele informatie om Female DJ Sparx te boeken. Wij verzorgen u deze vrouwelijke DJ voor iedere gelegenheid en elk bedrijfsfeest. Goede afspraken en een scherpe én actuele prijs is wat wij u kunnen bieden. DJ Sparx voordelig boeken voor uw bruiloft of verjaardagsfeest bij ons!

Act:

DJ, Female DJ

Genre:

Allround, Club, Top 40 Danceclassics, Urban, Party Music

Speelduur:

Avondvullend, maximaal 5 uur feest

Techniek:

Incl. licht en geluid

Prijs:

Vanaf € 750,-

Extra Boekingsopties

zakelijke events

openbare evenementen

i.c.m. een (bekende) band

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een tribute band

prijs en info op aanvraag

Interesse in DJ Sparx?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

DJ Sparx boeken

DJ Sparx biografie

DJ Sparx, die momenteel veel optreedt in het Verenigd Koninkrijk, is een jonge en professionele vrouwelijke DJ uit Nootdorp. In bezit van een eigen setup inclusief high-end geluidssysteem, de nieuwste DJ-decks en spetterende lichtshow.

Hot item in Engeland

DJ Sparx kan elke stijl op jouw feest verzorgen, zoals pop, dance, house, R&B, hiphop, drum & bass. Maar ook de bekende klassiekers van de jaren 60 t/m 90, en hierdoor onderscheidt zij zich van de meeste DJ’s. Met meerdere jaren ervaring heeft ze op veel van de beste locaties in Londen opgetreden, waaronder Carlton, ME, Balmoral, One Aldwych, Hilton en anderen. DJ Sparx heeft ook opgetreden op festivals en voor grote organisaties zoals Molson Coors en Robert McAlpine, op privé-evenementen van beroemdheden zoals Tulisa van X-Factor en eigenaar van Champneys Spa Resort en op het grootste pokerevenement van Engeland, “Dusk Till Dawn”.

Naast evenementen in de UK speelt DJ Sparx ook regelmatig op vakantiebestemmingen zoals Miami, Sri Lanka, Mallorca, Italië, Kroatië, Frankrijk en nog vele exotische locaties in de wereld.

Female DJ voor elke gelegenheid

Ze staat bekend om haar uitstekende inschattingsvermogen om de muzieksmaak van haar publiek te lezen en hierdoor een succes van ieder feest te maken. Alsmede wordt zij geroemd om haar stralende en energieke optredens met volle dansvloeren, waar ze ook speelt. Zij werkt vaak samen met saxofonisten, drummers en zangers als Dan Goode, Holly Brewer (Eurovision), Saxofonist Karen Harding en Oliviya Nicole een finalist van The Voice.

DJ Sparx is ook meerdere keren op de BBC-TV verschenen. Ze heeft live-optreden op de radio gedaan, en zij is meerdere keren geïnterviewd over haar fulltime DJ-carrière. Haar DJ-mixen en remixes van Malibu van Miley Cyrus zijn veel uitgezonden op de radio.

DJ Sparx boeken of inhuren voor je feest

Wij staan altijd open voor alle aanvragen, een repertoire van meer dan 20,000 verschillende nummers in haar playlist en met alle techniek en apparatuur is Lenny (DJ Sparx) de juiste en perfecte keus voor ieder feest of evenement. Haar specialisme zijn natuurlijk bruiloften en huwelijksfeesten.

Reviews van boekers

Dj Sparx is helemaal top!

Rated 5,0 out of 5
9 februari 2023

Dj Sparx maak er een super feest van in het Belvedère Nijmegen. Thanks Lenny!! Zeer aan te bevelen; zij krijgt iedereen op de dansvloer. Dj Sparx is professioneel en erg vriendelijk en een knappe verschijning, komt met een complete dj set-up! Zeer aan te bevelen!

Etienne

Antwoord van De Artiestenstal

Hi Etienne, bedankt voor je mooie compliment over Dj Sparx. Wij hopen dat zij jou feest heeft laten knallen!

Informatie over DeeJay Sparx? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Sparx boeken

DJ SPARX BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

DJ Bert van Gulik boeken bij De Artiestenstal
Bert van Gulik boeken
singer in suit boeken
Singer in Suit boeken
Dj Nick Ende boeken
DJ Nick Ende boeken
DJ Willem De Wijs boeken bij De Artiestenstal
DJ Willem de Wijs boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024