5,0 van 5 sterren (uit 2 reviews)

Act:

Solo DJ

Genre:

Allround, feest DJ

Speelduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl. licht en geluid

Prijs:

Op aanvraag

DJ Nightshift boeken

DJ Nightshift boeken voor uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement? De Artiestenstal, hét bureau voor het boeken van Allround DJ’s en feest Dj’s. Je kunt DJ Nightshift bij ons boeken voor de actuele prijs met goede afspraken met betrekking tot zijn DJ optreden voor jouw feest.

DJ Nightshift boeken

DJ Nightshift is een allround feest en party DJ en dus voorbereid op alle soorten feesten die op hem af komen.

Flexibel Allround repertoire

Allround DJ Nightshift is uitermate geschikt voor alle feesten en partijen van ieder formaat. Deze zeer ervaren DJ draait de gehele avond allround. Van Golden Oldies tot aan de hedendaagse hits uit de top 40. Natuurlijk draait hij ook totaal aangepast aan de gasten aanwezig op uw feest of evenement. Kortom voor iedere smaak en elke leeftijd de beste muziek.

Allround DJ boeken

Hier vind u de boekingsinformatie die u nodig heeft voor het boeken of inhuren van DJ Nightshift. Boek nu uw favoriete feest-dj bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs en met goede afspraken. Al onze DJ’s hebben jarenlange ervaring met draaien of bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en allerlei evenementen.

Act:

Solo DJ

Genre:

Allround, Feest DJ

Speelduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl. licht en geluid

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

bedrijfsfeesten

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een muzikant

prijs en info op aanvraag

Interesse in DJ Nightshift?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

dj nightshift boeken

Feest DJ

Uw feest of evenement is van succes verzekerd als u DJ Nightshift inhuurt bij de Artiestenstal. De ervaring die deze DJ heeft met draaien op bruiloften en partijen is ongeevenaard. Hierdoor zal hij al uw gasten weten te boeien met muziek van de 60’s tot aan de allernieuwste tracks die nu hip zijn. En natuurlijk weet hij er ook een hollands feestje van te maken! Hij is zelfs in combinatie met een volkszanger of zangeres te boeken! Of kijk naar Dj Nightshift en Björna.

Wilt u een DJ die de sfeer goed aanvoelt? Een mooie lichtshow en een goede sound? Iemand die luistert naar uw wensen en draait wat u graag horen wil? Aarzel dan niet om deze DJ bij ons te boeken voor een eerlijke prijs en met goede afspraken.

DJ Nightshift inhuren voor jouw feest

Feest DJ Nightshift laat het dak eraf springen! Het mag duidelijk zijn dat deze DJ weet hoe hij uw gasten aan de gang krijgt. De hele avond de dansvloer vol is toch wat iedereen wil op mzijn feest! Boek nu deze party-dj bij de Artiestenstal voor een geslaagd feest en een dolle avond!

Informatie over DJ Nightshift? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Nightshift boeken

DJ NIGHTSHIFT

Reviews van boekers

Top avond

11 maart 2023

Super goede dj die weet hoe je een feestje moet bouwen

Goede muziek en ambiance

Annelies

Uitstekend

12 februari 2020

Professionele dj, brengt de sfeer er goed in, heeft alle muziek, dus alles wat je aanvraagt is er. Top avond gehad.

Rik Kragt

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Dames Draaien Door boeken bij De Artiestenstal
Dames Draaien Door boeken
DJ Miss Bloom boeken - Dames Draaien Door- De Artiestenstal
DJ Miss Bloom boeken
deejay vince boeken
Deejay Vince boeken
DJ Eno-C boeken
DJ Eno-C boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024