DJ Nightshift boeken voor uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement? Boek uw DJ bij de Artiestenstal, het vertrouwde adres voor artiestenbemiddeling en het verzorgen en boeken van bands en DJ’s.

DJ Nightshift boeken

Allround DJ Nightshift is uitermate geschikt voor alle feesten en partijen van ieder formaat. Deze zeer ervaren DJ draait de gehele avond allround. Van Golden Oldies tot aan de hedendaagse hits uit de top 40. Natuurlijk draait hij ook totaal aangepast aan de gasten aanwezig op uw feest of evenement. Kortom voor iedere smaak en elke leeftijd de beste muziek.

Allround DJ boeken

Hier vind u de boekingsinformatie die u nodig heeft voor het boeken of inhuren van DJ Nightshift. Boek nu uw favoriete feest-dj bij de Artiestenstal voor een eerlijke prijs en met goede afspraken. Al onze DJ’s hebben jarenlange ervaring met draaien of bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en allerlei evenementen.

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekingsinformatie

Bezetting:

Solo DJ

Tijdsduur:

5 uur

Techniek:

Incl. licht, geluid en Dj-booth

Genre:

Allround, feest

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • grotere evenementen
  • i.c.m live band te boeken
  • i.c.m een (bekende) artiest
  • prijs op aanvraag

Vragen over Dj Nightshift?

Bel ons dan!

artiestenstal

Feest Dj

Uw feest of evenement is van succes verzekerd als u DJ Nightshift inhuurt bij de Artiestenstal. De ervaring die deze DJ heeft met draaien op bruiloften en partijen is ongeevenaard. Hierdoor zal hij al uw gasten weten te boeien met muziek van de 60’s tot aan de allernieuwste tracks die nu hip zijn. En natuurlijk weet hij er ook een hollands feestje van te maken! Hij is zelfs in combinatie met een volkszanger of zangeres te boeken! Of kijk naar Dj Nightshift en Björna.

Wilt u een DJ die de sfeer goed aanvoelt? Een mooie lichtshow en een goede sound? Iemand die luistert naar uw wensen en draait wat u graag horen wil? Aarzel dan niet om deze DJ bij ons te boeken voor een eerlijke prijs en met goede afspraken.

DJ Nightshift inhuren

Feest DJ Nightshift laat het dak eraf springen! Het mag duidelijk zijn dat deze DJ weet hoe hij uw gasten aan de gang krijgt. De hele avond de dansvloer vol is toch wat iedereen wil op mzijn feest!

Boek nu deze party-dj bij de Artiestenstal voor een geslaagd feest en een dolle avond!

dj nightshift boeken

Informatie over DJ Nightshift? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Nightshift boeken

DJ NIGHTSHIFT BOEKEN

Reviews van boekers

Uitstekend

Rated 5 out of 5
12 februari 2020

Professionele dj, brengt de sfeer er goed in, heeft alle muziek, dus alles wat je aanvraagt is er. Top avond gehad.

Rik Kragt

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.