DJ Eno-C boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu female DJ Eno-C van Dames Draaien Door bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een goede selectie aan female dj’s.

Female DJ

DJ Eno-C boeken

“Beauty is in the eye of the beholder”. Elke keer weer als de beeldschone Eno-C in de DJ-Booth stapt is iedereen in de ban van haar charmante looks en haar DJ-Skills!

De Nederlandse schone was een wereldwijd succesvol model en groeide uit tot een publiekslieveling in de internationale housewereld.

Na haar klassieke en moderne dansopleiding werd de jonge Nathalie gespot door een modelscout en won zij direct een grote modellenwedstrijd. Ze werkte 10 jaar voor vele grote merken als Versace, Gucci en Escada.

Tijdens haar modellencarrière ontdekte ze haar liefde voor de housemuziek. Wat begon met het kopen van wat tracks, resulteerde als snel in een carrière als de skillvolle DJ Eno-C.

DJ ENO-C boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van DJ Eno-C. Wij kunnen u deze supergave female DJ verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en tentfeesten of elk ander evenement.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Female DJ

Tijdsduur:

2 uur of 3 uur

Techniek:

Excl. licht, geluid, dj-set

Genre:

80’s, 90’s, 00’s, 10’s

Stijlen:

Commercieel Allround, Dance, Lounge, (Deep)House

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • Incl geluid, licht DJ-set + booth
  • i.c.m. een artiest of muzikant
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ ENO-C?

Bel ons dan!

artiestenstal

Snel een vraag over deze Female DJ? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Gelegenheid
Gelegenheid
Bruiloft
Receptie
Bedrijfsfeest
Verjaardag
Horeca
Overig
DJ Eno-C boeken

DJ ENO-C

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.