5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Act:

Female DJ, vrouwelijke DJ

Genre:

Allround, Dance, Lounge, (Deep)House

Speelduur:

2 of 4 uur

Techniek:

Excl. licht, geluid, DJ-set

Prijs:

Op aanvraag

DJ Eno-C boeken

DJ Eno-C - Nathalie Enochina Fransen

DJ Eno-C boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu female DJ Eno-C van Dames Draaien Door bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een goede selectie aan female dj's.

DJ Eno-C boeken

“Beauty is in the eye of the beholder”. Elke keer weer als de beeldschone Eno-C in de DJ-Booth stapt is iedereen in de ban van haar charmante looks en haar DJ-Skills!

De Nederlandse schone was een wereldwijd succesvol model en groeide uit tot een publiekslieveling in de internationale housewereld. Na haar klassieke en moderne dansopleiding werd de jonge Nathalie gespot door een modelscout en won zij direct een grote modellenwedstrijd. Ze werkte 10 jaar voor vele grote merken als Versace, Gucci en Escada. Tijdens haar modellencarrière ontdekte ze haar liefde voor de housemuziek. Wat begon met het kopen van wat tracks, resulteerde als snel in een carrière als de skillvolle DJ Eno-C.

Female DJ boeken of inhuren

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Female DJ Eno-C. Wij kunnen u deze supertoffe "Vrouwelijke DJ" verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en tentfeesten of elk ander evenement.

Act:

Female DJ, vrouwelijke DJ

Genre:

Allround, Dance, Lounge, (Deep)House

Speelduur:

2 of 4 uur

Techniek:

Excl. licht, geluid, DJ-set

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

Incl techniek en DJ-set/booth

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in Eno-C?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

DJ Eno-C boeken

DJ Eno-C / Nathalie inhuren voor je feest

Vrouwelijke DJ boeken

DJ Eno-C boeken

Informatie over DJ Eno-C? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Eno-C boeken

DJ ENO-C BOEKEN

Reviews van boekers

Gewèldige DJ !

13 november 2023

Niemand die ons feest verliet zonder op de dansvloer te hebben gestaan.. dankzij de geweldige set van DJ Eno-C. Van iedereen terug gehoord!

Boris

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

deejay vince boeken
Deejay Vince boeken
DJ El Dani en Mike Benjamin boeken
DJ El Dani en Mike Benjamin boeken
DJ Nattal van Dames Draaien Door boeken bij de Artiestenstal
DJ Nattal boeken
dj charly smith boeken
DJ Charly Smith boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024