5,0 van 5 sterren (uit 3 reviews)

Act:

Female DJ

Genre:

Commercieel, Dance House, Club, Top 40, Party muziek, EDM

Speelduur:

1 x 60 tot 120 min

Techniek:

Exclusief techniek

Prijs:

Op aanvraag

DJ Charly Smith boeken

Wil je DJ Charly Smith boeken voor jouw bruiloftsfeest, verjaardag of Evenement? De Artiestenstal, hét bureau voor het boeken van Allround DJ’s en Female Dj’s. Je kunt DJ Charly Smith bij ons boeken voor de actuele prijs met goede afspraken met betrekking tot zijn DJ optreden voor jouw feest.

DJ Charly Smith boeken

M.C. Costa is een allround feest en party DJ en dus voorbereid op alle soorten genres die creatief door elkaar worden gemixt.

Spontane Female DJ

Ieder moment achter de draaitafel is voor haar een moment van plezier en dat is te zien! Voor haar is DJ’en niets meer dan het delen van passie en voortdurend het publiek laten springen en dansen. Charly is spontaan, creatief, stijlvol, eigenzinnig, en uiterst muzikaal. Met haar dansbare muziek laat ze het publiek los gaan en daarom is zij een aanwinst voor ieder feest. Charly weet wat ze wil en geeft altijd de volledige 100%. Wat maakt haar gelukkig? Een menigte die volledig uit zijn dak gaat. En geloof ons, dat doet die altijd!

Vrouwelijke DJ boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Charly Smith, een van de beste Female DJ’s in Nederland. Neem contact met ons op en wij gaan deze fantastische vrouwelijke DJ boeken voor jouw prive -of bedrijfsfeest of evenement.

Act:

DJ, Feest DJ, Party DJ, Allround Dj

Genre:

Allround, Commercieel, Disco Classics, Foute Hits, Actuele Top 40

Speelduur:

Avondvullend tot max. 5 uur

Techniek:

Exclusief techniek

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

Incl. DJ-Set, licht en geluid

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een muzikant

prijs en info op aanvraag

Interesse in Charly Smith?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstall.nl

dj charly smith boeken

De Allround Party Female-DJ voor iedere gelegenheid.

DJ Charly Smith is geen standaard DJ. Zij draait niet enkel de muziek die zij leuk vindt. Nee, ze selecteert zorgvuldig de juiste muziek om de sfeer te behouden en/of te verhogen. Charly draait graag tijdens uw feest of evenement.

DJ Charly Smith boeken voor je feest

Haar stuwende en bonkende beats en natuurlijke wilde charme zorgen ervoor dat niemand meer rustig op zijn plaats blijft staan, het dak gaat eraf! Zowel op een kleinschalig feest als op een mega evenement in de buitenlucht, niets is Charly te groot of te klein.

dj charly smith boeken

Informatie over Female DJ Charly Smith? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Charly Smith

DJ CHARLY SMITH BOEKEN

Reviews van boekers

Super Sunday

24 april 2022

Voor de Super Sunday van de voetbal Charly geboekt als afsluiter en met succes! Ze heeft een top set neergezet en de sfeer was prachtig.

Contact via haar en via de Artiestenstal ging snel en perfect.

Zeker een aanrader om te boeken!

Peter Goselink

Dj Charly Smith geboekt

21 november 2019

Voor ons bedrijfsfeest hebben wij Dj Charly Smith geboekt bij De Artiestenstal. Ze heeft echt een feestje gebouwd! Leuke en afwisselende muziek, voor iedereen wat wils. We hadden ook gevraagd voor verzoekjes en dat was mogelijk om in te dienen via “bierviltjes”. En juist met de verzoekjes was sprake van een goede overgang van de muziek!

Het contact met David van de Artiestenstal was direct sympathiek en duidelijk, alles was tot in de puntjes verzorgt met licht en geluid.

Samenvattend: dikke top en zeker een aanrader om DJ Charly hier te boeken!

Stefanie

Antwoord van De Artiestenstal

Beste Stefanie,

Bedankt voor je leuke review over Dj Charly Smith, en bedankt voor jullie vertrouwen in de Artiestenstal voor het verzorgen van deze supergave Dj. Wij hopen jullie de volgende keer weer te mogen voorzien van een Dj, band of een artiest.

Groetjes,

David

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

DJ Rob Toonen boeken of inhuren bij de Artiestenstal voor een feest
DJ Rob Toonen boeken
DJ MC Costa boeken
DJ MC Costa boeken
De Zingende DJ boeken
De Zingende DJ boeken
Dj Nick Ende boeken
DJ Nick Ende boeken

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024