DJ Miss Brown boeken of inhuren voor jouw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of evenement? Boek of huur ditect female dj Miss Brown aka Raphaella Brown bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs.

dj miss brown boeken, Dj Miss Brown boeken

Bijna 2 decennia na haar debuut draait ze nog steeds met gelijke passie en heeft ze inmiddels honderden bruiloften, bedrijsfsfeesten en clubevents op haar naam staan.

Allround vrouwelijke DJ

Deze ervaren Allround DJ draait al enige tijd mee, waardoor je een wat oudere Dj zou verwachten. Het tegendeel is waar want Miss Brown is op zo jonge leeftijd begonnen dat ze nu pas in haar bloei is.

Voor het eerst achter een Dj-Booth gekropen in een studentendiscotheek werd haar echte passie ineens duidelijk.

Het mixen zat haar in het bloed en het ging haar zo goed af dat ze er vanaf die eerste keer gewoon niet meer buiten kon. Een carriere als professionele vrouwelijke Dj was geboren.

Met regelmaat keert zij terug op grote bedrijfsfeesten van o.a. bekende fashionbrands en automerken zowel in het binnen- als buitenland. Maar ook in de clubs is Miss Brown razend populair en wordt zij veel geboekt.

En elke keer is het weer van:

“Wij boeken haar omdat ze het publiek altijd zo goed aanvoelt, daarnaast is ze leuk, stijlvol en een toegankelijk mens!”

DJ Miss Brown boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van female DJ Miss Brown. Wij kunnen stijlvolle en charmante DJ voor elke gelegenheid en ieder feest verzorgen. Verder kijken heeft geen zin, dit is de vrouwelijke DJ die je op je feest of in je club wilt hebben!

5,0 rating
5 van 5 sterren (uit 2 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Female DJ

Tijdsduur:

Avondvullend, 3 x 60 min.

Techniek:

Excl geluid en Dj-set

Genre:

Allround, Party DJ

Stijlen:

Soul, R&B, Top 40, Dance Classics, 90’s, House

Prijs:

€ 750,-


Extra mogelijkheden

  • meerdere sets mogelijk
  • incl licht en geluid
  • i.c.m. een artiest
  • i.c.m. een live band
  • grotere evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Heb je vragen over Miss Brown? Bel ons dan!

dj miss brown boeken, Dj Miss Brown boeken

Allround Dj boeken

Een swingende en onvergetelijke avond met één van de beste vrouwelijke Dj’s van Nederland? Boek dan Miss Brown aka Raphaella Brown voor uw feest. Je gasten zullen je dankbaar zijn dat je gekozen hebt voor deze stijlvolle en charmante DJ.

Deze vrouwelijke DJ is te boeken voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, clubs, muziekcafé’s en evenementen. Snel een vraagje over prijzen of beschikbaarheid? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

dj miss brown boeken, Dj Miss Brown boeken

Dj Miss Brown aka Raphaella Brown

Snel een vraag over deze female DJ? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Gelegenheid
Gelegenheid
Bruiloft
Receptie
Bedrijfsfeest
Verjaardag
Horeca
Overig

Reviews

Top female DJ

5,0 rating
4 september 2019

Wat een topper is dit, ze heeft ons feestje weer tot een hoogtepunt getild, voelt goed aan hoe ze iedereen op de dansvloer moet krijgen. Heel erg blij, een volgende keer zeker weer.

Bert Sessink

Top Dj

5,0 rating
29 juli 2019

Miss Brown heeft afgelopen zaterdag gedraaid op de bruiloft van mijn zwager & schoonzus en ze was geweldig. Iedereen die ik sprak was razend enthousiast. Ik kende haar al uit mijn tijd in ‘Werck’ en van een andere bruiloft en was toen al groot fan en nu nog steeds. Dus zoek je een top DJ dan is Miss Brown de beste!!

Danielle Elbers

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Sluit Menu