DJ Miss Brown boeken of inhuren voor je bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of evenement? Boek of huur direct female dj Miss Brown aka Raphaella Brown bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs.

DJ Miss Brown boeken

Dj Miss Brown boeken

Bijna 2 decennia na haar debuut draait ze nog steeds met gelijke passie en heeft ze inmiddels honderden bruiloften, bedrijfsfeesten en clubevents op haar naam staan.

Allround vrouwelijke DJ

Deze ervaren Allround DJ draait al enige tijd mee, waardoor je een wat oudere Dj zou verwachten. Het tegendeel is waar want Miss Brown is op zo jonge leeftijd begonnen dat ze nu pas in haar bloei is.

Voor het eerst achter een Dj-Booth gekropen in een studenten discotheek werd haar echte passie ineens duidelijk.

Het mixen zat haar in het bloed en het ging haar zo goed af dat ze er vanaf die eerste keer gewoon niet meer buiten kon. Een carrière als professionele vrouwelijke Dj was geboren.

Met regelmaat keert ze terug op grote bedrijfsfeesten van o.a. bekende fashionbrands en automerken zowel in het binnen- als buitenland. Maar ook in de clubs is Miss Brown razend populair en wordt ze veel geboekt.

En elke keer is het weer van: "We boeken haar, omdat ze het publiek altijd zo goed aanvoelt, daarnaast is ze leuk, stijlvol en een toegankelijk mens!"

Allround Female DJ Miss Brown boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor Dj Miss Brown boeken of inhuren. We kunnen deze stijlvolle en charmante DJ voor elke gelegenheid en ieder feest verzorgen. Verder kijken heeft geen zin, dit is de vrouwelijke DJ die je op je feest of in je club wilt hebben!

Boek nu DJ Miss Brown bij de Artiestenstal voor een onvergetelijke avond!

5,0 van 5 sterren (uit 2 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Female DJ

Tijdsduur:

3 x 60 min.

4 x 60 min.

5 x 60 min.

Techniek:

Excl. licht en geluid

Genre:

Allround, Party DJ

Stijlen:

Soul, R&B, Top 40, Dance Classics, 90's, House

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • Incl luxe lichtset geluid en DJ-Gear
  • i.c.m. een artiest
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Interesse in Miss Brown?

Bel ons dan!

artiestenstal

Dj Miss Brown inhuren

Een swingende en onvergetelijke avond met één van de beste vrouwelijke Dj's van Nederland? Boek dan Miss Brown aka Raphaella Brown voor uw feest. Je gasten zullen je dankbaar zijn dat je gekozen hebt voor deze stijlvolle en charmante DJ.

Deze vrouwelijke DJ is te boeken voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, clubs, muziekcafé en evenementen. Snel een vraagje over prijzen of beschikbaarheid? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Miss Brown is die Female Dj die je op je feest wilt hebben!

Biografie DJ Miss Brown

Muziek heeft altijd een grote invloed gehad in het leven van Raphaella. Haar ouders waren beiden jazzliefhebbers en artiesten, moedigden hun kinderen aan om hun eigen creatieve talenten te ontdekken en te ontwikkelen.​Muziek is nog steeds Raphaella's roeping, die begon met het verzamelen van platen op een jonge leeftijd van 16. Ze begon toen ook met vinyl draaien in een bekende studenten discotheek (Dansen Bij Jansen) in Amsterdam. Daar leerde ze mixen voor een gemengd publiek. Tot op de dag van vandaag plukt zij nog steeds de vruchten van deze ervaring!​ Onder de naam Miss Brown (a.k.a. 'Raphaella Brown'), begon ze met oude Soul, Hip Hop en R & B, later met Disco, Funk, Classics, 90's en House.

DJ Miss Brown boeken

Boekingen DJ Miss Brown

Uiteindelijk heeft ze zich gespecialiseerd in bijna alle stijlen die werken op een dansvloer, vooral gericht op Dance Classics (ook remixes) in combinatie met TOP 40 als haar specialiteit. Ze verrast het publiek graag met herkenbaarheid, een vleugje jaren 80 en uiteraard de '90’s! ​Voor Jamm FM/ROAN maakt ze wekelijks een '1414'- mixje van 20 min met daarin de lekkerste House en Disco classics in een nieuw jasje.

Informatie over DJ Miss Brown boeken AKA Raphaella Brown? Snel een paar vragen over optionele boekingsopties? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Dj Miss Brown boeken

DJ MISS BROWN BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.