DJ Ronnie Jansen boeken voor je Privéfeest of evenement? Boek of huur nu DJ Ronnie Jansen bij ons met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét artiestenbureau met een toffe selectie van trendy Dj's.

DJ Ronnie Jansen boeken

DJ Ronnie Jansen boeken

Ronnie is begonnen als bedrijfsleider in de Groove Club waar hij altijd maar weer onder de indruk was van de DJ's. Elke keer jeukte het en wilde hij dit ook!

Al gauw kroop hij zelf in de DJ-Booth en kreeg de smaak te pakken. Het werd nu zelf plaatjes (ja, dat bestond toen) halen en mixen maken. Hij had het gezien als bedrijfsleider en ging hiermee verder.

Dit was de start voor een internationale carriére van een DJ die binnen en buiten Europa zijn sporen verdiend heeft.

Repertoire

Vette dampende Tech-House en Dance Club beats. Nu-Disco, Tech-House en Techno passeren de revue en met zijn vette party-mixes zal hij de dansvloer de gehele avond gevuld houden!

House, Dance & Club DJ

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Dj Ronnie Jansen. Wij kunnen deze toffe en sympathieke DJ boeken voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, tent -en schuurfeesten of elk ander evenement of bedrijfsevent.

Boek deze te gekke House-DJ voor uw feest, u zult er geen spijt van hebben!

5,0 van 5 sterren (uit 13 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ

Tijdsduur:

1 x 60 minuten

Techniek:

Excl. geluid, licht en DJ-booth

Genre:

Dance & Club DJ, House Dj

Stijlen:

Nu-Disco, Tech-House, Techno,

Prijs:

Vanaf € 695,-


Extra mogelijkheden

  • incl geluid, licht & DJ-booth
  • avondvullend mogelijk
  • i.c.m. een coverband
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ Ronnie Jansen?

Bel ons dan!

artiestenstal

Allround House-DJ

Deze topper draait eigen mixen maar natuurlijk ook werk van andere bekende DJ's. Daarom is hij ook de perfecte DJ voor een commercieel feest. Ronnie zijn indrukwekkende persoonlijkheid maakt hem een geliefd "selfie-object". Overal op Instagram vind je selfie's van enthousiaste fans die met hem op de foto willen. Hierdoor is hij visueel ook een goed stuk entertainment, evenals zijn prestaties als House-DJ.

DJ Ronnie Jansen boeken

DJ Ronnie Jansen boeken of inhuren voor een feest!

Vette Dj mét de juiste looks voor elk feest! Twijfel niet over deze superleuke en symphatieke DeeJay en boek hem voor jouw party! Deze top Dj weet zijn publiek te bekoren met zijn muziek én met zijn indrukwekkende looks die geheel samensmelten met zijn muziekkeuze, het ultieme pakket voor jouw evenement! Dus schroom niet om informatie en boekingsmogelijkheden aan te vragen over Ronnie Jansen voor jouw feest.

Informatie over DJ Ronnie Jansen? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

DJ Ronnie Jansen boeken

DJ RONNIE JANSEN BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.