DJ Ronnie Jansen boeken voor je Privéfeest of evenement? Boek of huur nu DJ Ronnie Jansen bij ons met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét artiestenbureau met een toffe selectie van trendy Dj’s.

House, Dance & Club DJ

DJ Ronnie Jansen boeken

Ronnie is begonnen als bedrijfsleider in de Groove Club waar hij altijd maar weer onder de indruk was van de DJ’s. Elke keer jeukte het en wilde hij dit ook!

Al gauw kroop hij zelf in de DJ-Booth en kreeg de smaak te pakken. Het werd nu zelf plaatjes (ja, dat bestond toen) halen en mixen maken. Hij had het gezien als bedrijfsleider en ging hiermee verder.

Dit was de start voor een internationale carriére van een DJ die binnen en buiten Europa zijn sporen verdiend heeft.

Repertoire

Vette dampende Tech-House en Dance Club beats. Check zijn soundcloud op deze pagina met zijn vette party-mixes en proef de sfeer die jij op jou feest of evenement krijgt en wilt!

DJ Ronnie Jansen boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Dj Ronnie Jansen. Wij kunnen u deze toffe en sympathieke DJ voor u boeken voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, tent -en schuurfeesten of elk ander evenement.

5,0 score
5 van 5 sterren (uit 13 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ

Tijdsduur:

1 x 60 minuten

Techniek:

Excl. geluid, licht en DJ-booth

Genre:

Nu-Disco, Tech-House, Techno,

Stijlen:

Dance & Club

Prijs:

Vanaf € 475,-


Extra mogelijkheden

  • incl geluid, licht & DJ-booth
  • avondvullend mogelijk
  • i.c.m. band of artiest
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Ronnie Jansen?

Bel ons dan!

artiestenstal

Deze topper draait eigen mixen maar natuurlijk ook werk van andere bekende DJ’s, maar dan wel in een eigen jasje. Daarom is hij ook de perfecte DJ voor een commercieel feest.

DJ Ronnie Jansen boeken

Boek nu deze vette Tech-House en Dance & Club DJ en jouw evenement zal helemaal los gaan zoals hierboven. Ronnie zal je gasten en bezoekers laten genieten van zijn dampende beats.

Ronnie zijn indrukwekkende persoonlijkheid maakt hem een geliefd “selfie-object”. Overal op Instagram vind je selfie’s van enthousiaste fans die met hem op de foto willen.

Dus deze top Dj weet zijn publiek te bekoren met zijn muziek én met zijn indrukwekkende looks die geheel samensmelten met zijn muziekkeuze, het ultieme pakket voor jouw evenement!

Top Dj mét de juiste looks voor elk feest! Twijfel niet over deze superleuke en symphatieke DeeJay en boek hem voor jouw party!

Snel een vraag over deze toffe DJ? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Reviews van boekers

Topper!!

5,0 score
4 november 2020

DJ Ronnie is een super lieve, gave en speciale DJ!!!

Ilona

Ronnie Dj

5,0 score
4 november 2020

Ronnie is een top dj die sfeer weet te maken met verschillende stijlen, en zelf ook lekker helemaal opgaat in zijn muziek. Met DJ Ronnie Jansen heb je absoluut een topavond en topfeest!!

Petra

een super dj

5,0 score
4 november 2020

Ronnie is een toppertje, hij draait lekker en is een mooie verschijning. Hij gaat helemaal uit zijn dak als ie draait, daardoor gaat het publiek waar hij voor draait ook helemaal los.
Een aanrader ?

Jolamda

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.