DJ Wesley boeken voor je bruiloft, verjaardag, bedrijfsevenement of privéfeest? Boek of huur nu Feest Dj Wesley bij ons met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een goede selectie van dj’s en drive-ins.

DJ Wesley boeken

Deze jonge maar zeer ervaren DJ maakt van jou feest een waar spektakel en zal niet rusten voordat iedereen uit zijn dak gaat.

DJ feest Repertoire

Feest-dj Wesley kan echt elke stijl draaien die jij maar wilt. Het gaat hem puur om het creëren van een feestje en de gasten die daar aanwezig zijn.

Gedreven als een leeuw op jacht gaat hij in zijn DJ-booth aan het werk en zal Wesley de dansvloer vol trekken met zijn dampende beats en party-tracks!

Als je dacht dat je even tot rust kan komen tijdens een set van Wesley, dan heb je het echt verkeerd begrepen. Hij laat je niet chillen en van die dansvloer af gaan. Want dit is waarom je Feest DJ Wesley boekt! Een feest wat uit zijn voegen springt en een dansvloer die nooit leeg loopt!

Check zijn soundcloud op deze pagina met zijn vette party-mixes en proef de sfeer die jij op jou feest krijgt en wilt! Wil je een jong en fris spetterend feest, dan is Wesley jouw Deejay!

DJ Wesley boeken of huren

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Feest Dj Wesley. Wij kunnen u deze toffe party-DJ voor u boeken voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, tent -en schuurfeesten of elk ander evenement.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

DJ, Feest DJ

Tijdsduur:

1 – 2 sets tot 4 uur avondvullend

Techniek:

Excl. geluid, licht en DJ-booth

Genre:

80’s tot aan nu

Stijlen:

Allround, Top 40, feestmuziek, House

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • Incl geluid, licht DJ-booth
  • i.c.m. een artiest of muzikant
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Interesse in Feest DJ Wesley?

Bel ons dan!

artiestenstal
DJ Wesley boeken

Boek nu deze vette party-DJ en jouw feest zal helemaal los gaan. Wesley zal je feest uit z’n voegen laten barsten en het dak eraf blazen!

Je vrienden zullen je dankbaar zijn voor de feestavond die je met deze toffe DJ georganiseerd hebt!

Dikke Fissa!

Feest Dj Wesley boeken

(FEEST) DJ WESLEY

Snel een vraag over deze DJ? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.