DJ Miss Sweety boeken voor een live optreden? De Artiestenstal is hét boekings-platform waar je iedere artiest kunt boeken van Female DJ tot coverband en van bekende volkszanger tot lokale zangers en zangeressen.

DJ Miss Sweety boeken

DJ Miss Sweety boeken

Laura (DJ Miss Sweety) komt oorspronkelijk uit Litouwen en begon al op 15 jarige leeftijd te draaien. Ze is begonnen met Virtual DJ en kreeg direct de smaak te pakken. Helaas door een turbulente periode in haar leven stond de interesse in het DJ'en even stil.

DJ zijn zit in je bloed

Maar de muziek bleef haar trekken, vooral de "House - Tribal Scene". Dus is zij weer begonnen met draaien. Na een Nexus 2000 set aangeschaft te hebben is Miss Sweety er weer volop ingedoken. Zij draait nu al een geruime tijd voor "de fun" en er is nog zeker zat te leren!

Intussen tijd heeft zij ook al aan haar internationale carriere gebouwd en in Servie, Duitsland en Turkije gedraaid. Ook heeft zij al aardig wat mixen tussen de boekingen in gemaakt. Deze zijn te beluisteren en te downloaden zijn op Soundcloud!

De "Dj Wereld" wordt overheerst door mannelijke DJ's en in haar beleving mogen er wel meer vrouwen in komen. Met deze drive hoopt zij ook veel nationaal en internationaal te kunnen gaan draaien op mooie grote feesten, dat zou echt te gek vinden!!

"Ik wil ook één van de "Grootste Female House Dj's" worden en mooie reizen maken. Maar vooral mensen amuseren, en hun uit hun dak zien gaan om hoe ik staat te draaien" -Laura, Dj Miss Sweety-

Female House DJ boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Female House DJ Miss Sweety

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Female DJ,

Vrouwelijk DJ, House-DJ

Tijdsduur:

1 x 60 min, max 3 uur

Techniek:

Excl. licht, geluid, dj-set

Genre:

House

Stijlen:

Dance House, Club, Party House, Classic house

Prijs:

Vanaf € 350,-


Extra mogelijkheden

  • Avondvullend tot max 3 uur
  • Incl geluid, licht DJ-set + booth
  • i.c.m. een artiest of muzikant
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over DJ Miss Sweety?

Bel ons dan!

artiestenstal

Even snel een vraag over deze Female DJ? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Gelegenheid
Gelegenheid
Bruiloft
Receptie
Bedrijfsfeest
Verjaardag
Horeca
Overig
DJ Miss Sweety boeken

DJ MISS SWEETY

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.