Uptown Coverband boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement? Boek of huur nu Uptown Coverband bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van cover -en feestbands.

Uptown Coverband boeken

Uptown is een coverband met een stijlvolle en chique uitstraling. Deze uitstraling gecombineerd met prachtige stemmen en professionele getalenteerde muzikanten maakt deze feest -en coverband gescikt voor de betere feesten waar kwaliteit voorop staat.

Deze flexibele band kan in verschillende formaties geboekt worden. Hierdoor past deze band in ieder budget en op elke locatie. Of het nou een feest van 600 man of een intieme bruiloft van 60 personen is, deze coverband past zich direct aan uw wensen aan.

Doordat ‘Uptown’ drie frontleden heeft zal het enthousiaste samenspel op de bühne u en uw gasten de gehele avond bekoren. Alsmede de sympathieke interactie met uw publiek zal uw feestavond nog leuker maken!

Allround band Uptown boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Uptown Coverband. Wij kunnen u deze exclusieve en felxibele formatie voor elk feest of evenement verzorgen. Maak van uw bruiloft een exclusieve feestavond om nooit meer te vergeten met deze stralende en chique bruiloftband.

Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Coverband, feestband, bruiloftband

Tijdsduur:

– 3 x 55 min

-4 x 45 min

Techniek:

Incl. licht en geluid, 150 – 350 pers.

Genre:

Covers, allround, 70’s, 80’s, 90’s en Top 40

Taal:

Internationaal, nederlands

Prijs:

5-mans band, 7-mans band, 9-mans band.

Prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • grotere evenementen
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een (bekende) artiest
  • licht en geluid boven 600 man
  • prijs en info op aanvraag

info over Uptown Coverband?

bel ons!

artiestenstal

Wat kan u verwachten van Coverband Uptown?

Prachtige samenzang en een flitsende performance

Lost in Music boeken

Uitgebreid repertoire door verschillende stemmen en stijlen

Lost in Music boeken

Laatste techniek voor licht en geluid maken het geheel af.

Lost in Music boeken

AKOESTISCH XS

De beste optie voor een borrel, receptie of een diner is de Akoestische setting XS. Ook hiermee verzorgt UPTOWN perfect live muziek. Zwoele zang en elegant piano-/gitaarspel creëert de basis voor een heerlijke avond. Eventueel gevolgd door de Coverband of XXL versie. Deze akoestische setting is zeer flexibel met ruimte en volume waardoor

COVERBAND

De 7- koppige coverband met 3 spetterende vocalisten zetten de sfeer vanaf de eerste noot neer. Meteen een feestje bouwen of toch eerst een een inloopset vooraf? Dit is een toffe formatie voor een leuk budget en een goede optie voor het gemiddelde huwelijksfeest of personeelsuitje. Ook in deze bezetting denken we graag met jullie mee!

COVERBAND XXL

Met percussie en een saxofonist extra gaat het dak er helemaal vanaf. Deze 9 -mans formatie is niet te stoppen en zorgt dat het tot de laatste minuut een grandioze avond is. Zorg dat je dansschoenen aan hebt want stilstaan is geen optie! Deze optie is uitermate geschikt voor high-end bruiloften en bedrijfsfeesten met een wat hoger budget.

Snel een vraag over Uptown Coverband? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen direct contact met u op.

UPTOWN COVERBAND BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.