Millstreet boeken voor een live optreden op uw privé-feest of bedrijfsevenement? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u de tofste en leukste coverbands kunt boeken. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om de band Millstreet te boeken voor uw feest of evenement.

Millstreet boeken

Wat een energie komt er van dat podium af! Dit is de meest gehoorde reactie van zowel de organisatie, als de mensen in de zaal na een MillStreet show.

Coverband MillStreet wordt gevormd door een hecht team van gedreven muzikanten. De naam MillStreet zal menigeen bekend in de oren klinken en de band heeft een rijke muzikale historie. Na een adempauze blies zanger Marc de band in 2012 weer nieuw leven in. En sindsdien zetten ze elke tent weer volledig op zijn kop.

Coverband Millstreet boeken

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van coverband Millstreet. Wij verzorgen voor u deze partyband voor elk feest en evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Millstreet boeken voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsevenement.

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Coverband, Feestband

Tijdsduur:

2 x 60 min. in 4 uur

Techniek:

Excl licht en geluid

Genre:

90's, actuele Top40

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijs:

Vanaf € 5.495,-


Extra mogelijkheden

  • kleine set licht en geluid tot 500 man vanaf € 5.995,-
  • grote set licht en geluid tot 1000 man vanaf € 6.295,-
  • privéfeest of bruiloft tot 300 man vanaf € 4.995,-
  • optionele FX packs vanaf € 995,-
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Millstreet?

bel ons!

artiestenstal

Door hun ervaring, kwaliteit, volle bak energie en enorme gedrevenheid, zorgen de muzikanten van MillStreet voor een onvergetelijke avond. Ze maken plezier op het podium en houden van de interactie met het publiek. Een feest wordt tenslotte alleen maar een succes met zijn allen!

Millstreet boeken

Deze band is een bom van een band! De uitstraling, de kwaliteit, het geluid en het repertoire, het is gewoon éénmalig. Als u deze coverband en feestband voor uw bruiloft of bedrijfsfeest bij ons boekt, garanderen wij u een succesvolle avond waar nog lang over gesproken zal worden door uw vrienden, collega's en gasten.

Informatie over Millstreet, u kunt deze coverband boeken of inhuren bij de Artiestenstal voor een scherpe prijs. Neem contact op via onderstaand formulier voor meer informatie.

Millstreet boeken

MILLSTREET

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.