Remedy boeken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest? Boek nu deze 2 zangeressen bij de Artiestenstal, het vertrouwde adres voor het boeken van artiestenbands en dj’s.

Remedy boeken

Sinds 2010 zijn Soraya en Wendy beste vriendinnen en kunnen zij samen geen dag zonder muziek. Sinds 2015 vormen zij officieel het zangduo Remedy. Dit zangduo is geschikt voor vele gelegenheden zoals een huwelijksceremonie, bruiloftsfeest, bedrijfs -en netwerkborrel of een openbaar evenement.

Remedy is te herkennen aan de mooie samenzang waarin zij elkaar als individuen kunnen aanvullen. De naam Remedy is ontstaan uit het gevoel dat zij hebben bij muziek: “Music is our Remedy”. 

Zangduo Remedy boeken

Hier vind u de boekingsinformatie van zangduo Remedy. Deze superleuke en moderne act is te boeken in combinatie met een dj, een enkele muzikant of een live band. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heel speciaal is de Remedy Kerst Act, vraag naar de mogelijkheden.

Wij verzorgen u Remedy voor iedere gelegenheid. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden met het zangduo Remedy.

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Zangduo, tape-act

Live-act

Tijdsduur:

1 x 30 min of 2 x 30 min,

3 x 30 min

Techniek:

Incl geluid tot 50 pers.

Bezetting:

2 personen

Taal:

Nederlands, Engels, Internationaal

Prijzen:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Remedy?

Bel ons!

artiestenstal

Bergit Lewis theatertour en op TV

Remedy boeken

De meiden waren te zien als de talenten van Berget Lewis in haar theatertour en zijn uitgenodigd door Team Berget om mee te gaan naar RTL Late Night, waar zij kort wat hebben mogen zingen. In 2017 heeft Remedy meegedaan met the blind auditions van The Voice of Holland seizoen 8. In 2019 was Remedy te zien in het RTL4 programma ‘All together now’. 

Voor uw bruiloftsceremonie

Remedy zingt op verschillende gelegenheden waaronder: bruiloften, privé feesten, festivals, bedrijfsevenementen en meer. Zij zingen in de genres pop, soul, funk en nederpop de hits van vroeger en nu! De samenstelling waarin zij optreden kan variëren van Remedy met tracks, Remedy akoestisch tot Remedy met live band. 

Remedy boeken voor een evenement

Remedy is zeer actief op Facebook, Instagram en YouTube. Zo posten zij regelmatig zangvideo’s, samenwerkingen met andere muzikanten, foto’s en vlogs waarin ze je meenemen op hun vriendschappelijke en muzikale avontuur.

Remedy Kerst

Heel speciaal voor de kerst heeft Remedy een echte christmas-act samengesteld. Overtuig u van deze act en boek Remedy Kerst voor uw Kerstborrel of Kerstgala.

Zangduo Remedy inhuren of boeken

Huur of boek zang-act Remedy voor uw privé feest, ceremonie, bedrijfsfeest of openbaar evenement. Mogelijk in combinatie met een live band of een Dj. De combinaties zijn ongelimiteerd met dit enthousiaste duo.
Remedy is bij uitstek geschikt voor entertainment op een aangenaam geluidsniveau en op de achtergrond.

Informatie over Zangduo Remedy? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Remedy boeken

REMEDY BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.