5,0 van 5 sterren (uit 1 reviews)

Act:

Zangduo, tape-act

Live-act, zangeressen

Genre:

Nederlands, Engels, Internationaal

Speelduur:

1 x 30 min, 2 x 30 min,

3 x 30 min, 4 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 75 pers

Prijs:

Op aanvraag

Remedy boeken

Zangduo Remedy

Remedy boeken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest? Boek nu dit zangduo en deze 2 zangeressen bij de Artiestenstal, het vertrouwde adres voor het boeken van artiesten, bands en dj’s.

Remedy boeken

Sinds 2010 zijn Soraya en Wendy beste vriendinnen en kunnen zij samen geen dag zonder muziek. Sinds 2015 vormen zij officieel het zangduo Remedy. Dit zangduo is geschikt voor vele gelegenheden zoals een huwelijksceremonie, bruiloftsfeest, bedrijfs -en netwerkborrel of een openbaar evenement.

Remedy is te herkennen aan de mooie samenzang waarin zij elkaar als individuen kunnen aanvullen. De naam Remedy is ontstaan uit het gevoel dat zij hebben bij muziek: “Music is our Remedy”. 

Zangduo Remedy boeken of inhuren

Hier vind u de boekingsinformatie van zangduo Remedy. Deze superleuke en moderne act is te boeken in combinatie met een dj, een enkele muzikant of een live band. Neem contact op voor de mogelijkheden. Wij verzorgen u Remedy voor iedere gelegenheid. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden met het zangduo Remedy.

Heel speciaal is de Remedy Kerst Act, vraag naar de mogelijkheden.

Act:

Zangduo, tape-act

Live-act, zangeressen

Genre:

Nederlands, Engels, Internationaal

Speelduur:

1 x 30 min, 2 x 30 min,

3 x 30 min, 4 x 30 min.

Techniek:

Incl geluid tot 75 pers

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

incl. licht en geluid tot 500 man

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in Remedy?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Remedy boeken

Finalist van Bloed Zweet en Tranen

De meiden waren te zien als de talenten van Berget Lewis in haar theatertour en zijn uitgenodigd door Team Berget om mee te gaan naar RTL Late Night, waar zij kort wat hebben mogen zingen. In 2017 heeft Remedy meegedaan met the blind auditions van The Voice of Holland seizoen 8. In 2019 was Remedy te zien in het RTL4 programma ‘All together now’.

Voor uw bruiloftsceremonie

Remedy zingt op verschillende gelegenheden waaronder: bruiloften, privé feesten, festivals, bedrijfsevenementen en meer. Zij zingen in de genres pop, soul, funk en nederpop de hits van vroeger en nu! De samenstelling waarin zij optreden kan variëren van Remedy met tracks, Remedy akoestisch tot Remedy met live band.  Remedy is bij uitstek geschikt voor entertainment op een aangenaam en rustig geluidsniveau en op de achtergrond.

Remedy boeken voor een evenement

Remedy is zeer actief op Facebook, Instagram en YouTube. Zo posten zij regelmatig zangvideo’s, samenwerkingen met andere muzikanten, foto’s en vlogs waarin ze je meenemen op hun vriendschappelijke en muzikale avontuur. Wil je ook deel uitmaken van dit avontuur, ga dan voor zangduo Remedy!

Remedy kerst

Heel speciaal voor de kerst heeft Remedy een echte christmas-act samengesteld. Overtuig u van deze act en boek Remedy Kerst voor uw Kerstborrel of Kerstgala.

Huur of boek zang-act Remedy voor uw privé feest, ceremonie, bedrijfsfeest of openbaar evenement. Mogelijk in combinatie met een live band of een Dj. De combinaties zijn ongelimiteerd met dit enthousiaste duo.

Informatie over Zangduo Remedy? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

REMEDY BOEKEN

Reviews van boekers

Top duo!

16 januari 2024

Twee super leuke, goede en spontane zangeressen. Wij hebben ze geboekt voor de kerstborrel op het werk. Ze waren een goede aanvulling en kregen de sfeer er mooi in. Het is een top avond geworden!

Pia

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Wesly Bronkhorst boeken bij De Artiestenstal
Wesly Bronkhorst boeken
john west boeken
John West boeken
Wesley Ponsen boeken bij De Artiestenstal
Wesley Ponsen boeken
Richard Grand boeken bij De Artiestenstal
Richard Grand boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024