Wilt u Sugarlips boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest, dj of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Sugarlips en een biografie over dit sensationele zangeressen duo!

Sugarlips boeken

Deze supervette en toffe female singer-act weet wel van wanten en hoe je een spetterende show moet neerzetten. Op je bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest gaat Sugarlips helemaal los en vertolken de meest populaire danceclassics in een nieuw en modern jasje.

De twee ervaren zangeressen van het duo Sugarlips hebben hun sporen wel verdiend in de showbusiness en hebben over de jaren deelgenomen in de beste muziekproducties, zowel nationaal als internationaal.

Nicky en Desiree zorgen voor de avond van je leven met hun energieke show en houden de dansvloer vol zolang jij dat wilt!

Sugarlips boeken of inhuren

Hier vind u de actuele informatie om Sugarlips te boeken. Wij verzorgen u deze female-act en zangeressen duo voor iedere gelegenheid en elk feest, zowel particulier als zakelijk. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Sugarlips voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Zangeressen duo, Female dance act

Tijdsduur:

1 x 30 min, 1 x 45 min, eventueel 2 sets

Techniek:

Incl. geluid

Genre:

Danceclassics, Party, Housebeats

Taal:

Engels, Internatiionaal

Prijs:

Vanaf € 1.350,-


Extra mogelijkheden

  • licht en geluid > 500 pers.
  • i.c.m. een coverband
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m een (bekende) artiest
  • prijs en info op aanvraag

Interesse in Sugarlips?

Bel ons!

artiestenstal

Biografie Sugarlips

Nicky van der Kuyp en Desiree Surie, twee doorgewinterde zangeressen met ieder hun eigen uitstraling en unieke vocale kwaliteiten. Hun liefde voor muziek was hen vanaf jongs af aan bijgebracht! Van jongs af aan traden ze elk individueel op, op tal van nationale en internationale podia. Hun grote passie voor zang en entertainment bracht hen uiteindelijk jaren later samen. Entertainen zit in hun bloed en dat latenm ze ook graag zien op het podium, succes en een spetterende show gegarandeerd! Dans en zing mee met de vele herkenbare hits in een eigentijds jasje uit het repertoire van Sugarlips.

Populair repertoire

De kracht van het repertoire van Sugarlips zit in het feit dat de songs stuk voor stuk bekende en populaire danceclassics zijn maar dan in een modern en uptempo jasje. Soms zelf in een house-beat zodat jouw gasten helemaal los kunnen gaan.

Hierdoor is het voor jong en oud herkenbaar en heeft het die energieke boost die je nodig hebt voor een gevulde dansvloer.

Wie zijn Sugarlips?

Nicky heeft een 4-jarige opleiding aan de Dutch Academy of Performing Arts afgesloten en is daarna direct de theaterwereld ingegaan. Na 5 superleuke jaren in producties van het bedrijf Stage Entertainment te hebben gezongen, in o.a. Shrek, Legally Blonde, Footloose, Sound of Music, Jeans, ging ze muziek en entertainment verzorgen vanuit haar eigen bedrijf. Sindsdien is Nicky in binnen en buitenland bezig met haar act en treed op tijdens dinner -en theatershows, op bedrijfsevents, bruiloften, verjaardagen en in verschillende pianoshows.

Desiree zit al jaren in het vak en is een doorgewinterde zangeres. Ze heeft van jongs af aan al vele podia onveilig gemaakt. Van presenteren tot Vocal MC en uiteraard zingen. Ze is een echt feestbeest zodra ze het podium betreed en dat spat er ook af. Desiree verzorgt ook het achtergrondkoor voor verschillende artiesten en produceert haar eigen muziek samen met producer Bradon Grobler.

Sugarlips boeken

Sugarlips boeken voor je evenement!

Niet alleen op privéfeesten of zakelijke evenementen, maar ook op openbare evenementen of festivals zou de energieke set van Sugarlips zeker niet misstaan!

Informatie over Sugarlips? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sugarlips boeken

SUGARLIPS BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.