Maan boeken of huren voor een live optreden? De Artiestenstal is hét artiesten-bureau waar je iedere artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over het boeken van Maan en nog een stukje biografie.

De winst die Maan behaalde bij 'The Voice of Holand' is al weer een aantal jaren geleden. Het is toch verwonderlijk wat deze topzangeres sindsdien allemaal bereikt heeft. De ene hit na de andere in samenwerking met de beste artiesten, producers en schrijvers in Nederland.

Maan boeken

Maan is die artiest, nadat ze The Voice of Holland won, een glansrijke carrière opgebouwd heeft die bol staat van de gouden en platina successen. Inmiddels is haar zoektocht naar 'een eigen geluid' wel voorbij en heeft zij zich tussen de groten van Nederland geplaatst

Zangeres Maan boeken of inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinfo van Maan. Wij verzorgen deze bekende artieste en zangeres voor ieder privé-feest of openbaar evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Maan boeken voor uw bruiloftsfeest of besloten bedrijfsevent.

5,0 van 5 sterren (uit 21 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo zangeres, tape-act

Tijdsduur:

1 x 30 min.

Techniek:

Incl. geluid tot 750 pers.

Genre:

Zangeres

Taal:

Engels, Nederlands, Internationaal

Extra mogelijkheden

  • samen met liveband
  • i.c.m. een (bekende) DJ
  • i.c.m. een coverband
  • prijs en info op aanvraag

Interesse in Maan?

Bel ons!

artiestenstal

Biografie Maan

Maans Nederlandstalige avontuur begon toen ze door Sevn Alias werd gevraagd een bijdrage te leveren op zijn nummer In Amsterdam. Dat zou eigenlijk een albumtrack zijn, maar werd uiteindelijk een single die zelfs met dubbel platina werd beloond. Vervolgens werd Maan benaderd door Ronnie Flex, maakte met hem de single Blijf Bij Mij. Die werd zoals bekend een hit en leverde wéér een dubbel platina single op.

maan boeken

Nederlandse hits

Daarna kreeg ze de kans om een Nederlandstalige plaat te maken, via een speciaal samenwerkingsverband tussen haar eigen label 8Ball en Top Notch van Kees de Koning. Het project begon met een writerscamp met bekende schrijvers en producers, waaronder Anouk, Paul Sinha, Yung Felix, Ramiks en Project Money.“

Gouden Hit

Het idee was om een paar dagen de studio in te gaan en te kijken wat eruit zou komen”, vertelt Maan. “Als het niets opleverde, zouden weniks uitbrengen.” Een beetje nerveus was ze wel, geeft ze toe: ze kende Anouk nog van The Voice of Holland, waar de coach soms positief was over Maan en soms minder.

Maan boeken of huren voor een evenement of feest

Gelukkig ging het vanaf het eerste moment heel goed: “Ik geloof dat ze mijn eerlijkheid waardeerde. Daardoor voelde ik me vrij en durfde ik mijn ideeën in te brengen; we hebben echt samen deze nummers gemaakt.” Wat eruit kwam was wel degelijk iets om uit te brengen en trots op te zijn. Het werd Maans eerste Nederlands-talige EP getiteld 'Waar Ga Je Heen', die al geruime tijd goud is.

Ambassadeur van de vrijheid

Maar het houdt nog lang niet op. Dit jaar werd Maan gevraagd als Ambassadeur van de Vrijheid; een van de artiesten die op 5 mei in een helikopter langs de Bevrijdingsfestivals vliegt. En grote verantwoordelijkheid, beseft Maan: “Ik hoop dat ik mensen van mijn generatie kan laten beseffen dat wij de laatste generatie zijn die mensen die de Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt in levenden lijve kan ontmoeten en uit de eerste hand hun verhalen horen.”

maan boeken

Met Marco Borsato

Ze mocht bovendien aantreden als een van de gasten bij Marco Borsato’s concerten in de Kuip. Daarmee kwam een mooie cirkel rond, want ook zonder het zelf te weten heeft Marco veel invloed gehad op haar carrière. “Als klein kind zong ik zijn liedjes mee, iets later keek ik naar zijn optreden in de Kuip. Toen al zei ik tegen mijn ouders dat ik daar ooit ook wilde staan om mensen te horen meezingen met míjn liedjes. Dat gaat nu echt gebeuren. De meeste dromen zijn bedrog, volgens Marco, maar deze niet!”

Maan in 2019

Gevraagd waar ze het meest trots op is, kan Maan niet slechts één aspect noemen. Ze hoopt dat ze met Blijf Bij Mij een klassieker heeft afgeleverd waar mensen over twintig jaar nog naar luisteren. Geniet van het feit dat ze succesvolle nummers heeft gemaakt die ze zelf op het podium niet eens hoeft te zingen omdat het publiek dat zo enthousiast doet. Ze waardeert het ook enorm dat ze onderdeel uitmaakt van andere levens: omdat ze intieme momenten meemaakt als ze op een bruiloft zingt, mensen soms steun halen uit haar liedjes en er zelfs vriendengroepen zijn ontstaan onder haar fans. “Daarnaast heb ik bewezen dat het dus kán: dat je na een talentenjacht succes kan bereiken als je er zelf

alles aan doet en het geluk en de gunfactor mee hebt.”

Nieuwe Hits van Maan

Een recent writerscamp heeft alweer een stapel nieuwe liedjes opgeleverd waar ze zelf aan meeschreef. Haar ‘probleem’ is dat ze zo veel leuk vindt. “Gitaarliedjes in de stijl van John Mayer en Johnny Cash, meer uptempo radiosongs, maar ook mooie ballads. Tussen die drie stijlen in zoek ik naar wat het vetst is. Of houd ik het breed? Ik ben er nog niet helemaal uit.”

Maar één doel heeft ze zichzelf wel gesteld en dat is namelijk een eigen album. Met allemaal nieuwe nummers die gaan over haar leven. “Want dán ben je een echte artiest, toch? Het lijkt me prachtig om dat in eigen handen te houden.” Gezien haar zegetocht tot nu toe kan het haast niet lang meer duren. Het zal zeker niet aan haar kwaliteiten als zangeres en schrijfster liggen om haar eigen album te produceren.

Maan boeken na 2020

Het plan voor 2020 was al gesmeed. Ze zou vanaf februari tot en met maart een vierde clubtour langs negen steden in Nederland doen. Maar helaas mocht het vanwege de Corona-crisis en de maatregelen die hieruit voortkwamen niet zo zijn. Zoals voor vele artiesten is 2020 ook voor maan geen fijn jaar. Naar verwachting zullen de theatertours en boekingen in 2021 weer hervat worden.

Eigen Stijl

Haar definitieve muzikale richting is ze nog steeds aan het bepalen. “Nog steeds zoek ik naar de muziek die ik het leukst vind om te maken. Door veel te doen, kom ik daar steeds beter achter.” Haar geluid neigt naar pop en urban, de muziek wordt steeds meer live ingespeeld en haar teksten wil ze verrijken en verdiepen.

Informatie over Maan? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

boek maan

MAAN BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.