Wilt u Rosanne de With boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over Rosanne de With en een biografie over charmante en entousiaste zangeres

Rosanne de With boeken

Rosanne de With is een veelzijdige zangeres geschikt voor zeer uiteenlopende feestelijkheden zoals een bruiloftsfeest, verjaardagsfeest of diverse zakelijke gelegenheden zoals een netwerkborrel of personeelsfeest. Even uiteenlopend zijn de formaties die wij aanbieden met Rosanne de With. Een 4 uur durende show met DJ of pianist of als tape-act maar ook als tribute aan Ilse de Lange kunt u Rosanne de With boeken bij de Artiestenstal.

Het repertoire van Rosanne de With is enorm groot en zij kan jong en oud bekoren op elk feest of iedere evenement. Daarbij is haar charmante en sympathieke uitstraling op het podium een aanwinst voor iedere gelegenheid van huwelijksceremonie tot aan high-end bedrijfsevent. Zij kan het allemaal en zal uw gasten zeker niet teleurstellen!

Zangeres boeken of inhuren

Hieronder vind u de actuele informatie om Rosanne de With te boeken. Wij verzorgen u deze zangeres voor huwelijksfeesten en bedrijfsfeesten. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek Rosanne de With voor de actuele gage voor uw feest of evenement bij ons!

0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekingsinformatie

Act:

Solo artiest, tape act

Tijdsduur:

1 x 30 min óf 3 x 30 min

Techniek:

1x30 min excl techniek

2x30 min incl monitors op inprikbasis

Genre:

Zangeres, presentatrice

Taal:

Nederlands, Engels,

Internationaal

Prijs:

€ 495,- 1 x 30 min

€ 795,- 2 x 30 min


Extra mogelijkheden

  • incl licht en geluid
  • 4 uur show met DJ of pianist
  • i.c.m. een (bekende)DJ
  • i.c.m. coverband
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Rosanne de With?

Bel ons!

artiestenstal

Rosanne de With biografie

Passie, kwaliteit en vooral veel plezier. Dit zijn de kernwaarden waar Rosanne de With voor staat. Met haar enorme enthousiasme en haar persoonlijke benadering brengt zij het entertainen naar een hoger niveau in binnen- en buitenland.

Rosanne de With flexibel boeken

Door haar jarenlange ervaring in de Nederlandse Showbusiness heeft zij een enorm netwerk van muzikanten, organisatoren en collega's opgebouwd. Hierdoor kan zij in ontelbare formaties geboekt worden voor jong en oud en voor ieder budget bij de juiste gelegenheid.

Live streaming tijdens Corona

Inzetbaar op ieder feest of bedrijfsevent is Rosanne de With door haar enthousiaste uitstraling op de bühne. Wilt u haar in een horecagelegenheid boeken, dan is dat ook mogelijk.

Alsmede kunt u Rosanne de With boeken voor een live-streaming event of muziekquiz. Neem contact met ons op voor de mogeklijkheden want die zijn onbegrensd met Rosanne.

Rosanne de With boeken

Charmante zangeres boeken

Deze charmante en sympathieke zangeres met jarenlange ervaring in de showbusiness zal jouw zeker niet teleurstellen. Je gasten en vrienden op jouw feest zullen helemaal los gaan en de avond van hun leven hebben! Menig groot bedrijfsfeest van bekende bedrijven zijn u al voor gegaan en hebben genoten van Rosanne de With haar optreden tijdens hun feest

Rosanne de With boeken of inhuren voor jouw feest

Rosanne de With boeken of inhuren voor jouw feestje of evenement, bel of mail ons dan nu voor Rosanne de With en wij gaan aan het werk voor jouw. Er zijn veel mogelijkheden m.b.t. formaties met een DJ of pianist of met een coverband of een gitarist. Het is teveel om op te noemen, laat ons uw wensen weten en wij maken het waar voor u!

Informatie over Gordon? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden of maatwerk? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Rosanne de With boeken

ROSANNE DE WITH BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.