Woman boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, privéfeest of evenement? Boek of huur nu het zangeressen-duo Woman bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie aan zangeressen en zangers.

Woman boeken

Het duo Woman is al meer dan 15 jaar een begrip in de entertainment wereld. Alsmede zijn zij een graag geziene act op bruiloften en bedrijfsfeesten. En zeker niet te vergeten in vele muziekcafés en clubs in de randstad. Hun classics repertoire is zeer uitgebreid en tegenwoordig ook sterk aangevuld met nederlandstalige songs en materiaal uit de top 40.

Ursula heeft veel ervaring opgedaan en ook ooit meegedaan aan de Soundmixshow van Hennie Huisman. Hier behaalde zij, met een meidengroep, als “The Three Degrees” de finale.

Na een periode van wisselende meidengroepen zijn Ursula en Diana samen het duo Woman begonnen. Deze act is tot op de dag van vandaag onbreekbaar.

Dit duo is voor elk feest en iedere gelegenheid inzetbaar en door hun enorme ervaring maken zij er altijd een geslaagd feestje van!

Top zangeressen boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Woman. Wij kunnen u deze zangeressen verzorgen voor bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, netwerkborrels, verjaardagen, pleinfeesten en tentfeesten of elk ander evenement.

Boek Woman en uw vrienden en gasten zullen de gehele avond op de dansvloer staan swingen en gaan gegarandeerd voldaan naar huis. Lang zullen zij nog over uw feest praten en u dankbaar zijn voor de avond die Woman verzorgt heeft!

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Zangeressen, duo

Tijdsduur:

1 x 30 min. tot avond-vullend

Techniek:

Excl. geluid, inprikset

Genre:

70’s, 80’s, 90’s en hedendaagse Top 40

Talen:

Engels, nederlands, internationaal

Prijs:

prijs op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • Incl. licht en geluid
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een live band
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Woman?

Bel ons dan!

artiestenstal

Zangeressen inhuren

Een onvergetelijke avond met het leukste zang-duo van Nederland? Woman is uw keuze voor een onvergetelijk avond. Uw gasten zullen u dankbaar zijn!

Dit zijn de zangeressen die u op uw bruiloftsfeest of huwelijksfeest wilt hebben! Maar ook in uw horeca-gelegenheid, muziekcafe of strandtent zullen zij zeker succes hebben en de zaak op zijn kop zetten!

Informatie over het zangduo Woman? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Woman boeken

WOMAN BOEKEN

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.