0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Zangeressen, zang duo

Genre:

Internationaal, Soul, Nederlands

Speelduur:

1 x 60 min tot avondvullend

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 895,-

Woman boeken

Mike Peterson

Woman boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, privéfeest of evenement? Boek of huur nu het zangeressen-duo Woman bij de Artiestenstal met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie aan zangeressen en zangers.

Woman boeken

Het duo Woman is al meer dan 15 jaar een begrip in de entertainment wereld. Alsmede zijn zij een graag geziene act op bruiloften en bedrijfsfeesten. En zeker niet te vergeten in vele muziekcafés en clubs in de randstad. Hun classics repertoire is zeer uitgebreid en tegenwoordig ook sterk aangevuld met nederlandstalige songs en materiaal uit de top 40.

Ursula heeft veel ervaring opgedaan en ook ooit meegedaan aan de Soundmixshow van Hennie Huisman. Hier behaalde zij, met een meidengroep, als “The Three Degrees” de finale. Na een periode van wisselende meidengroepen zijn Ursula en Diana samen het duo Woman begonnen. Deze act is tot op de dag van vandaag onbreekbaar. Dit duo is voor elk feest en iedere gelegenheid inzetbaar en door hun enorme ervaring maken zij er altijd een geslaagd feestje van!

Zangeressen boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Woman. Wij kunnen u deze zangeressen verzorgen voor bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, netwerkborrels, verjaardagen, pleinfeesten en tentfeesten of elk ander evenement.

Act:

Zangeressen, zang duo

Genre:

Internationaal, Soul, Nederlands

Speelduur:

1 x 60 min tot avondvullend

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 man

Prijs:

Vanaf € 895,-

Extra Boekingsopties

i.c.m. een coverband

i.c.m. een (bekende) DJ

licht en geluid boven 250 man

prijs en info op aanvraag

Interesse in Woman?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Woman boeken voor je feest

Een onvergetelijke avond met het leukste zang-duo van Nederland? Woman is uw keuze voor een onvergetelijk avond. Uw gasten zullen u dankbaar zijn! Boek Woman en uw vrienden zullen de gehele avond op de dansvloer staan swingen en gaan gegarandeerd voldaan naar huis.

Boekingen Woman

Dit zijn de zangeressen die u op uw bruiloftsfeest of huwelijksfeest wilt hebben! Maar ook in uw horeca-gelegenheid, muziekcafe of strandtent zullen zij zeker succes hebben en de zaak op zijn kop zetten! Heeft u een zakelijk event of een bedrijfsfeest? Zangduo Woman is de juiste keuze voor u.

Informatie over zangduo Woman? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Woman boeken

WOMAN BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

Prijsinformatie, Offertes, BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Klik hier voor meer prijsinformatie

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing. Lees daarom de algemene voorwaarden goed door om teleurstellingen te voorkomen.

De Artiestenstal B.V. © 2024