Mensje van Steen boeken of inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu deze fantastische zangeres en pianiste bij de Artiestenstal. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een grote selectie van goede artiesten, dj's en bands.

Mensje van Steen boeken

Deze sympathieke pianiste en zangeres is een genot om naar te luisteren.

Easy Listening 2.0

Haar prachtige stem en pianospel zal iedereen op uw feest betoveren!!

Mensje is zangeres en begeleidt zichzelf op de piano, ze neemt bekende en onbekende popliedjes en steekt ze in een eigen jasje. Dit zorgt voor een hele middag/avond gevuld hebt met heerlijk rustige, easy listening live muziek!

Uitermate geschikt voor recepties, verjaardagen, netwerk borrels en rustige livemuziek.

Mensje van Steen is begonnen met zingen op 12 jarige leeftijd. Vanaf haar 14e kreeg ze haar eerste zanglessen en haar hobby kreeg een professionele wending door een muziekopleiding in Zwolle. Hier koos zij als hoofdvak, hoe kan het ook anders, “zang” verkoos. Hierna speelde ze in verschillende coverbands en trad geregeld op als solo artiest. Hierdoor werd zij geinspireerd om verder te gaan als solo-artiest en sindsdien begeleid zij zichzelf op de piano.

Mensje van Steen boeken

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van zangeres en pianiste Mensje van Steen. Wij kunnen voor u deze talentvolle en leuke zangeres verzorgen voor elke gelegenheid en ieder feest. Piano-acts of Piano-shows boeken, dan bent u bij ons aan het goede adres!

Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo artiest, pianiste

Tijdsduur:

Avondvullend

Techniek:

Incl. geluid tot 200 pers.

Genre:

Zangeres pianist

Taal:

Nederlands, internationaal

Prijs:

Op aanvraag


Extra mogelijkheden

  • Extra muzikanten
  • i.c.m. een DJ
  • i.c.m. een live band
  • Prijs en info op aanvraag

Vraag over Mensje van Steen? Bel ons dan!

artiestenstal

Easy listening repertoire

Mensje is de perfecte pianiste en zangeres voor een receptie of gelegenheid waar de muziek niet de boventoon moet voeren. Geheel easy-listening en ingetogen maar toch feestelijk weet zij de gasten op uw feest te vermaken.

Natuurlijk kan zij ook in een formatie met andere muzikanten of in een combinatie met een Dj geboekt worden. Hierdoor ontstaat er een goede afwisseling van verschillende muziek voor ieder feest.

Snel een vraag over deze zangeres en pianiste?

Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen direct contact met u op.

Mensje van Steen boeken

Mensje van Steen boeken

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

Prijsinformatie

Prijsinformatie


Een aanvraag voor het boeken of inhuren van een artiest is altijd is vrijblijvend, je hoeft nog niets te betalen en je zit nergens aan vast.


Alle prijzen op de website zijn richtprijzen, onder voorbehoud, exclusief 9% btw (artiesten) of 21% btw (techniek en catering) en, indien van toepassing, exclusief 7% BUMA. De aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Sommige artiesten hebben een rider.


De aangegeven prijzen zijn de, bij De Artiestenstal laatst bekende, (vanaf) prijzen voor het inhuren van artiesten. Prijzen zijn altijd op aanvraag en kunnen onder andere. verschillen per evenement, capaciteit (bezoekersaantal), toegang (openbaar of besloten), periode, tijdstip en locatie.


Laat je vooraf informeren over de mogelijkheden en voorwaarden van het boeken van een artiest/act/band/DJ door De Artiestenstal We helpen je uiteraard ook graag bij het samenstellen van een complete line-up.