0,0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Coverband, feestband

Genre:

Allround, Top 40

Top 100

Speelduur:

3 x 50 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot 1500 man

Prijs:

Vanaf € 2.695,- (zo, ma-wo)

Vanaf € 3.295,- (do, vr, za en feestdagen)

Melrose boeken

Coverband Melrose

Melrose boeken of inhuren voor een live optreden op uw bedrijfsfeest of evenement? De allround coverband voor events en festivals maar ook zeer geschikt voor allerlei soorten feesten! De Artiestenstal is hét artiesten-bureau waar de leukste en beste coverbands kunt boeken.

Melrose boeken

Wil je een supervette partyband op jouw evenement, huwelijksfeest of bedrijfsfeest, twijfel dan niet en ga Coverband Melrose boeken bij De Artiestenstal!

De band Melrose is begonnen aan 'The Ultimate Partytour 2024' en het is nu al een daverend succes. De boekingen voor supervette feesten en evenementen vliegen deze band om hun oren. Een optreden van Melrose is een spervuur aan kneitervette hits, meezingers en classics die zorgen voor een ongekende ervaring en deze formatie behoort nu al tot één van de meest geboekte acts in Nederland!

Coverband Melrose inhuren

Hier vind u de actuele boekingsinformatie van Coverband Melrose. Wij verzorgen deze live band voor ieder (privé)feest openbaar of besloten evenement. Wij kunnen u een scherpe prijs met goede afspraken garanderen als wij Melrose boeken voor uw bruiloftsfeest of bedrijfsevent.

Act:

Coverband, feestband

Genre:

Allround, Top 40

Top 100

Speelduur:

3 x 50 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot 1500 personen

Prijs:

Vanaf € 2.695,- (zo, ma-wo)

Vanaf € 3.295,- (do, vr, za en feestdagen)

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

prijs en info op aanvraag

Interesse in Melrose?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Melrose boeken

Boekingen Coverband Melrose

Als een wervelende muzikale tornado raast de band MELROSE over Nederland. Met een allround gevarieerde show opgeleukt met de mooiste SFX en een stralende lichtshow en stampende meezingers maakt de band van elk feest een hele bijzondere happening! Niets is deze band te gek, en dat uit zich in hun mega-repertoire waardoor ze elke bezoeker van hun optredens kunnen bekoren. Wil je ook deze supervette band op jouw feest of evenement? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, email of via de boekingspagina van Coverband Melrose.

Melrose boeken voor je feest of evenement

Maak kennis met de Super Turbo Show van de band MELROSE… Een bijna 3 uur durende muzikale happening waarin de ene na de andere kneitervette superhit op het publiek losgelaten… En dat betekent hossen, springen en meezingen. Een energiek hyperactief spektakel met een ongekend aantal covers die uniek in is Nederland en erbuiten. Neem contact met ons op en infomeer nu naar optionele boekingsmogelijkheden van de Coverband Melrose voor jouw huwelijksfeest of verjaardagsfeest. Ook voor openbare evenementen is Melrose de ultieme band.

Informatie over Coverband Melrose? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Melrose boeken

COVERBAND MELROSE

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Uptown Coverband boeken
Uptown Coverband boeken
Mix and Party boeken bij De Artiestenstal
Mix & Party boeken
La Stampa boeken voor een feest of evenement bij de Artiestenstal
La Stampa boeken
Coverband Offbeat boeken bij de Artiestenstal
Offbeat boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2024