Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (uit 3 reviews)

Act:

Piano-act, solo, duo, trio of XXL

Genre:

Allround, feestmuziek, verzoekjes

Speelduur:

3 x 45 minuten

Techniek:

Incl. licht en geluid tot 150 personen

Prijs:

Op aanvraag

Groove Piano boeken

Groove Piano act

Groove Piano boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu Groove Piano in elke bezetting die u wilt bij ons met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een goede selectie van (Crazy) Piano-acts en bands.

Groove Piano boeken

Ze behoren tot de betere piano-acts en shows van Nederland. Door het enorme repertoire is een “live-request show” mogelijk . Als pianist en entertainer in hart en nieren, zorgt deze jonge Brabander overal voor een feestje.

Groove Piano is al vele jaren een veel geziene act in het piano entertainment circuit. Door deze enorme ervaring speelt hij inmiddels muziek van de jaren 50 tot aan de nieuwste hits van nu. Uw feestavond wordt een avond vol energie en gezelligheid met een onuitputtelijk repertoire. Vraag en het wordt gespeeld! Uw verzoekje wordt ter plekke live gebracht.

Groove Piano boeken of inhuren

Hier vind u de actuele informatie om Groove Piano te boeken. Wij kunnen u deze spetterende Piano-act, in meerdere formaties, verzorgen voor bruiloften, events, bedrijfsfeesten, verjaardagen en tentfeesten of ieder ander evenement wat u wilt voorzien van een te gekke piano-act.

Act:

Piano-act, solo, duo, trio of XXL

Genre:

Allround, feestmuziek, verzoekjes

Speelduur:

3 x 45 minuten

Techniek:

Incl. licht en geluid tot 150 personen

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

meerdere formaties mogelijk

i.c.m. een (bekende) DJ

i.c.m. een (bekende) artiest

grotere evenementen

prijs en info op aanvraag

Interesse in Groove Piano?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

Groove Piano boeken

Dé Allround Pianoshow

Groove Piano kunt u in vier verschillende formaties en piano-shows boeken. Hierdoor past deze pianoshow bij elk feest of evenement met uiteenlopend budget. Van een intieme achtergrondsfeer tot de ultieme spetterende feestband met live requests!! Solo, duo, trio of XXL band, het is allemaal mogelijk. Wij streven naar de perfecte muziekale omlijsting voor iedere gelegenheid en zetten elke feestlocatie op z’n kop. Wilt u lekker rustig aan beginnen tijdens het diner, ook geen probleem!

Groove Piano boeken Pianoshow en Piano-act boeken

Piano-act boeken voor jouw feest

Groove Piano is een veel gevraagde band voor bruiloften en bedrijfsfeesten en door het enorme repertoire en de enthousiaste en sympathieke uitstraling op de bühne. Boek nu deze dynamische en spetterende pianoshow en verzorg een onvergetelijk en spetterend feest voor uw gasten. Niemand zal van de dansvloer wegblijven als deze act los gaat. Je gasten zullen je eeuwig dankbaar zijn voor de feestavond die je met deze piano-act georganiseerd hebt!

Pianoshow en Piano-act Groove Piano is opgericht door entertainer Tim van de Laar en behoort tot één van de beste pianoshows van Nederland. Als pianist en entertainer in hart en nieren, zorgt deze jonge Brabander overal voor een feestje. Al vele jaren actief in het (inter-) nationale piano entertainment circuit en speelt hij muziek van de jaren 50 tot de nieuwste hits van nu.

Een avond vol energie en gezelligheid met een onuitputtelijk repertoire. Wij bieden ons aan in vier verschillende formaties en passen daarom in elk evenement met uiteenlopend budget. Van een intieme achtergrondsfeer voor bijvoorbeeld een diner, zakelijk evenement, tot de ultieme (live request) feestband!! Wij streven naar de perfecte muziek-omlijsting en zetten elke feestlocatie op z’n kop. Bovendien is Groove Piano een veel gevraagde band voor bruiloften en huwelijksfeesten

Reviews van boekers

Een onvergetelijk mooie huwelijksavond

Rated 5 out of 5
8 februari 2023

Enthousiaste en flexibele muzikanten die ons een onvergetelijk mooie huwelijksavond hebben bezorgd. Spelen fijn in op de reacties van het publiek en betrouwbaar in het

nakomen van afspraken. Geweldig!

We hopen ze nog vaker terug te zien.

Daniel en Geke Stuurman

Wat een knalfeest!

Rated 5 out of 5
21 januari 2023

Na een prettige kennismaking met De Artiestenstal boekte we Groove Piano voor onze bruiloft. Hij beloofde er een feest van te maken, en dit heeft hij meer dan waar gemaakt! Het was echt een knalfeest, en de dansvloer is geen moment leeg geweest.

Nogmaals hartelijk dank voor deze geweldige avond!”

Koen en Irene

Informatie over Groove Piano? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

GROOVE PIANO BOEKEN

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Dj Miss Brown boeken
Dj Miss Brown boeken
Pianiste Debora Hulskamp boeken
Pianiste Debora Hulskamp boeken
DJ Miss Behave boeken
DJ Miss Behave boeken
Amber Roots boeken bij de Artiestenstal
Amber Roots boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023