Groove Piano boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, privéfeest of evenement? Boek of huur nu Groove Piano in elke bezetting die u wilt bij ons met goede afspraken en een eerlijke prijs. De Artiestenstal, hét flexibele artiestenbureau met een goede selectie van (Crazy) Piano-acts en bands.

Groove Piano boeken

Groove Piano boeken

Groove Piano boeken? Ze behoren tot de betere piano-acts en shows van Nederland. Door het enorme repertoire is een “live-request show” mogelijk .

Als pianist en entertainer in hart en nieren, zorgt deze jonge Brabander overal voor een feestje.

Flexibel en groot repertoire

Groove Piano is al vele jaren een veel geziene act in het piano entertainment circuit. Door deze enorme ervaring speelt hij inmiddels muziek van de jaren 50 tot aan de nieuwste hits van nu.

Uw feestavond wordt een avond vol energie en gezelligheid met een onuitputtelijk repertoire. Vraag en het wordt gespeeld! Uw verzoekje wordt ter plekke live gebracht.

Groove Piano boeken of huren

Hier vind u de boekingsinformatie, die u nodig heeft, voor het boeken of inhuren van Groove Piano. Wij kunnen u deze spetterende Piano-act, in meerdere formaties, verzorgen voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en tentfeesten of elk ander evenement.

Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Boekinginformatie

Act:

Solo Piano-act,

duo, trio of XXL

Tijdsduur:

3 x 45 minuten

Techniek:

Incl. licht en geluid

Genre:

Taal:

Internationaal, nederlands

Prijs:

Vanaf € 775,-


Extra mogelijkheden

  • meerdere formaties mogelijk
  • i.c.m. een artiest of DJ
  • grotere evenementen
  • prijs en info op aanvraag

Vragen over Groove Piano?

Bel ons dan!

artiestenstal

Groove Piano kunt u in vier verschillende formaties boeken. Hierdoor past deze pianoshow bij elk feest of evenement met uiteenlopend budget. Van een intieme achtergrondsfeer tot de ultieme spetterende feestband met live requests!! Solo, duo, trio of XXL band, het is allemaal mogelijk.

Groove Piano boeken

Wij streven naar de perfecte muziekale omlijsting voor iedere gelegenheid en zetten elke feestlocatie op z’n kop. Groove Piano is een veel gevraagde band voor bruiloften en bedrijfsfeesten en door het enorme repertoire en de enthousiaste en sympathieke uitstraling op de bühne.

Groove Piano boeken

Boek nu deze dynamische en spetterende pianoshow en verzorg een onvergetelijk en spetterend feest voor uw gasten. Niemand zal van de dansvloer wegblijven als deze act los gaat. Je gasten zullen je eeuwig dankbaar zijn voor de feestavond die je met deze piano-act georganiseerd hebt!

Snel een vraag over deze Pianoshow? Vul onderstaand informatie-formulier in en wij nemen contact met u op.

Groove Piano boeken

Biografie Pianoshow

Groove Piano is opgericht door entertainer Tim van de Laar en behoort tot één van de beste pianoshows van Nederland. Als pianist en entertainer in hart en nieren, zorgt deze jonge Brabander overal voor een feestje. Al vele jaren actief in het (inter-) nationale piano entertainment circuit en speelt hij muziek van de jaren 50 tot de nieuwste hits van nu.Een avond vol energie en gezelligheid met een onuitputtelijk repertoire. Wij bieden ons aan in vier verschillende formaties en passen daarom in elk evenement met uiteenlopende budgetten. Van een intieme achtergrondsfeer voor bijvoorbeeld een diner, zakelijk evenement, tot de ultieme (live request) feestband.

Groove piano promo

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

BTW en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.