...
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (uit 0 reviews)

Act:

Duo, coverband, feestband

Genre:

70,s, 80’s, 90’s, Top 40, Nederlandstalig.

Speelduur:

3 x 45 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 personen

Prijs:

Op aanvraag

The 2 Men Show boeken

Top duo voor je feest

Wilt u The 2 Men Show boeken voor een optreden op uw privé-feest of bedrijfsfeest? De Artiestenstal is hét artiestenbureau waar u elke bekende artiest of band kunt boeken. Hier vindt u meer informatie over The 2 Men Show en een omschrijving van dit toffe duo.

The 2 Men Show boeken

De 2 energieke muzikanten Michael Schumacher en Tom Roelofs spelen al van jongs af aan enthousiast samen. Na vele verschillende projecten hebben de 2 vrienden een bijzonder duo gegrond met de naam “The 2 Men Show”.

Dit duo beheerst instrumenten zoals piano, gitaar, Cajon en drums en beschikken beide over goede vocale kwaliteiten. Hierdoor is hun repertoire zeer divers en bevat het klassiekers uit de 70’s tot aan de nieuwste hedendaagse popsongs. Evenals de bekende classics uit de 80’s en de 90’s die iedereen kan meezingen. En dat is wat je wilt van je band!

Uitgebreid repertoire

Het ultieme duo met een eigentijds sfeer en de flexibiliteit om op elk terras, bedrijfsfeest, tuinfeest. tentfeest of bruiloft te spelen. Een akoestische ervaring om nooit meer te vergeten! Dit duo laat je dansen en zingen!

Feest Duo boeken

Hieronder vind u de actuele informatie om The 2 Men Show te boeken. Wij verzorgen u dit duo voor iedere gelegenheid en elk (bedrijfs)feest. Goede afspraken en een scherpe prijs is wat wij u kunnen bieden. Boek The 2 Men Show voordelig voor uw feest of evenement bij ons!

Act:

Duo, coverband, feestband

Genre:

70,s, 80’s, 90’s, Top 40, Nederlandstalig

Speelduur:

3 x 45 minuten

Techniek:

Incl licht en geluid tot 200 man

Prijs:

Op aanvraag

Extra Boekingsopties

i.c.m. een (bekende) artiest

i.c.m. een (bekende) DJ

licht en geluid vanaf 200 pers.

terrassen en horeca

prijs en info op aanvraag

Interesse in The 2 Men Show?

Bel of mail ons !

T: 06 53 12 6857

info@artiestenstal.nl

The 2 Men Show boeken - 8

Toffe bruiloftband

Enorm flexibel met de feest lokatie door de minimale bezetting en altijd gecontroleerd geluid voor ieder terras of elke horecazaak en niet storend op uw feest!

The 2Men Show boeken

Het Feestduo voor jouw bruiloft!

Enorm energiek en maakt er altijd een feestje van, net als een grote coverband. Kortom: een iets kleiner budget, ga dan voor het feestduo The 2 Men Show.

The 2Men Show boeken

Informatie over The 2 Men Show? Snel een paar vragen over optionele boekingsmogelijkheden? Vul onderstaand informatie formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

The 2Men Show boeken

THE 2 MEN SHOW BOEKEN

Reviews van boekers

Er zijn nog geen reviews voor deze act, wees de eerste om een review te scrijven

OOK INTERESSANT VOOR JOUW

Ray Benjamin boeken bij De Artiestenstal
Ray Benjamin boeken
PlusSupportAct boeken
PlusSupportAct boeken
Feest DJ Wesley boeken
DJ Wesley boeken
Coverband Feelings boeken
Coverband Feelings boeken

BTW, Reiskosten en BUMA

Alle prijzen op deze site zijn exclusief BTW en indien van toepassing, exclusief BUMA-afdracht, eventuele prijswijzigingen voorbehouden. Voor een compleet overzicht van de tarieven die BUMA hanteert verwijzen we u graag naar de website van Buma-Sterma. Prijzen zijn altijd exclusief reiskosten.

Algemene voorwaarden

De Artiestenstal kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten in de tekst of onjuiste prijzen op deze pagina. Op iedere informatie en/of offerte aanvraag en overeengekomen boeking of bemiddeling zijn altijd de algemene voorwaarden van De Artiestenstal van toepassing.

De Artiestenstal B.V. © 2023